שלום חברים יקרים

העונג כולו שלי..../images/Emo9.gif ../images/Emo140.gif

איזה ידעו...
שיקרתי בשם המשפחה שלי, פשוט מאוד הוספתי לו...שיין אמרתי להם שאני מסביון.. (רק סופי יודעת את הכתובת המדוייקת)
ורק אחרי שקיבלתי קביעות סיפרתי להם את האמת... (המרה)... ובקשר לחגיגות, הרמזור הראשון שהתקינו בעיר "גנב" לי את ההצגה..

Dardar63

New member
סליחה שאני לא מתרשמת מהכתיבה

המתקתקה. תן לי להבין משהו- 1-מיד אחרי הילד הראשון הבנת שיש בעיה. אז ישר ילדתם עוד שלושה?? כאילו- יורים ובוכים? 2- היא אמא מדהימה- עושה את עבודתה נאמנה- "בחורה על הכיפק", אבל אתה תיקח את הילדים אליך כי " אני צריך תשומת לב, אהבה, חיבוק, מילה טובה, ועוד פעם אהבה, וחיבוק (תשומת לב אמרתי?)". ויש עוד מלא אבל לא אסיים היום אם אמשיך. אז תרשה לי- ואני ממש לא אהייה פוליטקלי קורט כאן, ובטח לא תקבל חיבוק. ליבי ליבי על האשה שצריכה לטפל בחמישה. ואחד מהם עם צרכים מיוחדים. לא שמעתי אותך אומר- אני אשחרר אותה לחצי מהימים- בלי להתגרש- כדי שהיא תוכל להשיב את נשימתה. לא שמעתי אותך אומר אני אקח אחריות. שמעתי אותך אומר-אני רוצה ואני צריך ואני חייב. אז עצה שלי? שחרר אותה באמת מהמחייבות לשעשע גם אותך. ובא אני אתן לך עצה קטנטונת. נשים, בעיקר המדהימות האלה- כמו שתארת את אישתך? הן, נמשכות לגברים. ולא לילדים בכיינים. אבל זו רק דעה שלי.

s p y r o

New member
גם שלי

וזה רק בגלל שמאוחר מדיי הבנתי שאני בעצם עוד ילד בכיין לפני כמה חודשים, ושיניתי את הגישה, הפכתי להיות קר ומנוכר (מחוספס וקשוח), כזה שלא מתבכיין. אבל גם זה לא עזר היא בשלה, ויתרתי על הקריירה ועל שעות רבות בעבודה בכדי לעזור לה בבית, אבל זה מעולם לא הספיק לה, עבדתי ארבעה ימים בשבוע בשביל להיות איתה ולעזור לה עם הילדים (והיא התלוננה), עשיתי כל מה שאפשר כדי להיות גבר ולא תינוק בכיין כדי שהאישה המדהימה תואיל בטובה פעם בשבוע להסכים לתת חיבוק קטן (לא מדבר על סקס עכשיו) או שתתייחס מעט למשרת השני בבית. נתתי לה יותר מחצי יום כדי שתשיב את נשימתה ותתחיל להתארגן על עצמה. אבל נאדה שום דבר. ותאמיני לי אבא לארבעה ילדים יש לו ריאות חבלז. וסבלנות של פיל מת. ודרך אגב לא ביקשתי את החיבוק שלך - חיבוק קר ומנוכר.

שירלי6

New member
אני מאד אוהבת

שעזרת להבבית ועזרת להעם הילדים והתאמצת כל כך לא להתבכיין עושה לי חשק לחבק אותך.

Dardar63

New member
יש שתי אפשרויות

אחת- שאתה בעצם החלטת כבר ואתה מנסה לאסוף טיעונים לימי מצפון מייסר. שתיים- שאתה באמת מנסה למצוא דרך. בעצם מקריאה נוספת לא נראה לי שיש את אפשרות מספר שתיים. אמרת הכל- אתה כבר לא אוהב אותה, כנראה שגם היא לא אותך. לא נראה לך שאפשר באמת להציל. היית פיטר פן והיית הגיבור של פאטריק קים( זה הזר והמנוכר..) ושום דבר לא עזר. אז יאללה, לך, תתגרש, יהייה לכם קצת קשה , יהייה גם נורא מרגש- לפעמים. בעוד כמה שנים תמצא את עצמך עדיין מחפש אהבה, ומטפל לבד בילדים בחלק מהזמן. לא מנסה להיות רעה אליך, בחיי. סתם כואב הלב לראות מהצד.

Rinattt

New member
חשבתי וחשבתי וקראתי הכל...

במיוחד את תשובתך זו... שגם טיפלת, עזרת והיית שותף במטלות הבית... ורשמת שלפני כשנה היא ילדה את הבן הקטן... ואולי דכאון לידה יש לה? חשבת על זה...? ואולי מרגישה שאיבדה את הנשיות שלה? חשבת לחזר אחריה? וממתי כל זה התחיל? בשנה האחרונה מאז לידת בן הזקונים? או הרבה לפני? למטבע יש שני צדדים ולטנגו צריך שניים... וכמו שרשמת היא לא משתפת פעולה, לא מדברת על הבעיות, משנה נושא ואינה רוצה בייעוץ זוגי... מצטרפת לענת33 שאולי אם תקום ותעזוב הבום הזה יעשה לה משהו והיא תסכים יעוץ\לדבר\להשתנות... אבל... אני בטוחה 99% שזה יעזור לה להתעורר לתקופה קצרה בלבד... < מנסיון, ומכך שנמר לא הופך חברבורותיו... > אבל שווה לנסות, לפחות בפעם האחרונה... ואם לא... אז להתגרש... שיהיה לך בהצלחה

ליאהה

New member
אני מכירה

בחור אחד אברך חמוד שאמר לי בשיא הכנות שהוא מוטציה... "אני כבר לא גבר...אלא מוטציה נשית" וזה סימן בעיניי את מצוקתו האמיתית כי הוא כבר איבד את ההנאה בזוגיות ובמשפחתיות וכל מה שנותר הוא הטיפול הטכני בילדים.. אז יש גם כאלה.........

mars4

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif הוצאת לי את המילים מהפה!

בוא תקשיב טוב חביבי... לא מפרקים כל כך מהר משפחה רק בגלל שקצת קשה ואין לך מספיק "צומי". מה אתה ילד? ראבאק... הבאתם 4 ילדים לעולם, ועכשו מסכן... גמרת לפלוט ,ואישתך , רחמנה ליצלן, "קצת עסוקה" בלגדל אותם אז זה הזמן לעזוב אותה. אתה יודע... גם הדשא של השכן נובל אם לא משקים אותו והחיים בחוץ זה לא בדיוק גן של שושנים. ומי לידך יתקע שעם משהיא אחרת לא תגיע למצב דומה בעוד כמה שנים (מקוה בשבילך שלא עם 4 ילדים ). היתי בכל הסרטים, נשואות, רווקות, גרושות, נשואות שהפכו לגרושות. הכל שטויות! את התשובות לגבי מה אתה צריך לעשות לא תמצא כאן. את החשבון של הסיכויים , הסיכונים, הרווח וההפסד אתה צריך לעשות עם עצמך. עדיף להשקיע את האנרגיה בלנסות ולתקן מאשר להרוס ולבנות מחדש! וממש סליחה שאני לא הולך שבי אחרי הכתיבה המאד יפה שלך.

mars4

New member
ועוד תוספת קטנה אם יורשה לי...

עד לפני 3 חודשים היתי במצבך (לא הפיזי אולי, אבל הנפשי) לי לקח 20 שנה להגיע להחלטות. לא שאני גאה בזה במיוחד אבל לפחות היום, בחוץ, אני יודע שעשיתי את כל מה שניתן על מנת לשמור על המסגרת. לא נורא אם לא מצליחים. אבל לא במצב שאתה נמצא כרגע. עם 4 ילדים קטנים. זה מה שנקרה "לקחת אחריות" אז סליחה שהיתי קצת בוטה אבל מאד היתי ממליץ לגשת לטיפול זוגי.

ילוטייל

New member
גם אני לא. זה לא מצחיק.

אתה כאילו מסתכל מהצד על עצמך ומתאר דברים שקורים למישהו אחר. חכה, בבוא היום כשהמכה תגיע תבין לאיזה עומקים אפלים יכול אדם להגיע מפירוק משפחה וההשפעה שיש לזה על ארבעה ילדים שכאן אצלך - מקסימום הם חיילים קטנים וצעירים במחלקה שאתה ושתחיה מפקדים עליה. [ארבעה פקל"ים ארבע מימיות]. ואתה צריך תשומת לב? אחרי שכבר ביקרת אצל ההיא? ואיפה ביקרה שתחיה? או שאתה לא ממש יודע? אולי אין לה זמן כעת ללכת לקוסמטיקאית או מכון הכושר - אבל תמשיך כך היא בוודאי תלך. ומה יהיה עם הסיפור שלך - אתה תתגרש, וכלן כדאי שתתכונן ותעשה את זה יפה. תמצא בחורה ותקבל תשומת לב. רק הארבעה, הארבעה מה יהא עליהם?? אה לפי כתיבתך זה לא ממש חשוב. אתה חשוב. בהצלחה איש חשוב.

ילוטייל

New member
אכן אני פמיניסטית קשוחה מאוד

אני כל כך פמיניסטית שצמח לך משהו 'קשוח'... האיש עסוק בעצמו הוא "איבד את תשומת הלב" של "שתחיה" והוא ממש אובד עצות.. עזוב אבי פלפל 68 שתחיה ממש לא מעניינת אותי, וכנראה גם ספיירו ג'יירה או וואט אבר אבל הוא בדרך להרוס 4 ילדים קטנים. זה התמצית של הסיפור. בהצלחה.

Dardar63

New member
כפמיניסטית קשוחה אחת לחברתה..

אני רוצה לחלוק איתך את מה שהרגיע בי את החשש לארבעה ילדים שם. נזכרתי במקרה דיי קרוב אלי, שהגבר שבו הזכיר את ספיירו, הזוג התגרש, ואתה יודע מה? הילדים פרחו, יודע למה? כי התחרות על התשומת לב של האם- הפסיקה. האבא חזר להיות אבא- אצלו בבית. והאמא נשארה האמא רק שלהם. איך אמרה לי המטפלת של הילד? יש מיקרים שהגירושים רק מיטבים עם הילדים, וזה אחד מהם.

למעלה