שלום לכולם וחג שמח!

תגיד לי, בבחירות האחרונות, הצבעת

למפלגת זכויות הגבר ונהגי המוניות? צר לי לאכזב אותך, אך יש הסבר אלטרנטיבי פשוט לממצאים האמפיריים שציינת. אני אשאיר לך לשיעורי בית לגלות בעצמך מהו ההבדל בין ההודעה שלעיל לבין "יש פה מישהו מקפואירה" שמזכה את שני בתגובה ארוכה ומנומסת, ואת הטרול בהתעלמות. ותזכיר לי להעיף לך צ'פחה לעורף באימון פורום.

Connor MacLeod

New member
מצטער יקירתי, בבחירות האחרונות

הצבעתי שינוי ... מה לעשות ...
... בכל מקרה, זו לא הפעם הראשונה וגם לא תהיה האחרונה ... רגע, בנים, לא נכון?
(אבל בכנות)

Connor MacLeod

New member
מהההה../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif הוא רץ בבחירות../images/Emo35.gif

bennyTKD

New member
איפה הדמוקרטיה?

רואים שאין פה דמוקרטיה. במדינה דמוקרטית אמיתית, כל מפלגה של בעלי זקנים היתה עוברת את אחוז החסימה. מה רע בפידל? אולי הוא היה צריך לשנות את השם שלו למשהו יותר יידישאי: פיעדאל קאסטערו. ואיפה zz top? למה הם לא רצים לכנסת? disclaimer: כל האמור לעיל בלי כוונה לפגוע באף אדם/עדה/מפלגה וכו'.

mickeym

New member
פידל קסטרו הוא שליט קובה? ../images/Emo12.gif

מעניין שדוקא 20% מבני הנוער בכיתה י' חושבים שזה חג ערבי. (מדובר באותם בני נוער שסטוחים שצביקה פיק הוא מחבר ההמנון)

amir_aikido

New member
לי דווקא נדמה שזה עניין של השקעה

כשמגיע בחור לפורום, וכותב הודעה דומה, בה הוא מסביר מה מעניין אותו ומה הוא מחפש, ולא רק "אמנות לחימה" שתתן לו להכניס לכולם מכות ... גם הוא מקבל יחס. אמיר

shanyz

New member
../images/Emo13.gif תודה! אממ

כן, לא ממש הייתי פה.. גם כן שאלתי כמה שאלות פה ושם..

Connor MacLeod

New member
בכל מקרה,

שני, אני מקווה שתמצאי את השיטה שמתאימה לך ... יש המון שיטות, ועד שלא תלכי בעצמך ותראי אימונים, לא תוכלי לדעת (לפי דעתי). רק תבטיחי לנו שכשתבחרי ותתחילי להתאמן אז תודיעי לנו ... בסדר? יופי ...
את תמיד מוזמנת להכנס ולכתוב ...
בהצלחה

shanyz

New member
תודה../images/Emo13.gif

בעקרון, כרגע אין לי ממש זמן לזה, אני תלמידה..בגרויות...לימודי נהיגה... אבל חשבתי להתחיל בחופש הגדול ורציתי לברר כבר מעכשיו.. אז..יקח זמן עד שאני אתחיל:) אבל אם אני אתחיל אני אכתוב! תודה רבה!

למעלה