שלום חברים יקרים

s p y r o

New member
שלום חברים יקרים

טוב, זו פעם ראשונה שלי כאן ונראה כמו הסיפור שלי לא כל כך מיוחד. התחתנו לפני 12 שנים, הכל היה פנטסטי עד שהילד הראשון נולד, פתאום גיליתי שאני לא בדיוק נמצא בראש סדרי העדיפיות, דיי שמחתי על כך שאישתי אמא כל כך נהדרת, אז כמובן רצינו עוד אחד ועוד אחד ועוד אחת. כך שהיום יש לנו ארבעה חברים חדשים בבית מקסימים מלאכיים משהו. עם כל בלאגן השמחה שרק ילדים יודעים להביא איתם. לפני כשנה לערך הבנתי שחסל סדר זוגיות ועכשיו כל מה שנותר זה לשרת את החבורה הצרכנית. מהר מאוד הבנתי שאין מצב שאפשר להמשיך לחיות כך. אישתי שתחיה ויתרה עליי מזמן וכל מה שעובר ביננו זה פונקציונליות גרידא. לשמחתי הרבה (או שמא לצערי) אני בניגוד אליה צריך תשומת לב, אהבה, חיבוק, מילה טובה, ועוד פעם אהבה, וחיבוק (תשומת לב אמרתי?). אבל שתחיה עיפה מעוד ריצה לחוג כזה או אחר, מלנקות ולסדר את הבלאגן השמח (אמרתי?) ובסוף היום אני מקבל ממנה "עזוב אותי באמא שלך!" תן לנקות את הראש, יצפאן דודו טופז מכבי תל-אביב הכל הולך רק תעזוב אותי. מהר מאוד הבנתי שאני חייב אהבה חדשה, וכאן נכנס אבל גדול, מה עושים עם כל החבורה העליזה הזו. אני לא בקטע של לרעות בשדות זרים מה עושים? אני יכול רק לשער שרב הגברים "החמים" מוצאים לעצמם פינה חמה אצל אישה זו או אחרת, אני רוצה אהבה חדשה כך חשבתי, ואז קרה הגרוע מכל התאהבתי בבחורה רווקה וצעירה. היתה לנו תקופה מטורפת, הייתי בעננים, עד ש.... בוקר אחד הודיעה הרווקה הצעירה שזהו או שאני שלה או שלום שלום ולא להתראות או איך אומרים החבר'ה אל תבוא לי בחלום. הייתי ממש שבור לב, ממוטט במשך חודש הסתובבתי עם הפנים באדמה. הייתי בטוח שזהו החיים לבשו שחור (כן כן אבא לארבעה צריך לדעת שהחיים הם לא בננה). בוקר אחד קמתי ואמרתי אוקיי זהו מספיק להיות ארקדי (דיכדוכין), תן חיוך הכל לטובה, ושאר הקלישאות הידועות. לקחתי את עצמי בידיים ניגשתי לאישתי ואמרתי לה אחרי כמעט חצי שנה שלא דיברנו. בואי נעשה סדר, בואי נחזור להיות כמו פעם בואי נהיה חברים. היא אמרה נוח לי כך הכל בסדר לא צריך לעשות עניין (וואלה בחורה על הכיפק). בערב בפרץ של "חדש ימינו כקדם" נכנסתי למיטתה. חודש שפוי יחסית - מדברים על דברים של יום יום לא מעבר, הילדים גדלים הכל נראה טוב, ואז שוב העסק מתדרדר ואני כועס והיא עצבנית. הכל מתחרבן שוב, אני רואה איך הפריחה שלי נובלת. איך אני הולך אחורה לימים חשוכים יותר. זהו אני אומר לעצמי הגיע זמן להפסיק. עצמי עונה לי (בהשראת מאיר אריאל זצ"ל) אז תתחיל כל יום להתעמל. כולם אומרים לכו לטיפול יעזרו לכם לגשר על הפערים. אבל שתחיה טוב לה, לא צריכה טיפול "לך אתה!" היא אומרת. וואלק לא אוהב שמחטטים לי לא בשיניים, ולא בילדות. דילמה אמיתית רוצה חיבוק רוצה אהבה רוצה רוצה.... אבל ממש לא יוצא. ואז הגיעה ההחלטה זהו הגיע זמן להפסיק את הקשר, נקח את הילדים פעמיים בשבוע, וסופש פעם בשבועיים ניתן להם אהבה הכל יהיה בסדר. אבל אתמול בחצות, החורף נכנס הילדים הקטנים לא מכוסים היא מותשת, נותרתי רק אני לכסות אותם. החלטתי אני לא עוזב אותם. מה נותר לעשות: 1. להמשיך לחיות במצב הנוכחי, בלי חיי זוגיות, שני משרתים של ארבעה אדונים. 2. בנוסף לאחד למצוא אהבה בחוץ שתמלא את החסר. 3. לעזוב את הבית (ושוב הדאגה מי יכסה את הקטנים בלילה מנקרת) ולבוא כמה שיותר לפגוש אותם. 4. והיום התווספה אופציה נוספת, לקחת אותם שיהיו אצלי ורק אצלי. ושהיא תבוא לבקר אותם פעמיים בשבוע וסופש פעם בשבועיים. האמת היא שאני נואש, שלא לדבר על מחורפן, חיבוק לא קיבלתי עידן, שלא לדבר על מילה טובה ממנה. אני כבר ממש לא אוהב אותה.ומן הסתם היא לא אותי. כמובן, שזה לא המודל שהייתי שהילדים יגדלו לפיו. רוצה שיגדלו בבית חם ואוהב שההורים שומרים על עקרון הרצף. הראש בבלאגן שלם. מקווה שלא הלאיתי אתכם, ושיהיה לכם יום של כיף.

לא יודעת

אבל עם כתיבה כל כך זורמת והומוריסטית, מקווה שתישאר כאן. אז מבחינה אינטרסנטית גרידא,לך תתגרש...

לך על 4 (מה איכפת לי)

ואם אתה באמת מעוניין לשמוע עיצה, ועוד לא באמת החלטת (נראה לי שהחלטת, ואתה רק מחפש חיזוקים) אז עשה כמו שהשתחיה אמרה: "לך אתה". כי, וואלק, מי לא נותן שיחטטו לו בשיניים, שלא יתפלא כמה חורים יש לו. 12 שנה, 4 ילדים, ואתה מוותר בקלות מידי, לדעתי. בהצלחה. אה, ועוד משהו. את הילדים, לא תקבל. ז"א, זה קיים. אבל לא כנורמה. אם כבר, חכה עוד שנה שנתיים, יעבור החוק המבטל את "חזקת הגיל הרך" ואולי תהיה לך הזדמנות. ובכלל, רוצה להיות משרתם היחיד של ארבעה אדונים? תרוץ אתה לחוגים וכל זה? ואהבה? קיימת. וואלה קיימת. באמת בהצלחה.

מיKה

New member
תגיד מכלילה תגיד מה שתרצה

אבל... "ובכלל, רוצה להיות משרתם היחיד של ארבעה אדונים? תרוץ אתה לחוגים וכל זה?..." זה משפט שרק גברים יכולים להוציא!

לא מכלילה... רק לא שמה לב לדקויות

אמר הבחור בעצמו: "אבל שתחיה עיפה מעוד ריצה לחוג כזה או אחר, מלנקות ולסדר את הבלאגן השמח (אמרתי?) ובסוף היום אני מקבל ממנה "עזוב אותי באמא שלך!" " השתמשתי בביטויים שלו. תמיד שמח להסביר את עצמי.

מיKה

New member
זה דקויות זה?

כשאתה משתמש בביטויים שלו בכדי לחוות את דעתך זה עדיין אומר שזו דעתך. תמיד שמחה לחדד.

כרגיל... אבן לבאר נזרקה

ועכשיו עלי מוטל להוכיח שאין לי אחות (ודווקא יש לי שתיים). לא את דעתי הבעתי, וחבל שאת כ"כ ממהרת לחדד את אי ההבנה שלך. השתמשתי במלים שלו. קראי נא את אפשרות מס 1 העומדת בפניו: "בלי זוגיות, שני משרתים לארבעה אדונים". אם ייקח את הילדים יהיה הוא משרת יחיד (כי השניה פוטרה, נכון?) לאותם 4 אדונים, שיהיו בריאים. ובביטוי "דקויות" מסתתר סארקזם קל, קטן כמו פיל, שאף אותו השכלת לפספס. ניחא.

t o t a l

New member
וואלה לא יודע

אם היית אומר שאתם מאמללים אחד את השני ושונאים ורע לכם יחד, הייתי אומר, יאלה הפועל.... להתגרש. אבל לא רע לכם יחד. סתם כזה לא טוב. ארבע ילדים זה בכלל תיק. ומי יכסה אותם בלילה? חושב הטעות שלך שהלכת עם רווקה. את החיבוקים שחסרים לך [והזיונים גם] תקח מנשואה שחסר לה גם. בעיני זה אפילו לא נחשב בגידה.

s p y r o

New member
וואלה גם אני לא יודע

total היקר, ראשית אני האומלל מבין שנינו ולא רציתי להרחיב בנושא. כמובן שיש דרגות שונות של אומללות, בוא נגיד שאני בדרגה ארבע בסולם ריכטר. שנאה לא קיימת מצידי לפחות, לעיתים צץ לה איזה ניצוץ של שנאה אבל היא אישה מדהימה מהרבה בחינות כך שלשנוא ממש לא נראה לי שיש לה בלקסיקון. נקודה נוספת וחשובה, לי רע, אפילו רע מאוד, אני מרגיש כמו רווקה בת שלושים וחמש עם שעון חול מתקתק (יש דבר כזה?) מרגיש איך החיים נעלמים לי מבלי ממש לחיות. אני רעב ואני פצוע שלא לדבר על מותש. לגבי יאללה הפועל - היא בכלל אוהדת מכבי. ארבעה ילדים זה לא תיק (ארבעה תיקים, ארבעה סנדוויצ'ים בבוקר, ארבעה בקבוקי מים .....). לגבי הטעות של ללכת עם רווקה, מסכים מאה אחוז אבל לא עם הרווקה השניה, אלא הראשונה שהפכה לרבות השנים להיות אישתי. חוץ מזה תודות על התגובות אתם מקסימים באמת, לאדMה רוח ואש אני כנראה אהיה כאן עוד קצת (לא חייב להיות גרוש בשביל לכתוב כאן?) למומחה היקר, תודה על העיצה והאינפורמציה החשובה. אין לי בעיה של לקחת אותם לחוגים ממש לא (פשוט יהיו פחות במקום עשרים ושלושה יהיו ארבעה:)

childman1

New member
אתה כותב מצחיק ושנון למרות המצב

האמת שאין לי הרבה מה לומר לך כי אתה צריך להחליט לבד ורבים הקוראים כאן במצבך פחות או יותר. תשמע ארבעה ילדים זה באמת מורכב מכל הבחינות. אולי כדאי שתעזוב את הבית לתקופת מה לפני שתתגרשו סופית ושניכם תבדקו את המצב בפרספקטיבת זמן ומרחק. נראה לי שאשתך מודעת לכך שיהיה לך קשה לעזוב ארבעה ילדים ולכן מזניחה את הזוגיות ואולי פרידה תזעזע אותה קצת.

../images/Emo41.gif לא , לא , לא !!!../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

מצטער אם אני קופץ ככה פתאום.. לעזוב את הבית לתקופה קצרה יכולה להיות הטעות הכי גדולה.. לעזוב את הבית לתקופה קצרה יכולה להיות אשליה מתוקה, שרחוקה שנות אור מהמציאות הקשה... שיתמודד נא אדוני עם הצרות מבית..בבית !!!

ב ה י ר

New member
וואלה היאוש שלך לא משכנע אותי...

האופטימיות שלך צורחת מכל שורה. אוהבת את הגישה ההומוריסטית שלך. נישמע לי מורכב מידיי לפירוק אני הייתי מדברת עם תחיה על נשואים פתוחים לפחות עד שהאדונים יגדלו.

ואני הייתי מחדדת ואומרת

שזה לא "4 בסולם ריכטר" אלא 4 בסולם איוב. במצב שאתה נמצא בו, ועדיין מצליח לשמור על הומור, אפשר להגיד שאתה בכיוון הנכון (הבום יבוא כשתקבל על עצמך החלטה) אני חושבת ממה שקראתי, שאתה צריך לקום וללכת, כי לפי מה שכתבת, לא נראה לי שיש או יהיה שיתוף פעולה מהצד השני. ומי יכסה את הילדים בלילה במידה ותעזוב?? היא!!! כי אתה כבר לא תהיה שם ובכל זאת "היא אשה מדהימה" כך אמרת. אתה לא צריך לדאוג ל"מי יכסה אותם בלילה" אתה צריך לדאוג למי ואיך תכניסו אותם לחייכם במצב החדש במידה ואתה מחליט לפרק את החבילה. שב איתה, שתף אותה כמו ששיתפת אותנו, ותתלבט יחד איתה בענין המשמורת וכל מה שנילווה לזה. והעיקר, שמור על ההומור (למרות שלפעמים זה פלסטר על רגל שבורה)

ליאהה

New member
ואני רוצה לשאול ../images/Emo35.gif

דיברת עם "שתחיה" על המצב???? סיפרת לה על הרגשותיך??? היא יודעת ממשהו?? ולעניות דעתי אם אין מוצא לזוגיות טובה עדיף להפרד אבל בטח ובטח שלא לבגוד... וחוצמזה... הבחורה הרווקה שאהבת מנהסתם רוצה משפחה/חבורת צרחנים ואז ..מה עשית בזה??? המעגל ימשיך ויתרחב....

s p y r o

New member
ואני משיב

ניסיתי לדבר איתה מספר רב של פעמים בכל פעם היא שולחת לי את משפט המחץ - "עוד פעם אתה רוצה לדבר על זה!" מזכיר לי בדיחה שקרתה במציאות, לפני כשנה אחרי שסיימנו את מלאכת הבאת הילדה האחרונה, אחרי שישה חודשים שלא נפגשנו "חדש ימינו כקדם!" היא אמרה בא לך עניינים היום? יש שאלות טריוויאליות שלא צריך לשאול אותי (זה מצב נתון כל הזמן בא לי עניינים היום), עניתי "מה קורה איתך? כל יום כל יום?" אז לגבי ניסית לדבר איתה, זה תופס מצוין בכל פעם שאני מנסה לדבר איתה היא זורקת לי את התשובה הזו עוד פעם לדבר, ואני משוכנע שהיא בעצמה לא זוכרת מתי בפעם האחרונה דיברנו. היא לא יודעת מכלום אם את מתכוונת לזה שהתראיתי (היום קוראים לזה כך) עם בחורה אחרת. טוב בטוח שיש הגדרות ל"בגידה", וזה יכול להיות ענף שלם בפני עצמו, אבל במקרה שלי אם היא לא אוהבת אותי ואני לא אותה, אם אני לא שוכב במיטה שלה והיא לא בשלי, אם אנחנו לא מדברים על שום דבר חוץ מעל מי יזרוק את הזבל, וכל מה שאנחנו ממלאים זה תפקיד של משרתים, אז איך בדיוק אפשר לקרוא לזה בגידה. (או שאני סתם מחפש דרך מילוט מהכסא הבוער למעלה). לגבי השאלה האחרונה, אז האמת עד לפני כחודש הייתי בטוח שכל המוסד הזה פשט את הרגל נישואין לא בשבילי, אבל היום אני נמצא במקום אחר, רוצה לתקן רוצה להתחתן שוב ולא להגיע אל אותו מקום, רוצה לעזוב את העולם הזה עם הידיעה שהצלחתי (סאמק בטוח שיש כאלה שמצליח להם).

יערית

New member
השורה התחתונה שלך איש:)

אתה בריא מאד בנפשך!!!!אין ספק:) בוודאי שיש שמצליחים

ליאהה

New member
נשמה

אם היא לא מוכנה ללכת לייעוץ ולשפר את המצב אין לך מנוס מ ל ה ת ג ר ש . ממנה - לא מהילדים.. האם כף אתה רוצה לעבור את חייך??? ללא אהבה???? ראבאק... אפילו צמח לא צומח ללא חום ...

maof

New member
מילים מילים כחול........

זה ממש לא משנה באיזה מילה מנסים ליפות מעשה שפל. הבגידה היא לא רק מוסרית, אלא גם בערכים באמון פגיעה בנפש ובביטחון האישי , אותו אחד/ת שהיו "החבר/ה" הכי טוב/ה לפתע הופכים לאדם זר, וזה מה שניקרא........"לישון עם האויב" מעוף

jane34

New member
הלו איש! אל תתיאש ואל תתחרפן ..

בוא רגע הנה קח אחד כזה טוב: שיחמם את הימים והלילות הקרים, את הרגעים הקשים רק אל תגיד שלוא קבלת הרבה זמן
|חיבוק אה רגע בעצם אמרת שגם מילה טובה לא שמעת : אז הנה: אני דווקא חושבת שאתה אחלה..... אם תרצה עוד חיבוק רק תבקש
אהבתי את הכתיבה ואת השנינות.....

למעלה