שלום חברים יקרים

שלום, חבר ../images/Emo141.gif

גם לי נשמע שכבר החלטת לפרק, ואתה רק מחפש חיזוקים. אבל יש לי הרגשה, שגם אחרי הפירוק לא תהיה מאושר. עכשיו אתה מתלבט אם לפרק או לא, ואחרי הפירוק תתלבט אם עשית נכון שפירקת, ואם לא הפסדת את האישה הכי נהדרת בעולם. המליצו לך פה ללכת לטיפול, אבל טיפול עוזר רק למי שמתייחס אליו ברצינות. ואתה, אתה בטח תסתלבט על המטפל שלך כמו שאתה מסתלבט על האישה והמאהבת. בטח תרצה כל הזמן להחליף למטפל יותר טוב כזה שיבין ויאהב אותך *באמת* . צר לי, אין לי עצות בשבילך. אתה כנראה תמשיך לעוף מפרח לפרח כל עוד תוכל, וכשכבר לא תוכל, תתחיל להציק לילדים שלך שיספקו לך את הריגושים שהתרגלת לקבל מנשים.

החתולית

New member
../images/Emo45.gif כל מילה שושן, כל אות מלמליאן

אחרי יום ולילה שהשירשור הזה בפורום, זו ההתייחסות הכי נכונה בעיני. כל דבר שספיירו כותב, שם אותו במרכז, ואת בת זוגו, הילדים והבית מנגד - כאילו מדובר בשני כוחות שנאבקים האחד בשני, ולא במשפחה שאמורה להיות משולבת.

../images/Emo9.gif

אבל תגידי, מה יש לך את ממלמיליאן? האיש, עם כל כשרונו, מעולם לא לקח אליפות בישראל. ממש שמעון פרס של הכדורגל הישראלי.

pdan

New member
../images/Emo98.gifתקשיב לי ותקשיב לי טוב....

תברח!!!!!!!!מה אתה מחפש שם למזלי אני הגעתי למסקנה הזו בשני ילדים אומנם מאוחר אבל לא עם 4!בכל מקרה החיים לפניך!המקרה שלי דומה מאוד לשלך בהצלחה!ושיהיו לך חיים נפלאים!!!

פרספקטיבה קצת אחרת...............

ראיה לתווך הארוך יותר! ואני מתיחס לאופצית ה"לקום וללכת" אתה חושב שה"באה בתור" תלטף ותחבק אותך ותרגש אותך כל החיים? גם זה יגמר לה יום אחד ואז היא תיצטרך לחיות את החיים האמיתיים לטפל בבית "שלכם" לכבס "לך" לעזור ב"פרנסתכם" ועוד ועוד שכאלה לפי המשתמע יש לך את "הכי טוב" בבית! שמור על מה שיש!!!!!! אל תצפה ממנה תעניק תעניק ותעניק עוד זאת השקעה לתווך הארוך ברבות הימים זה ישתלם ויחזור על פני המים! ואין לך בכלל מושג על מה שאתה מדבר בכלל!! אתה יודע מה זה לא לכסות יום יום את ילדייך????? תשאל בעל נסיון זה עונש שאתה סוחב על גבך יום יום! זה ייסר אותך ללא סוף תתעשת בן אדם יש לך אחלה חיים של שיגרה מבורכת!! לא תמצא שם בחוץ יותר טוב! אריק

maof

New member
טוב תיראה.........

אל תשתגע עדיין...לזה תמיד תוכל למצוא זמן. חייך מול המכשולים גם אם הם רבים יותר היום. זה נכון שצריך יותר אומץ יותר נחישות ויותר סבלנות. לפעמים נדמה ששם המשחק הוא "לשרוד" מעוף

מסתורי37

New member
במצב שלך לא

לא כדאי לך לעזוב בגלל הילדים ובגלל המזונות שיהיו די גבוהים כדי לך להישאר במצב זה

Mastul4u

New member
נו אז מה יש לנו פה....???

צוות מוצלח לגדול ילדים.... אם זה + קצת חכוך מהצד לא מספיק לך..ובאמת חשובה לך אהבה....תעזוב אותה....

ד ו ל ה

New member
ת'אמת ?

ליבי ליבי על זוגתך שתחיה... עזוב אותה באמאש'ך גם ככה היא מותשת מלטפל בארבעה ילדים, לא חראם? אז במקום לעזור ולתמוך ולפרגן, לחבק לתת כתף ומילה טובה (ותאמין או לא היא צריכה ועוד איך...)אתה עוד בא בתביעות? איך אתה רוצה שהיא לא "תעלם " לך... הרי כל היום כולם רק צריכים ממנה כל הזמן, ובערב, כשהיא מצליחה לשבת קצת , לנשום לרגע אתה בא בתביעות משלך... למי יש כוח לאהבה אחרי יום ארוך ומתיש של טיפול בארבעה קטנטנים ללא עזרה? כל מה שבא לך אחרי יום כזה זה להתמוטט מול הטלוויזיה כמו זומבי. דולה (נסיון חיים)

אבי 68

New member
תשמע ,אם היא לא רוצה טיפול זוגי ../images/Emo41.gif

אז זה מראה שהיא לא בעד שינויים ,ונוח לה ככה כנראה שהיא לא אוהבת אותך, אז למה לך להישאר איתה? תעבור למקום קרוב אליה ,תראה את הילדים כמה שאפשר יותר ככה לפי דעתי. למרות שברור לי שזה קשה לעשות ויותר קל להציע זו דעתי ממה ששמעתי כאן ממך. ואגב כתיבה יפה ומשעשעת

ב ד ר ך

New member
נשמע לי

שאתה יודע בדיוק מה אתה רוצה. מה גם שכבר החלטת. וכעת אתה מחפש חיזוקים, אישורים ואולי גם קצת רעיונות למיזעור נזקים. כל אחד יכתוב פה מנקודה הראות שלו, מהנסיון שלו ומהסיפור הפרטי שלו. אז מנקודת הראות שלי - אין לך מה לחפש בזוגיות שהפרטנרית שלך לא מעוניינת/מוכנה/מנסה לשפר אותה ולייעל אותה. זוגתך שתחייה, טוב לה איך שהדברים מתנהלים כרגע (יכול להיות שלא באשמתה, כי בכל זאת לא קל לנהל משק בית עם 4 ילדים) באם הייתה מוכנה ללכת איתך לייעוץ,אזי היה איזה שהוא סיכוי להציל את הזוגיות שלכם. אולם במצב שהיא לא מוכנה אפילו להענות לכל דגלי האזהרה שאתה מניף- אבוד לך. יכול מאוד להיות שברגע שתעשה את הצעד הראשון בתהליך ההיפרדות, היא תתעשת ותבין שהיא חייבת לצאת מהתרדמת הזוגית הזאת. יכול להיות שלא. אבל לאף אחד לא מגיע לחיות בצורה של שממה ריגשית שכזאת. חושבת מה הייתי עושה במקומך ??? מן הסתם הייתי מאמצת את אופציה 2 שלך להישאר בבית ולמצוא אהבה בחוץ (אבל עד מתי ? וכמה אפשר להסתיר ?) או - לעזוב. אולי הכתיבה ההומוריסטית שלך (גישה שלפי דעתי עוזרת הרבה בהתמודדות החיים , אז אל תאבד אותה ) קצת טישטשה את רצינות דבריך וגרמה לכמה מהעונים לייחס זילזול לכוונותיך ולהתמקד דווקא במילה ריגושים בשלילה ולהטיל צל כבד על העתיד המחכה שם לגרוש שכל מה שמחפש הוא זה ריגוש . כמובן שייש עוד הרבה דברים שאתה צריך לקחת בחשבון ולהתחשב בהם לפני שאתה מחליט ,ארבעה ילדים בכל זאת לא קל. המזונות, הדיור, הסדרי ראייה ועוד ועוד ועוד.... אבל זה כבר לשירשור אחר. מקווה שלא הלאיתי אותך. בהצלחה בכל דרך שתבחר

מקפיצים

New member
לא חייבים להיות כל הזמן מאושרים

התרבות שלנו מחדירה למוחנו בלי הרף שמי שלא מאושר הוא בבעיה וחייב לעשות משהו ומיד. רב האנשים חושבים דווקא על הגרושין כאופציה הראשונה לשינוי...(ולא נניח על הצטרפות לצבא הישע). בעיני, לפעמים יש מצבים שבהם עדיף לחכות ולא לעשות שום דבר אקטיבי. השינוי יכול לצמוח בצורה אחרת, על ידי שינוי מבפנים, על ידי shift ביחסים או על ידי שינוי תנאים אחרים (ילדים גדולים יותר...). חושבת שגרושין עם 4 כאלה קטנטנים הם לא במקום כרגע. חושבת שתקופת ההמתנה תאפשר גם לך וגם לאשתך לברר לעצמכם אם הקשר שלכם גווע או שיש מקום "לחדש ימינו כקדם", והיא גם תאפשר גרושין נוחים יותר ללא תחושה של נטישה בתקופה קשה. חושבת שבכל מקרה כדאי לך ללכת לטיפול בתקופה הזו. מקפיצה ...

למעלה