שלום לכולם וחג שמח!

shanyz

New member
שלום לכולם וחג שמח!

יש לי מספר שאלות לשאול אותכם. אממ רציתי לדעת אם לחימה עם מוט (מקל, או איך שתקראו לזה) זה סוג של לחימה? כאילו, אם יש לזה שם מוכר.. כמו נניח שיש כלי לחימה חרב, סייס, אז אפשר גם להילחם עם מקל (לא מקל קטן, אלא נניח בגובה מטר וחצי...משהו כזה). טוב בקיצור, האם זה סוג של לחימה? או שסתם אפשר להרביץ עם זה? או שיש מקום שמלמדים את זה ויש לזה שם? דבר שני, אני רוצה אולי להתחיל ללמוד לחימה כלשהי. אני מאוד מתלבטת מה כדאי לי- קיקבוקסינג, קונג פו, קרב מגע ישראלי כ'ו.. ו.. רציתי לשאול אתכם מה נראה לכם מתאים לגילי. אני בת 17 וכמה חודשים. בעקרון כל סוגי הלחימה מתאימים לי נכון? העניין הוא שאני רוצה לדעת "להילחם" בצורה כזאת שאני אוכל להתגונן מפני מספר אנשים בלי כלי נשק, רק עם הגוף. איך קוראים לזה? ו..אם אפשר אולי המלצות למקומות בת"א (או באזור) שבהם אני אוכל ללמוד את זה. מצטערת אם ההודעה הייתה ארוכה והשאלות מייגעות
אני מאוד אשמח אם תוכלו לענות לי! -שני-

shanyz

New member
ועוד משהו קטן

לפני זמן מה ראיתי תוכנית על שיטה כלשהי של בעלי חיים או משהו כזה.. שכאילו האדם מסגל יכולות כמו של בעלי חיים...משהו כזה.. אני לא בטוחה שהבנתי נכון את מה שניסו להסביר. והראו על בית ספר מאוד מפורסם.... אני לא יודעת איפה זה היה, בסין, יפן.. משהו כזה.. ובבית ספר הזה גם לומדים לשבור עצים ומרצפות עם הראש והידיים.. כאילו בשיטה הזאת מקשים את הידיים וכששוברים משהו לא קורה כלום ליד.. איך קוראים לשיטה הזאת?

bizhar

New member
אז זהו. שהכל כאילו.

הידיים כאילו לא נשברות אבל מה שקורה באמת שהם נשברות. לא כדאי לך לנסות את השיטה הזו. והשיטה של החיות בכלל חבל על הזמן. זה לא כאילו זה באמת! באמת הופכים לחיות. אז אם את הולכת על זה תבחרי לפחות חיה נחמדה כמו נמר או עגור רק לא קוף או חמור.

shanyz

New member
איזה צחוק! אני נקרעת..

מה הקטע שלך!? כולה ראיתי תוכנית שכאילחו האנשים בוחרים איזה חיה ומשהו עושים לפי החיה הזאת.. לא יודעת מה זה.. ! לא אמרתי שהופכים להיות החיה! ססס

bizhar

New member
זה ההומור המפוקפק שלי. קחי בקלות.

מי שמכיר אותי כבר נואש

mickeym

New member
אני דווקא צחקתי...../images/Emo13.gif

סאטירה משעשעת על תרבות ה"כזה כאילו"

bizhar

New member
אני סוגר עם מיתר על עונש הולם עבורי

בתי באותו הגיל בדיוק והיא סובלת ממני יותר. תאמין לי..

התכנית שראית בנשיונאל גאוגרפיק

הייתה על מקדש שאו-לין. ולא, זו לא בושה להודות שאת רואה לפעמים נשיונל גאוגרפיק.

shanyz

New member
אני בכלל לא מתביישת..

דווקא מאוד נהנתי לראות את התוכנית הזאת.. וכן, זה הבית ספר הזה
תודה..

avshalomat

New member
נו באמת יובל

אני רואה אישה צעירה ואינטלגנטית עם מספיק סקרנות כדי לברר את הנושא כן נורא קל לרדת על בני נוער ועל הדיבור אני חושב שבמקרה הזה זה באמת מיותר. אבשלום שכמה מחבריו הטובים ביותר הם "נוער" שמדבר בכזה כאילו

חלילה: נכתב בחיבה רבה ../images/Emo13.gif

כשהיו לי כבלים ואח"כ לוין (לפני שנגמלתי) שלושה ערוצים אהבתי מכל: 8, נשיונל ג'אוגרפיק והסטורי ... וכמובן שגם את ערוצי הסרטים ואת "בלו" (ז"ל), אבל לא חשוב: היום יש לי WOW ופנטיום 4 ...

shanyz

New member
תודה אבשלום:)

אני לא מבינה למה באמת אנשים פה יורדים עלי? אני מבינה שזה בהומור (אני משערת), ואוקי אולי אני מדברת עם קצת "כאילו כזה" אבל... לא יודעת.. לא תיארתי לעצמי שיצחקו עלי, במיוחד לא בפורום כזה.. אבל לא משנה... תודה רבה לכל אלה שעזרו לי

bizhar

New member
יורדים פה על כולם מדי פעם ../images/Emo13.gif

שימי לב שאם אני רק אומר "אין כמו במבה" אני חוטף על הראש על המקום. וזה ברצינות!

נו, טוף, הוא מתכוון אלי...

יזהר, אין לי בעיה עם המשפט המטופש הזה. נגד במבה יש לי רק שלושה דברים: 1. זה לא למבאס. 2. זה לא טעים. 3. פטיש. "אין כמו במבה"? נכון, אין דבר לא-טעים כמו במבה. אתה רואה, אני אפילו מסכים אתך...

שני יקירה: הכל באהבה !

וגם אני אוהב את זינה - אפילו שהיא לא מחזירה לי אהבה (היא רוב הזמן עם גבריאל - יו נואו ...).

shanyz

New member
../images/Emo13.gif ללאא..

היא עם ארס..
חחה.. אתה רואה זינה!? בעקרון, בגלל שהתחלתי לראות את התוכנית ואני ממש אוהבת אותה, זה בעצם מה שגרם לי להתחיל להתעניין בכל הלחימה וזה.. אם תשים לב, בעונות הראשונה גבריאל נלחמת עם מקל!!! זה מה שאני רוצה

bennyTKD

New member
בעקבות זינה? ../images/Emo140.gif

את רוצה ללמוד אומנויות לחימה בעקבות סדרת הטלויזיה זינה? זה בסדר, אני מכיר מישהי שהתחילה ללמוד טאיקוונדו בעבקות משחק המחשב tekken. ואני מכיר הרבה אנשים שנחשפו לתחום דרך סרטי קולנוע (פעם זה היה ברוס לי, היום זה כבר ג'קי צ'אן וחבריו). בני

למעלה