אווווווווווווווווווווף../images/Emo7.gif../images/Emo46.gif
שרשור מעצבן ומרגיז. כולם צודקים וכולם עם כוונות טובות וכולם אחלה וכולם פ´סדר. וחלק גם נורא מעצבנים. דאיייייי, נראה לי שלפני כל שרשור במקום שיהיה כתוב כמה תגובות יש, יהיה כתוב. מעצבן/מרגש/משעמם/מעניין/מעורר רחמים/מרתק. וכו´ וכו´ אגב, ההודעה הזאת ממש (שלי) תיקרא הקאה, ולמה נרקראת שמה הקאה, משום שכותבה מרגיש לא טוב מהשרשור ולכן הוא מוצאי כל מה שיש לו בראש, גם דברים שלא בגללם הוא מרגיש לא טוב. (כמו בהקאה, אוכלים משהו רע מקיאים כל מה יש בבטן, גם דברים טובים, במחילה ממי שהבין כבר) אז יאלה, מה נראה לכם שאם יהיה כזה מפגש חצי פה וחצי פה אני יבוא? הרי כולם חשובים ואסור לפגוע באף אחד, אז מה אני אשם, מה אני שרצה לתומי להגיע למפגש כדי לשוח שיחת רעים צריך לסבול מהמריבות האלה ולהישאר בבית. במקרה של השבוע לצערי הרב לא אוכל לבוא בלי שום קשר, אבל אני מאמין שיש עוד הרבה שלא היו רוצים להכניס את ראשם לגוב האריות הזה, מה זה. חברה תפנימו את זה, יש אנשים שכבודכם חשוב להם, כן כן, אתם חשובים, אז בבקה אל תקשו עליהם. בנתיים דעתי האישית (אם היא מעניינת מישהו) ש"שב ואל תעשה עדיף" יש סדר, כל עוד שלא מוסכם על כולם לשנותו, שישאר כך. אז נשמות תשמרו את העצבים בשביל דברים מעצבנים באמת.