שלום לכולם! כנסו...

crime boss

New member
שלום לכולם! כנסו...

אני עומד לנסות את מזלי בפורום הזה ולהציג בפניכם שירים שכתבתי... הנה הראשון: אני חי מיום ליום, כמו סאב, רק קשה יותר כי בשיכון המזרח המציאות אכזרית יותר אני אגרום לעשירים למרר בבכי על כל ילד מצוקה הם יחטפו סטירת לחי אני בא מהרחובות האפלים, כמו זוהר כאן כל הגיבורים גומרים בבית הסוהר בגן הילדים כבר לומדים את השיטות איך לקלל ת´משטרה ולברוח לסמטאות אני סוגד למוות, לעולם לא אתאהב האויבים תמיד בוכים, אני גורם להם כאב האזור מתנקם על כל מה שעשו לו בעבר בראשון משקיעים במערב, במזרח לילדים קר ברמת אליהו המצב הולך ומתדרדר ובשיכון סלע אין כבר צדק מסתבר שם זין על האליטות, הם כועסים עליי כעת קפצו לי, מרום תמיד שומר על האמת יום שישי בערב, כולם באזור תעשייה מכוניות עוברות, עושים דאווין בנסיעה בחורות מחייכות, מנסה לא להגיב למרות שהבחורות של ראשון עדיפות על תל אביב אבל יש המון פרחות שרוצות מקום במכונית מחייך לה ואומר "לכי תפסי מונית" מתחילה לקלל כי פגעתי לה באגו מגביר ת´מוזיקה, חוסם אותה עם האקו בכל יום שישי קבוע בגוש יש מכות ערבים מג´וואריש באים ומחפשים צרות היהודים כמובן לעולם לא מוותרים כל אחד קורא לאיזה עשר חברים עומדים מהצד וצוחקים על המשטרה לא מצליחים להשתלט וזה תמיד נגמר ברע חוזרים לשכונה עוד יום שישי נגמר חוזרים למציאות, מה כבר נשאר.. עוד שבוע בשיכון, המשטרה מפטרלת לא מוצא עבודה, לא מוצא שום תועלת בן 22 והדרכים לא נפתחות לא יודע מה יקרה לי בשנים הבאות ברמת אביב ג´ גם כן חיים מום ליום כמו סאבלימינל, אני מייצג את הצד השני היום אני שונא פוליטיקאים ממש כמו ת´איראנים הרוסים כבר בדירות, האתיופים בקרוואנים אני לא אהיה כמו אלה שטוענים לקיפוח ואז נעלמים בעיירות הפיתוח אני אהיה כאן לנצח ולא רק כעת וזכרו, מרום תמיד שומר על האמת זה שיר שבא מכל הלב, אשמח לשמוע כמה שיותר תגובות. יש לי המון כבוד לסאבלימינל, אין כוונה לריב. סלמאת..

Itai S

New member
"הרוסים כבר בדירות...

האתיופים בקראוונים" חצי שעה של צחוק

אני דיסלקט ואני מבטיח לנסות ללמוד

לכתוב כמו בן אדם אבל אתה לא ענית לי על השאלה אתה בוכה שאין לך כסף , אבל למותרות כמו אינטרנט יש???

crime boss

New member
אתה שמעת אותי בוכה?

כתבתי שיר מהלב שלא מדבר רק על המצב שלי אלא גם על מצב של אנשים אחרים שנמצאים גם במצבים יותר גרועים ממני. תפסיק להתעסק בקטנות ולך לאכול את השרימפס שלך ברמת אביב.

DJ$upreme

New member
אתה אמרת שזה שיר מכל הלב והוא

כתוב בגוף ראשון. לכן, בדיוק, כמה אנשים כאן תמהו עד כמה זה אמין כשזה נכתב באינטרנט. אתה רק מוכיח שהם צודקים, כשאתה אומר עכשיו שבעצם השיר מדבר "גם על אחרים"...

אחי כנס

קודם כול אני לא אוכל שרימפס , זה מגעיל אני מעדייף קויאר או שמפניה.. לא סתם , אני לא עשיר או משהוא , אני אשכנזי לבן מראש העין , וגם אם אני עשיר אני לא חיייב לך שום התנצלות , על כמה כסף יש להורים שלי , ואנחנו סוטים כאן מהנושא העיקרי שזה הלירקיס וונאבי שלך וונאבי עבריין וונאבי מסכן וונאבי מסוכן וונאבי גאנגסטאר וכד´ אני כותב בפורומים למינהם כבר 3 שנים או יותר וכול תקופה מסוימת יש איזה אחד שחושב שהוא טופאק ואח שלו זה סנופ ואחר כך הוא מתבגר ומבין שהוא אהבל ... אם אתה רוצה תגיב לי תגובה עינינת לגבי ההודעה ולא מהשוא לא קשור כמו שהגבת עד עכשיו. אני כותב כאן בפור

RiRo

New member
../images/Emo6.gifחשבתי שבראש העין גרים רק תימנים

וכן, זין על כל הרמת אביבים המסריחים האלו שאמא שלהם לא מבשלת להם והם כל הזמן מזמינים אוכל מבחוץ ויש להם מנקה ניגרי שחי כבר 10 שנים על פחות משכר המינימום ולא בגלל שאין להם כסף להביא לו. כי הם מעדיפים לשמור את זה לעצמם Ractum commin atcha!!!!!!

da^Lord

New member
אתה לא יודע כמה הם מסכנים

תקשיב לשיר "רחובות עשירים" של לוקאץ´ ותזדהה עם הכאב.

Itai S

New member
זה לא הקטע..., מה שהרג אותי שזה

הזכיר לי משהו... הייתי בהופעת סטנדאפ וההוא שאל - "יש כאן אתיופים??" .... "בעצם,נשאל את זה ככה- מי כאן גר בקראוון?"

Loony K

New member
השיר אמיתי

ורואים שהוא מהלב, רוב השיר הוא נכון אבל יש כמה חרוזים שלא מתאימים... וגם יש שורות שהם ארוכות מידי ולא ישבו על הביט... אם תעבוד על זה עוד כמה זמן, יהיה לך שיר פצצה ועם נושא שאי אפשר לא לשים לב אליו...

KEiN

New member
גם אני רוצה לפרסם שיר

הנה (ואם זה ישמע כמו דיס אז לא בכוונה) יש את כל השירים שבוכים ואחרך מתפלאים למה החים חצי ריקים מתסכלים, תתסכל את עצמך, אבל ברדיו אומה שלמה יושבת ובוכה- על דבר שלא קרה, שים-לב, אתה בטוח בעליונות הגזע, איך תשיג שלום דרך שנאה, ולפתע כשאין רקע חוץ ממה שאבא אמר, מתיי תבינו כבר? כולנו בניי אדם (כן כן גם הערבים)! ואין סיבה להיות עצוב
(אגב זה היה פריסטייל)

למעלה