שלום חברים!

Le Fay

New member
לא כל כך מבינה את הטונים האלה

מצד אחד כעס על הניסוח של בני, שנראה לכ(ן) מוגזם ומצד שני ההתקפה הזאת - אם זה כל כל לא חשוב לטעות למה זה פתאום כל כך חשוב אם לייזר בא או לא? (סליחה - זה אירוע חובה? מישו ידע מי מארגן אותו? ואם אבנר4 היה מחליט לארגן?) עכשיו אפשר בבקשה לצנן קצת את הרגשות?

גוראריה

New member
כן אבל

אחד שמנהל פורום אמור מן הסתם להשתתף בכנסים שלו לא? זה המינימום שאפשר לדרוש ממנהל

הגזמת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

"זה המינימום שאפשר לדרוש ממנהל "? עצבנת אותי כהוגן. אתה יודע כמה עבודה עושה מנהל פורום? אתה חושב שרק המפגשים חשובים? וזה ה"מינימום" שהוא צריך לעשות?

Le Fay

New member
לא. קודם כל, כשפורסמה ההודעה

לא היה ברור מי מארגן. זה יכול היה להיות מחב"ת כמו כל אחד אחר. שנית, גם למנהל פורום מותר להיות תפוס. ושלישית, כשמארגנים מפגש פורום מקובל לתאם את זה מראש עם מנהלי הפורום ולשמוע מה יש להם לומר בנדון, כמו למשל אם לפרסם את מקום המפגש בפומבי. בשביל חלק מהאנשים שכותבים פה זה שיקול לגמרי לא טריויאלי.

Le Fay

New member
וכמו למשל אם לקבוע מפגש נוסף בדיוק

ביום של הטיש.

גוראריה

New member
כן מתחבאת מאחורי שמות

וצוחקת על אנשים בצאט
אנשים הזהרו ממנה
זה יכול להיות מרגל

ניסית לסחוט מהקלמנטינה אינפורמציה

ולא רציתי לתת לך את השם שלי אז זה אשמתך בלבד. תלמד שלא תמיד אתה צריך לדעת הכל על כולם ובמיוחד אם לא רוצים לספר לך למה ללחוץ עד שכל המיץ ייצא מהקלמנטינה? אני לא רוצה לריב איתך אבל חבל שאתה ככה מתייחס. ואם יש לך בעיה אז תכתוב לי פרטי ואני אענה לך כבן אדם לא בפומבי.

גוראריה

New member
זו היתה אזהרה לחברי הפורום באשר הם

המצב פה רגיש אף אחד לא מוכן לחשוף את עצמו למישהוא שמתחבא מאחורי ניקים לא לו, כמוך
ולכן אזהרה פה לכל חברי הפורום שיזהרו ממך

R a c h e

New member
חייבת להסכים!

אני מכירה את הקלמנטינה אישית ויכולה להעיד שהיא חברת פורום מכובדת מאוד ולא נחשדת בשום ריגול או משהו כזה. רחל

תודה על הקולות שלכם חברים!!

גוראריה אולי בפגישה במסגרת הפורום אני ארגיש נוח לחשוף את עצמי, כנראה שיש לי הרבה מידי מה להפסיד כרגע.

גוראריה

New member
אולי תרגעו

אחרי שמתחו אותי בצאט 20 דקות מותר לי לשאול שאלות ציפור קטנה לחשה לי כבר.... מתנצל על האשמות אז דף חדש ?

הבהרה

לה פיי יקירה, לא כ"כ מובנת ההשלכה שלך בין התגובה לדבריו של בני לבין התגובה לדבריו של לייזר. התגובות שלנו נכתבו בהתאם לתוכן ההודעה ולאדם. מה הקשר בין "חשיבות הטעות" לבין הגעתו של לייזר? ועל שום מה הסמיכות? דבריו של בני היו נראו לנו מעט קשים ועל שום כך הגבנו. לעומת זאת, היתה תמוהה לנו הודעתו של לייזר, שבמקום לשמוח באירוע שכזה בחר להדיר רגליו בנימה מאד לא חיובית, ועל שום כך תגובתינו... האירוע אינו חובה, ואף אחד לא מוכרח להגיע, וחבל שמתוך כוונה טובה הדברים מגיעים לכדי מריבה וזדון. ה"ועדה" מורכבת מכמה חברות פורום ידועות שסה"כ רצו לעשות קצת טוב על הלב ולארגן אירוע מיוחד לציון השנה. ואנו מאד נשמח לראות נוכחות מלאה של כל היושבים בציון (מוזמנים גם הח´ברה מחו"ל) אנו מתנצלות אם יצאו דברינו קשים, וזו אך בגלל אכזבתינו את תגובתו של מנהל הפורום. <הועדה שותה הרבה קרח לצינון הרגשות>

Le Fay

New member
תודה ../images/Emo6.gif

אם נשאר קרח תשמרו לי... בכולופן, קחו בבקשה בחשבון שאם לייזער כבר הזמין מישו לטיש, נראה לי שהוא יצטרך להיות שם. ולכן יש לפורום יותר ממנהל אחד בפועל

שאלת תם:

קראתי את ההודעה, וכחבר חדש יחסית היה איזה משפט שלא כ"כ הבנתי, אשמח אם מישהו/י יסכים להסביר לי. נאמר ש"הועדה מורכבת מכמה חברות פורום ידועות " מה זה אומר ידועות ??? והאם "ידוע" זה מעמד רשמי, או סוג של מעמד לא פורמלי? ולעצם הענין, כחבר פורום מן השורה ולא ידוע במיוחד, אין לי דיעה בנושא ולא מתערב בויכוח. אשמח להגיע לפי מה שיקבעו החברים/ות.

תדיר ושאינו תדיר - תדיר קודם!!

לא צריך להעליב ולעלב, לייזר בסך הכל אמר שאם רוצים לארגן מפגש יש לתאם אותו מראש, גם איתו, הטיש הוא גם אירוע קבוע שמשתתפים בו חברי הפורום, מדי שבוע - כך שמי שרוצה ללכת לשם - זכותו. ואם לייזר שמופיע בקביעות לא יבוא - נורא נעלב!! > חננ בפנים מפייסות <

למעלה