שלום חברים יקרים

a n a t i 3 3

New member
מצטרפת למחמאות...

וחושבת שכדאי שתגיד לגרושתך את כל אשר אתה מרגיש.. (כן,יודעת שאמרת - תגיד שוב!) ויחד עם זה שתשמע שוב את תשובתה.. "טוב לי עם זה" , תגיד לה שלך לא טוב ואתה רוצה להתגרש!!! לפעמים צריכים את ה"בום" הזה כדי להבין/להפנים שבאמת לא טוב לך וזאת לא סתם אמירה! אולי הפחד מגרושין יביא לה את השינוי. בהצלחה

וואו.... קשה

הייתי מציעה לך לשבת לספר לה כל מה שסיפרת לנו, רצוי שתשמיט את הקטע עם הרווקה... תספר לה על האופציות שאתה רואה כרגע לנגד עיניך ותראה מה תגובתה אולי עדיף שתכתוב לה הכל שלא תיגררו לריב מעייפות ותסכול אולי היא תראה בדיוק מה אתה מחפש ואולי היא מחפשת את אותו הדבר פשוט רק התרגלה לשיגרה והיא לא רואה בדיוק את מה שאתה רואה ואיך שאתה רואה את הדברים. לנסות לא מזיק המון המון המון בהצלחה

יערית

New member
ואני שואלת

האם כל התיסכול הזה שווה,העיקר לחיות במחיצת חבורת המלאכים? מהבטן הרכה שלי,מהמקום שלי,מהניסיון שלי בלבד,רגע אחד לא יכולתי לסבול{סף סיבולת נמוכה ביותר}לא היה שם מה שחשבתי שצריך להיות בזוגיות,לא היו שם את הא' ב' שיש בין שניים,הפכתי למנוקרת ויום אחד התאהבתי,ניגשתי אליו פתחתי קלפים והצעתי את מה שהצעתי. שני ילדים קטנים,בלי רכוש משותף,בלי גב כלכלי,ריהוט ויתר קישקושים החלטתי ששמים סוף לתיסכול היומיומי,שמים סוף לבכי בלילות, שמים סוף לשינה גב אל גב,שמים סוף לזוגיות הפלצנית הזו! הילדים המשיכו לגדול,לא אומר שזה לא השפיע עליהם,אבל בטוחה שאם הייתי ממשיכה לחיות לצידו, הם היו מרגישים את התיסכול שהלך ותפס תאוצה יותר ויותר,כך בטח לא רציתי לגדל אותם. כפי שאמרת,זה בטח לא המודל שרציתי שיגדלו על פיו,למרות שיש בי סתירה פנימית לגבי המודל הנוכחי . אתה מדבר על ניקור וצורך בסיסי בין בני זוג,אין אותו צ'טערת או שתשים קלפים על השולחן ,או שפשוט תבנה לך מסלול חיים במקביל לילדייך ובנפרד מאמם .ויותר מזה,הייתי בודקת אם היא בכלל אוהבת את המגע איתך?האם היא מסופקת איתך?האם אתה עושה לה את זה אחרי X שנים,לא תמיד ניקור מעיד על קור פנימי,לפעמים זו הגנה שמפתחים בכדי להתרחק פיסית.{גם אני הייתי מקרר אמקור לכמה חודשים} "אתה צריך אהבה חדשה.....כזו שתסעיר אותך ותיקח אותך...."

s p y r o

New member
שוב עונה

המלאכים קטנים מאוד מדובר על גילאים שלפני כיתה א' וקצת אחרי. לטענתה היא אוהבת את המגע איתי (כמובן מתי שזה קורה) וכן אני עושה לא את זה אחרי מליון שנים, והיא לא מקרר אמקור היא יותר מתנהגת כמו חדר הקפאה תעשייתי. לגבי - אתה צריך אהבה חדשה - אספי אמדורסקי שר אצלי כל בוקר. ואפילו היתה תקופה שניסיתי להבין בדיוק מה היא רוצה מה היא צריכה והחלטתי להתאהב בה מחדש, לקחת אותה כיעד לכיבוש כי אין דרכים אחרות. לצערי (אולי לשמחתי) לא עבד....

יערית

New member
לא עבד...

אז כמו שאומרים-זה מה יש!!!!אתה בן אנוש כפי שקראתי עד כה, לך על החתימה שלי
הילדים יהיו בסדר,נראה שאתה לא תזניח אותם אפילו לא לשנייה גם אם תמצא אהבה חדשה ובית שני,יש אהבה אחרי הנשואים!!!!!יש חיים אחרי הגרושים!!!!!! פשוט תבין שזה נגמר,משם יהיה לך קל יותר לעשות מהלכים, נכונים ובטוחים לכולם. {אני אמקור רק כשצריך,הר געש מרוקאי ראית בחייך?}

d a n i e l s 5

New member
"לדבר על זה"

באמש'ך כמה אפשר לדבר על זה/לטחון את זה......תעשה את זה במקום לדבר. מה תעשה????? לך על "מודל/יתרון" הגרושים , יומיים בשבוע עם הילדים אתה חוזר בשעה נכונה (לכל הרבעיה) מן העבודה, וכל שבת שנייה אתה עוזב את הבית בשקט בשקט בבוקר.ויוצא עם כל הרבעיה לאן שהו ליום שלם. מה הרווחתם.....היא באותם ימים מבלה עם החברות שלה/בחוגים/בשוטטות בקניון או סתם יושבת על המחשב ומצ'וטטת עם כל העולם ואשתו(או בעלו).....בסוף היום אם לך יהיה עוד כח...תאמין לי היא תהיה מרוגשת, במקום לחכות שהיא תשאל "רוצה עניינים" תיצור אתה את העניין. בקיצור.....תרגש אותה ספיירו (מה זה השם הזה בכלל) ! אז.... ניסית לקבל חיבוק/זיון/תשומי בחוץ....ראית שזה לא עובד (אני באופן אישי לא מאמינה בסידור הזה) לך על הניסוי והטעייה בפנים ! שיהיה בהצלחה.

d a n i e l s 5

New member
זה רק אומר ש....

אני צריכה לחזור לעולם הילדים שוב בכדי להיות מעודכנת. חן חן על המידע.

מצוטטת

New member
תראה

מפ'תום אותי ממש בכלל לא הלאת!!! {אפילו טרחתי וקראתי לאורך לרוחב בין ומתחת....}
והאמת שלי היא כזו.... א. אי אפ@ר לאכול את כל ה
להשאיר לה שלמָה ולהשאר בדיאטה פ@וט אי אפשר
ב. מתי מזמינים
מהסוג ה"משובח" תמיד על הספל יוותרו שרידי הקצף תמיד
...{אם ת'מבין ויורד לי לסוף של הכוונה}
לי ניראה ש'תה רוצה את כל העולמות...ולא שזה רע , זכותך לגיטימי!!! רק שלי לא ברור ומשכנע ש'תה יודע מ'תה רוצה במדוייק
ואף מילה על הצורך שלה .....זה אתה כרגע בפוקוס שלי!!!
כמובן , (זה) לא קל יודעת

d a n i e l s 5

New member
מקווה שגם הוא יחייך...

במיוחד אחרי המשפט "אף מילה על הצרכים שלה"..... אחחחחחחחחח ה-פ-ו-ק-ו-ס.

../images/Emo9.gif חסכת לי...

קראתי את כל התגובות, והיה לי ברור שאני הולך להגיב קצת שונה.. הגעתי אלייך, התגובה האחרונה, וכתבת בדיוק מה שחשבתי לכתוב.. הבחור רוצה לאכול את כל העוגה, עדיין לא סגור עם עצמו.. והכי חשוב..לא הבנתי איפה בדיוק החלק שלו בכל הסלט הזה.. אני בטוח שבאותה סיטואציה, בחור אחר , שיורד על אישתו, בוגד בה, אבל.. כותב בצורה אחרת... אותו בחור היה סופג וחוטף מכל עבר.. לפעמים גם הומור,שנינות, וכתיבה קולחת מעוורים עיני חכמים.

יערית

New member
שנזמין את האישה?

כי אתם מחפשים לשמוע {בערך} גם את הצד שלה,אנחנו לא בית משפט למרות שרבים מאיתנו עברו מסכת מירורים עד שהיתגרשו.הוא הציג את דעתו,הציג את ההרגשה שלו, בטוחה שהוא לא טלית שכולה תכלת בכל מה שקשור במעמסה שמוטלת על כתפי האישה,אבל הם לא הזוג היחידי שחיים כך, הם לא הזוג היחידי שפתאום אחרי שהילדים גדלים מרגישים את הפער והבור שנפער להם במשך השנים.יששנם נשים רבות שהופכות להיות אמאות בלבד אחרי הבאת הילד הראשון,הן שוכחות לרגע שיש גם חבר/בן זוג/בעל שרוצה ומבקש לעצמו את זמן האיכות והיחד שהיה לפני הילדים.אישה חכמה יודעת לנווט את עצמה,גבר חכם ידע לשאת בעול ,להתגמש מולה בכדי לקבל בערבו של יום אישה לא רצוצה. ג'נטלמן ,האופן שבו הוא כתב,שיקף מעט את האדם שמסתתר מאחורי, מה רע בכך?הוא יודע לבטא את עצמו{כמוך אני חושבת:)}וזה נפלא!ברור,קריא בשילוב עם הומור ,אחלה בעיניי. ולעינינו,משהו גווע שם,נראה שאין מוצא אחר מלבד הפרידה.

מצוטטת

New member
../images/Emo12.gif

אנחנו לא בית משפט ....דפנטלי לא{מסכחמה איתך}! סובייקטיבית ככל שאהיה אופו בדיוק ראית שיפוט ...לפחות לא בשתיים מעליך
לעומת זאת....באמירה שלך ..."נראה שאין מוצא אחר מלבד הפרידה"... יש קצת קביעה {לא בטוחה שמבוססת) קצת נמהרת שלא לומר נחרצת.... אבל גם זה אחללללללללה בעיניייייי בדיוק כומו הומור..... לא , את לא שכנעת לי...בדיוק כומו שהוא לא בדיוק כומו שהוא עצמו לא....

יערית

New member
אבל..

עניתי לג'נטלמן
אני לא קבעתי עובדה,לא נמהרת,לא מבוססת,ולא נחרצת,אך ורק מהמקום שלי בלבד הגעתי למסקנה הזו ואמרתי אותה בקול רם. תחושת ניקור תמיד גרמה לי לקום וללכת,אני כנראה כבר לא אותה נאיבית שחושבת שמערכות יחסים כאלו שורדות,אם היה כותב שהיא משתפת פעולה בשיחות ובאמפטיה לקשר שדועך,הייתי כותבת אחרת,הוא הביע הסתייגות גדולה מצידה וסתימת פיות "באמא שלך עזוב אותי" או משהו דומה,מבחינתי זה סתימת פה,מבחינתי זה לטאטא,מבחינתי זה זלזול ומאד קשה לעמוד ולפשר ולגשר כשצד אחד מפעיל גישה כזו. אגב,אני לא אמורה לשכנע לך או לאחרים,כל אחד בוחר את הדרך שלו ולצידו השקפת עולמו .{שלא לדבר על היכולת לספוג }

../images/Emo9.gif אין צורך...

.. למען האמת מוצא חן בעיני להיות שופט...
וברצינות, לא שפטתי אותו, בסה"כ כתבתי מה שהרגשתי כשקראתי אותו.. שנינו יודעים שכתיבה באינטרנט לא תמיד משקפת אדם.. ואת דעתי על כתיבתו הבעתי בסוף ההודעה שלי. מסכים איתך שמשהו גווע שם, אבל על סמך כתיבתו המאוד סובייקטיבית והחד צדדית לא הייתי קובע כלום.

jane34

New member
באמת, אין מילים !גם קצין גם ג'נטלמן

כשקיבלת קצונה ידעו שאתה לא אשכנזי? היתה חגיגה מיוחדת בעיר? תמיד התגובות שלך מושכות לי תעין באמת הוצאת לי תפה מהמילים...... אתה אכן היחיד והמיוחד...

למעלה