דובר רשמי!
(כן. חנן הוא הדובר הרשמי שלי וכל מילה היוצאת מפיו ואצבעותיו - קודש קודשים) כל הכבוד לאלו שהחליטו לקחת יוזמה ברוכה ולקבוע מפגש לפורום. היות שהתיאום בעניין המפגש נעשה על גבי הפורום, גם תגובתי הגיעה מעל גבי הפורום. ה´טיש´ הוא מוסד קבוע שיימשך. בכל יום חמישי, באותו המקום ובאותן השעות. יהיה אשר יהיה. אני מגיע ל´טיש´ בזמני החופשי וכך אני מצפה גם משאר האנשים שנמצאים כאן בפורום. בזמן האחרון, לשמחתי, התחילו להגיע ל´טיש´ גם יוצאים שמסיבות כאלו או אחרות אינם יכולים לגלוש בפורום. הם מגיעים כיוון שהם יודעים שיש כאן משהו קבוע. הדבר הקבוע הזה יימשך גם ביום חמישי ה-16.1. אני אגיע לשם, כהרגלי, בזמני החופשי כשאסיים לעבוד. אני ממש לא מבין מאיפה לכל הרוחות לקחת את החוצפה לבוא ולומר ש"אם לייזר רוצה הוא מוזמן לתאם עמדות". מי שצריכות היו לתאם עמדות היו אתן כי: א) סליחה על הקטנוניות אבל ככל הזכור לי אני המנהל כאן ולא אתן. אני שמח על רוח היוזמה שלכן אבל, הלוווו - לתאם. ב) העובדה שקבעתן משהו, באה על חשבון ה´טיש´ הקבוע. אתן אלו שניסיתן לבטל משהו קבוע, לא אני. ------------ חנן מבקש להוסיף: ברור שאין מקום לשני מפגשים באותו הזמן ולכן, לפני שקובעים אירוע שמתנגש עם אירוע שללא ספק נקבע קודם, יש לעשות זאת בתיאום ובהסכמה ולא לקבוע קודם את האירוע החדש ואחרי זה לבוא ולהתחסד ולומר שאין מקום לשני אירועים באותו הערב. אני, דידית ועייייף הולכים להיות ב´טיש´ הרגיל וגם אתן מוזמנות. אם לדעתכן לרגל הנסיבות המיוחדות, המקום איננו מתאים או הולם, אתן מוזמנות לתאם עם מנהל הפורום היחיד שאנו מכירים, כל מקום אחר שתמצאו לנכון (חוץ מאלכסנדר). עד כאן דבריו של חנן ואני מוסיף: לא יתואם מקום אחר כי כפי שכתבתי, יום חמישי, באותו המקום ובאותה השעה. תמיד. ניתן לתאם -אם יהיה ביקוש- יום אחר.