שלום חברים!

טוב

New member
ידה ידה../images/Emo8.gif

בטח שתבוא! וגם אני אבוא! (אבל נגה לא. גם לי יש גבולות).

גמני לא מאשר

תולי במלחמת הבא לא רוצה להיות תקוע במקלט עם חילונים (חברי הפורום, יוצאים )

הצעת פשרה

הכל התחיל מחוסר תאום וחבל שכך. אני מציע להתחיל הכל מהתחלה. כידוע לכולכם, ידידנו לייזר הינו פעיל מרכזי במרצ ובימים טרופים אלה הוא מאד מאד עסוק. אני מצטרף להמלצתה של לה פי שהתאריך לא קדוש ומציע לדחות את המפגש בחודש. אני ממליץ שוב לקבוע מקום ניטרלי וסגור בו ניתן לארגן פעילות מגוונת כולל מסיבת ריקודים. אני מוכן לסייע בארגון. זה חשוב מ -2 סיבות: א. יש אנוסים שחוששים להגיע למקום פומבי כמו בית קפה. ב. יש יותר אינטימיות והתנאים הפיזיים יותר נוחים. ג. כאמור אפשר לארגן פעילות הכרות טובה יותר כפי שהיה במסיבת חנוכה בביתו של אלישע בן אבויה. בקיצור, בא ניקח כולנו אויר, נירגע קצת ונתכנן המפגש ביסודיות. בתקוה שעד אז תקום ממשלת אחדות חילונית . נ.ב: אם פלאטו בא , גם אני בא. מת לפגוש אותך.

Le Fay

New member
ואם ועדת האירועים מוכנה לקחת את זה

על עצמה - ממש כל הכבוד!

|יוצאת במיוחד מהכוך לכבודכם|

רק כדי לומר: נמאס לי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! <מיכלי מדברת בשמה ובשם עוד כמה>

מיכל25אב

New member
למרות שלא רציתי להכנס לזה..

לפי דעתי מגיעות רק תשבחות לועדת הארועים שלקחה על עצמה פרויקט שהרבה רצו אבל לא רצו לארגן...

ש חף

New member
מאכזבים.

זה מה שאתם (חלקכם). <שחף לקונית עם בטן מלאה על השירשור הזה>

-מצטרפת לרשימת המבטלים-

גם אני לא מארגנת. תמצאו פרייארים אחרים. שיארגנו בדיוק איך שליזר רוצה. <מיכלי מרשה לעצמה (ובצדק) להיות עצבנית>

גם אני לא אבוא, לא לפה ולא לשם,

אבל לא בגלל שאני לא רוצה. זה קצת רחוק מדי בשבילי... הייתי מתה לבוא ולהכיר את כולכם פנים אל פנים. האם עוד תהיו פה בקיץ? אני לא כותבת יותר מדי בזמן האחרון מכל מיני סיבות, אבל אני לא יכולה להתאפק מלהעיר בעניין: התרחשה פה אי הבנה קטנה בין כמה אנשים שמה שמשותף לכולם הוא נכונות רבה לתרום מזמנם האישי לטובת הציבור. אז קודם כל, כל הכבוד לכולכם. ושנית, אני מקווה שתצליחו למצוא דרך לגשר על הפערים ולסיים את המריבה שהתפתחה מעל דפי הפורום, לטובת כולם. <אחת בפרץ געגועים הסטרי לארץ ולאנשיה>

R a c h e

New member
מגיעה? לא מגיעה?

אם אחרי דין ודברים ישתנה היום בשבוע של חגיגת השנה לפורום, אשמח להפוך עולמות ולהגיע, אני צריכה לדעת שבוע וחצי מראש, לצערי. יום חמישי בלתי אפשרי מבחינתי בארבעת החודשים הבאים (לעת זיקנה החלטתי ללמוד לפסיכומטרי.....) רחל
<מקווה שבכל זאת יש סיכוי להתראות, ומתגעגעת>

אנשים!

מה קורה לנו? עצבים, כעס, בלאגנים. הפורום צריך לעשות לנו רק כיף וטוב וחבל שזה נגרר סתם למלחמות. בני לא דיבר בצורה לא מכובדת הוא אמר את דעתו כדרכו. וצוות האירועים בא ממש בכוונה טובה ואני בטוחה שהבנות בוגרות מספיק כדי לקבל הערות ולא לצאת עם הזנב מקופל. העירו, ביקשו, חלאס בואו נזרום. לדעתי צריך לחכות קצת ולארגן מפגש ענק ומתוכנן לפרטי פרטים. היה לא מזמן מפגש גדול אצל אלישע לכן זה לא נורא אם נחכה. המיקום בכלל לא משנה ויכול להשתנות באופן חד פעמי למפגש גדול ורציני אפשר להתחשב באלו שקצת מפחדים ועדין לא יכולים לצאת בפומבי. הכל צריך להיות מתואם ומסוכם עם לייזר וצוות יוצאים וכמובן כמו בכל פעם, משאל בין החברים על העדפה של יום. אני בכל מקרה אגיע לכל מקום ובכל זמן נראה לכם שאפספס מפגש שנתי? <אלוהימית מציעה למפגש את הרקיע השביעי, שרפים ומלאכי קודש ישמרו על הדלתות ושער הקלע מפני מחב"תים ומלשנים!>

R a c h e

New member
../images/Emo8.gifאני רוצה לחשוף מקום אפשרי למפגש

כולכם מוזמנים אלי, לאילת, כך מובטח שגם אני אגיע ואפשרי כל יום שתירצו.... אוהבת את כווווווווווווולכם רחל

למעלה