שלום חברים!

גוראריה

New member
ציטוט "לייזר פלס ,השביעי לינואר

והרי אני מצטט: "אני אכן מצהיר בזאת שהפורום לא נמצא בראש מעייני. הוא אחד הדברים החשובים לי ביותר אבל בהחלט לא הכי חשוב. רשמנו את זה לפנינו.

Le Fay

New member
גוראריה...זה לא האבא שלנו או משו...

מותר לו שיהיו לו חיים

R a c h e

New member
גוראריה נכבד,

אני מבינה מדבריך שאצלך הפורום כן לפני הכל: עבודה, חברים, משפחה. אם כך, אולי באמת אתה צריך לנהל את הפורום. אם במקרה לא, תן ללייזר להמשיך לעשות את העבודה הטובה שלו ולהתיר לעצמו לא להגיע לכל מפגש. רחל. <שבצער רב לא תגיע גם למפגש הזה....>

רגע רגע

אם יש מפגש ביום חמישי - אין טיש רגיל - יש מפגש. >ספל חמאה לא מבינה<

ועל זה בדיוק לייזר דיבר!!!!

קמה לה הוועדה המסדרת המורכבת מבנות נפלאות ונהדרות, מחליטה שמבלי לתאם עם מנהלי הפורום - יהיה מפגש. קובעת את מקום המפגש (עם פאשלה קטנה ונסלחת בדרך, מישהו קנה מניות באלכסנדר?) מחליטה שהמפגש גם יבטל טיש קבוע. ואז.... מתפלאות מאוד, שגם למנהל הפורום המסור יש דעה משלו. ואכן הדרך לגיהנום רצופה כוונות טובות, אך גם בתי הקברות מלאים באנשים שלא היה להם תחליף. אני באמת מציע שיורה, שחף, מיכל וכל מי ששייכת לועדה החשובה הנ"ל יפסיקו את הדיון הזה פה - ירימו צלצול לר´ לייזר ויצעו בהודעה משותפת, מוסכמת ומקובלת!! אוהב את כולכן מאוד מאוד חנן

דובר רשמי?

חנן יקירי, אם לייזר התכוון למה לא אמר? אנחנו לא אמורות לנחש מה לייזר חושב. מה שהוא בוחר להגיד זה מה שאנחנו רואות, ומה שראינו לא מצא חן בעיננו... יכול להיות מאד שאדם לא יכול להגיע למפגש, אין לנו בעיה אם זה, אבל מתוך דבריו הובן כי הוא אינו מעונין להגיע למפגש, וההבדל הוא הבעייתי! מה זאת אומרת, ה"טיש" הרגיל? אם מארגנים מפגש מיוחד של ה"פ ו ר ו ם" המורכב מאוכלוסיה מסוימת, האם שייך לקיים במקביל עוד מפגש לאותה אוכלוסיה? איך זה נראה, שאנחנו לוקחות על עצמינו לארגן אירוע של הפורום, והמנהל בעצמו מדיר רגליו מן האירוע, ועושה כאילו "דוקא"... מה הטעם לגרום לפיצול ולקרע??? עם כל הכבוד, אני ואחרים לא מוצאים טעם לקיים שני מפגשים במקביל, הדבר נראה לי חסר טעם, מיותר וקטנוני! בזאת מבחינתי הדיון תם. אם לייזר רוצה בכ"ז להשתתף ולתאם עמדות - אנחנו נשמח. משפט אחרון לסיום: נראה שגרמנו פה לאיזושהיא מפולת שלגים שהתחילה ממשחק חביב של כדור קטן. אנא שימו לפניכם שהכוונה סה"כ היתה טובה ועודנה. בואו נשים את האיכסה מאחורינו ונצא בחגיגות השנה...

Le Fay

New member
סליחה, יורה - אבל לי זה נראה לגמרי

אחרת. יש מפגש קבוע ביום ומקום קבוע. לייזר ואחרים הזמינו עשרות אנשים לבוא לטיש כשהם רוצים ויכולים. אם יש סיכוי שיבואו אפילו שני יוצאים חדשים לשם, לייזר צריך להיות שם. זה היגיון פשוט. רק צריך לעצור ולחשוב. לפעמים ממש לא מזיק לעצור ולחשוב לפני שעושים ולהתעקש גם אחרי שהסגן שלה הסביר, זה ממש לא לעניין (כי זה כבר נראה כמו משחק בהורדת ידיים).

Le Fay

New member
דרך אגב - המפגש הראשון באמת התקיים

ב-16.1? כאילו, למה זה כל כך קריטי לקבוע ליום של הטיש?

דובר רשמי!

(כן. חנן הוא הדובר הרשמי שלי וכל מילה היוצאת מפיו ואצבעותיו - קודש קודשים) כל הכבוד לאלו שהחליטו לקחת יוזמה ברוכה ולקבוע מפגש לפורום. היות שהתיאום בעניין המפגש נעשה על גבי הפורום, גם תגובתי הגיעה מעל גבי הפורום. ה´טיש´ הוא מוסד קבוע שיימשך. בכל יום חמישי, באותו המקום ובאותן השעות. יהיה אשר יהיה. אני מגיע ל´טיש´ בזמני החופשי וכך אני מצפה גם משאר האנשים שנמצאים כאן בפורום. בזמן האחרון, לשמחתי, התחילו להגיע ל´טיש´ גם יוצאים שמסיבות כאלו או אחרות אינם יכולים לגלוש בפורום. הם מגיעים כיוון שהם יודעים שיש כאן משהו קבוע. הדבר הקבוע הזה יימשך גם ביום חמישי ה-16.1. אני אגיע לשם, כהרגלי, בזמני החופשי כשאסיים לעבוד. אני ממש לא מבין מאיפה לכל הרוחות לקחת את החוצפה לבוא ולומר ש"אם לייזר רוצה הוא מוזמן לתאם עמדות". מי שצריכות היו לתאם עמדות היו אתן כי: א) סליחה על הקטנוניות אבל ככל הזכור לי אני המנהל כאן ולא אתן. אני שמח על רוח היוזמה שלכן אבל, הלוווו - לתאם. ב) העובדה שקבעתן משהו, באה על חשבון ה´טיש´ הקבוע. אתן אלו שניסיתן לבטל משהו קבוע, לא אני. ------------ חנן מבקש להוסיף: ברור שאין מקום לשני מפגשים באותו הזמן ולכן, לפני שקובעים אירוע שמתנגש עם אירוע שללא ספק נקבע קודם, יש לעשות זאת בתיאום ובהסכמה ולא לקבוע קודם את האירוע החדש ואחרי זה לבוא ולהתחסד ולומר שאין מקום לשני אירועים באותו הערב. אני, דידית ועייייף הולכים להיות ב´טיש´ הרגיל וגם אתן מוזמנות. אם לדעתכן לרגל הנסיבות המיוחדות, המקום איננו מתאים או הולם, אתן מוזמנות לתאם עם מנהל הפורום היחיד שאנו מכירים, כל מקום אחר שתמצאו לנכון (חוץ מאלכסנדר). עד כאן דבריו של חנן ואני מוסיף: לא יתואם מקום אחר כי כפי שכתבתי, יום חמישי, באותו המקום ובאותה השעה. תמיד. ניתן לתאם -אם יהיה ביקוש- יום אחר.

וחוצמזה...

נמאס לי לפרט כאן את שיקול דעתי. לכל דבר שאני עושה (חסימות/מחיקות/העדרות מאירועים) יש סיבה אבל אני לא חושב שאני צריך לשטוח כאן בכל פעם מחדש את כל הסיבות שלי.

וחוצמזה...

לא נמאס לי מבליינד-דייט´ס
אני אשמח אם תספקו לי חורף של אהבה
אין לי צורך במכירות פומביות

בן הרב

New member
אפה התלמידי חכמים שלנו

הרי ידוע הוא שתדיר ושאינו תדיר תדיר קודם מה אתם לא זוכרות שרצה בא לפני יעלה ויבוא? ועוד כל מיני דברים כאלה אפה גדלתם בושה וחרפה

בן הרב

New member
עוד לא החלטנו

היא רוצה ציפנדיל´ס ואני רגלי מובילות אותי לבית המדרש

תיקון קטן

מישהו אמר צ´יפנדילס? הכוונה בכלל היתה לחטוף איזה צ´יפס קטן כדי שיהיה לנו כח לתיקון חצות שהרי ידוע שליל חמישי הוא זמן גדול להפיל תפילות ותחנונים לפני בורא העולם

Le Fay

New member
אויש, ואני כבר התחלתי להתלהב!

שיהיה תיקון חצות מוצלח וקורע-רקיעים
(בזהירות על המנורות).

plato

New member
אני רוצה לבוא

אני עדיין צריך לקבל את האשרות המתאימות. (מנפיקת הוִיזוֹת אצלינו בבית עוד לא אישרה לי סופית, וכן צריך סידור יאה לנגה). בכל מקרה טובי תבוא בטוח. זה מחזיר אותי לפגישה הראשונה, אז הורדתי את טובי ליד המקום, וחשבתי לעצמי מה זה הפורום הזה בכלל? עד אז לא התעניינתי בכלל איפה טובי גולשת, אבל אחרי שהיא חזרה באותו ערב היא סיפרה לי כל מיני סיפורים על אנשים מהפורום, וליבי אפילו יצא אל כמה מהם, והתחלתי קצת להתעניין. למה אני מספר את זה? לא יודע, סתם נוסטלגיה.

למעלה