שלום לכולם! כנסו...

dresta

New member
איזה יופי

עוד מישהוא מהשיכון!!! כבוד גדול אח שלי..אחלה שיר. שים זין על סופרים, הוא תמיד קוטל את הטובים כי הוא מקנאאאא... אני איתך אח שלי... מאיפה אתה בשיכון???

DJ$upreme

New member
אהה, אני לוקח את המילים שלי בחזרה

אם DRESTA בשיכון שלך אז אין לי ספק שזה שיכון מצוקה.

kodman

New member
העלת לי חיוך ../images/Emo13.gif

בהחלט זה היה משעשע, אבל חלאס ניר - אתה פה בפורום בעיקר בשביל לקדם את המועדון שלך, מידי פעם תורם פניני חוכמה לפורום, אתה לא צריך לרדת לרמה של (כללי - בלי קשר לדרסטה) ולהגיב ברמה האישית. ראה מקרה דרסטה ושמעונמינעל או איך שקראו לו וכו´. kodman

Stinkin Fish

New member
אל תקשיב לכל מה שמאכילים אותך!!!

אחלה שיר, ואם תפרסם אותו פה תמיד יהיו את אלו שיגידו דברים רעים, ואני מדבר מנסיון. זה אחלה שיר, באמת! חוץ מה"חרוז" - יותר... אסור להשתמש באותה מילה פעמיים לחרוז, ככה לפחות אורי שוחט אמר. חוץ מזה, זה שיר ממש טוב, שמדבר על נושא, שלפי אני יכול להבין ממש כואב לך, רואים שזה בא מהלב!!! תמשיך לשיר ולכתוב!!! יש לך ממש כישרון!

Stinkin Fish

New member
אם הייתי יודע מה זה LOL הייתי עונה

לכם, אבל אני לא יודע מה הכוונה, אז אתם יכולים להסביר???

אחי- כבוד

אתה באמת בא ממקום שיחסית אפשר לכתוב על דברים כאלה, למרות שאני מאמין שאתה לא השולט של השכון, אבל עדיין אחלה וזה לדעתי הראפ האמיתי! אני אישית כבר לא יכול לכתוב על זה כי אני גר ב"מערב", אבל אני עדיין חיי בבן גוריון בחולון, אז אתה כותב בדיוק מה שאני מרגיש! אחלה, תמיך ככה, שים זין-הכי חשוב- KEEP IT GANGSTA

ראםJarasMan

New member
פניה רשמית למשפחת בסון:

אנא ממכם: תתחילו לעשות ראפ, תהיו גנגסטה אחושרמוטה, במיוחד האבא וזוהר :) ואני יגיד עוד משהו: (כדי לא להסתבך או משהו..) כבוד!

למעלה