שלום חברים!

מאשר השתתפות

דרך אגב, מקומות המפגש לא אמורים להיות חשאיים? לי אישית זה בכל אופן לא משנה.

אולי יהיה מפגש אבל לא באלכסנדר

גבירתי הנכבדה שמאחורי הכינוי "ועדת ארועים בלבד"!! הריני מבקש למחות בזאת על חוסר הזהירות שבהודעתך. האם את חושבת שהמציצים למיניהם כסילים המה? האם לא העלית בדעתך שהרמז "אלכסנדר" שקוף מאד וניתן להבין מייד שמדובר במקום מוכר למדי? אי לכך אבקשך לתאם עם מנהלי הפורום את הנושא ולמצוא אתר אחר. אגב, אני סבור שארוע רב משתתפים כזה רצוי מאד לקיים במקום מתאים יותר ולא בבית קפה וכמובן רצוי גם לתת לו תוכן. בברכה קצין בטחון שדה

אחר

New member
כצעקתה!

בני, אתה צודק בהחלט, אבל אולי היה רצוי יותר למחוק בחשאי את ההודעה ולפרסם אותה מתוקנת. כעת מאוחר מידי, ואני מסכים בהחלט שהאירוע יכול להיות בכל מקום, מלבד באלכסנדר. ואם יש מישהו שחושב שזו פארנויה מוגזמת, יכול להיות שהוא צודק. הנקודה היא שיש כאלו שחוששים וצריך לכבד אותם.

הדרך לגיהנום רצופה כוונות טובות

בני יקר! ניכר מדבריך שאכן חושש אתה לגורל החברים בפורום, ומשום כך השתלחת בחברת פורום יקרה, שכל כוונותיה היו להיטיב בלבד! חלילה לא התכוונה ה"ועדה" לסכן את המעמד או לחילופין אנשים מהפורום, וקורה שטועים... בעקבות הטעות אנו נשקול לשנות את מקום המפגש, פרטים יועברו באופן אישי למעונינים. אנו שמחים על כל הצעה ולו בתנאי והיא נאמרת ברוח טובה, וזאת לגבי מיקום, תוכן, כיבוד קל וכל היוצא בכך... בברכת עלו והצליחו חברות הועדה...

מצטערת,אתה סולח בני?

מצטערת שאני אנושית, אני סך הכל בן אדם. טעיתי,חטאתי פשעתי (זה נכנס לרשימה של יום כיפור) כתבתי בשוגג את מקום המפגש. ממש בלי לשים לב (מכיוון שאינני לוקה בפארנויה אך מכבדת את אלו שכן) אז תצלבו אותי. תאשימו אותי. תכתבו שאני חושבת שהמציצים כסילים,שאני בעצמי כסילה. מה ההתלהמות הרבה? אז נשנה את המקום,לא יקרה כלום. קצת הגזמת אתה לא חושב? ואם אתה יודע מה הכי טוב לפורום - תארגן אתה את המפגש. אני כבר לא אעשה את זה. <שחף בפרץ ציניות וכעס>

אני מקווה שהיית צינית במשפט:

"אני כבר לא אעשה את זה". שחף מותק, את תעשי את זה ועוד איך!

מה נעשה בלעדייך??? ../images/Emo7.gif

שמחנו לראות שמנהל הפורום מגלה התלהבות נוכח יוזמות ברוכות. ללא ספק תמיכתך הרבה מסייעת לנו בעבודתיינו, ונחמד לראות איך אתה נושא בעול הניהול ללא משוא פנים וטוטאליות גמורה. צר לנו לשמוע שיש לך תוכניות טובות יותר, מסתבר כי אין אנו מצויים בראש מעיינך. חבל - היה נחמד אם היית מכבד אותנו בנוכחותך... ועדת אירועים בעמ, בפורום וברחבי העולם....

אין לי מושג

סורי אבל... אני לא חושב שבכל יוזמה (ברוכה ככל שתהא) שעולה ע"י מי מחברי הפורום, אני אמור לקפוץ לדום. אין לי כוח בתקופה הזו אחרי יום עבודה מלא, להגיע למפגש שהוא סוחט רגשית. מותר לעשות מפגש בלעדיי. נראה לי שהפורום מתפקד מעולה גם בלעדיי. אגב, אני אכן מצהיר בזאת שהפורום לא נמצא בראש מעייני. הוא אחד הדברים החשובים לי ביותר אבל בהחלט לא הכי חשוב.

וואלה לייזר אתה ענק...

אנחנו כ"כ מתנצלות להטריד אותך בזוטות שכאלו... סתם לתומינו חשבנו שמי שהקים את הפורום ירצה ואף ישמח להשתתף באירוע לציון שנה... אבל כנראה שטעות בידינו...You couldn´t care less אף אחד לא ציפה ממך לקפוץ לדום, גם נׁח יספיק. ואם אירוע של הפורום דורש ממך כ"כ הרבה כוחות נפש, וסוחט אותך רגשית (אגב, אחלה תירוץ...) אז באמת שנסתדר בלעדייך. סליחה שהפרענו... הועדה (בפנים מבוישות)

למעלה