שלום, אני חדשה!

the crazy angel

New member
שלום, אני חדשה!

קוראים לי יעל, אני בת 17. תמיד אהבתי את כל הנושא של ה"על טבעי"... לפני כמה שנים התעסקתי האבני החושן...הגעתי לרמה שכמעט כל אבן שנגעתי בה יכולתי לשאוב ממנה אנרגיה מאוד ספציפית...חח הייתי בודקת ומגלה שזה לפי המשמעות...(מוזר...) התעסקתי גם במזלות קצת...וגם בחלומות...האמת בדיי הרבה שיטות לפירוש של חלומות - בהתחלה בעיקר לפי משמעויות של סמלים ואחרי זה בשיטות פסיכולוגיות...אומרים שאני דיי טובה בזה... שנה שעברה התחלתי לנסות ללמוד טארוט...יותר מידי מה לעשות, מוח קטן מידי לזכור את כל המשמעויות...הגעתי לפריסות...עם ספר אני דיי יודעת לקרוא מה שהקלפים אומרים... בכל אופן...כבר כמה חודשים אני קוראת בפורומים, באתרים... ממה שהבנתי...המאגיה (ולא הכישופים החסרי כל משמעות או ביסוס מדעי, שהרבה יותר מושכים...אבל גם מפחידים)... גם הבנתי שבעצם כל אחד אמור להמציא את ה"כישופים" שלו בעצמו...מי נתן לי את הזכות...או הכוח... בקיצור...לפי מה שהבנתי בעצם כל השימוש במאגיה זה לימוד נצחי והמצאת כישופים שישמשו כמעיין "אמונות תפלות" לדברים שקורים במציאות...דיי הוציא לי את החשק האמת...לא ממש מחפשת אמונות תפלות...רציונאלית מידי... בבקשה תוכיחו לי שאני טועה...אני ממש ממש אוהבת את הנושא (ולא רוצה לחשוב על זה בתור אמונות תפלות...להאמין שאיזה שטות השפיעה על החיים...זה רק מסבך...אני רוצה לחזור להאמין שיש קסם!) תודה מראש :)

loony nuni

New member
שלום לך../images/Emo140.gif

אם את ניגשת לכל נושא המאגיה כאמונה תפלה, אז אל תיגשי בכלל, כי לא תצליחי להפיק מהמאגיה כלום. זה שאת "שואבת" אנרגיות מהאבן זוהי גם סוג של מאגיה, זה תלוי איך את מסתכלת על דברים. אם היית חושבת שלשאוב אנרגיות מאבן זוהי שטות מוחלטת , ואבן לא מכילה שום אנרגיה, גם לא היית מצליחה להפיק ממנה אנרגיה. את ההוכחות אני חייבת לעצמי ולעצמי בלבד, זה ממש מעצבן שמבקשים הוכחות וגם מיותר. יש לך זיקה לנושא תתפתחי משם ובהצלחה.

the crazy angel

New member
תודה ו...

אני לא בטוחה שהבנת למה התכוונתי... התכוונתי שהתאכזבתי שככה מציגים את המאגיה...אומנם בשום מקום לא נאמר מפורשות מאגיה = אמונה תפלה, אבל זה בהחלט מה שהשתמע מדיי הרבה חומרים שקראתי... ביקשתי סתירה לעניין הזה כדיי באמת לגשת למאגיה ממקום של עניין בלי להיות מסוייגת בגלל שאני ראציונאלית מידי לאמונות תפלות. :)

loony nuni

New member
איזה חומרים

קראת בדיוק? מה המקורות שלך? איזה סיפרי מאגיה קראת? יש ספרים מצוינים שאת יכולה להשיג בקיטארו ותאמיני לי, המאגיה לא מוצגת שם כאמונה תפלה. אני ממליצה לך בחום לגשת לשפ ולהתייעץ עם המוחרים על איזה ספר כדאי לך.

the crazy angel

New member
לא מצאתי שום

דיסלקציה P= ו...מ... קראתי דיי הרבה באינטרנט... כמה ספרים לא מוכרים במיוחד...לא ממש זוכרת כרגע את השמות...אבל נבדוק... האתר שנראה אמין...ודי הרגיז שהוא נראה כזה אמין בדיוק בגלל הנקודה שכבר הזכרתי זה http://www.magick.co.il/ אתר ממש ממש טוב! רק...בלבל אותי קצת

loony nuni

New member
לא קראתי את

האתר לעומק, במבט חטוף הוא ניראה נחמד ואם אני לא טועה בנו אותו ומתפעלים אותו ילדים. כמו שאמרתי , הוא נחמד. אל תתבלבלי, גשי לקיטארו (שגם מפורסמת באתר) ותבקשי עזרה לחומר קריאה.

Duke Tear

New member
אם כל הכבוד לקיטרו

ויש כבוד (והוא מוכח בכך בזמן האחרון יצא לי לקנות שם ספר פעם בשבועיים) ,ללכת ולקנות בעיברון מוחלט ספר בלי לדעת מה מי מו ,זה גם טיפשי ,יש הרבה ספרים שהם שטויות, אני לא יודע מה היא מחפשת ,אבל נגיד בולשיט של ניו אייג' בלי גיבוי היסטורי מבחינתי זה סתם המצאה, לכל אחד יש את הקריטריונים שלו למה מתאים לו ומה לא ,אבל ....בכל מקרה ,אני ממליץ על ללמוד בהתחלה מהאינטרנט, למצוא אתרים טובים שהם לא זבל (לפעמים זה לוקח הרבה זמן ,אבל לאט לאט לומדים להיות מוכשרים בניפוי חומר לא שימושי) וככה להיות מוכנים ולדעת טוב מה בידיוק הם רוצים

the crazy angel

New member
../images/Emo140.gif

תודה!!!!! וואי...אנשים כל כך רציניים איתי עוד לפני שמכירים אותי... @_@ לא רגילה לזה...חח :)

loony nuni

New member
אני מכירה את החבר'ה

מקיטארו והם לא יפנו אותה לספרים חרטה....במיוחד מישהי שאומרת שהיא מתחילה ומסבירה להם מה היא מחפשת, מגיע להם קצת יותר קרדיט. אתה שולח אותה לחפש באתרי אינטרנט שונים בתקווה שתיפול על אחד טוב, יש הרבה יותר אתרים שהם בולשייט מאשר ספרים כאלה בקיטארו ואתה מצפה ממשהי חדשה לגמריי לדעת את ההבדל בין אתר רציני לאחד שלא. אם יש לך אתר טוב במיוחד תן פה את הקישור אליו אבל אל תשלח אותה לעשות חיפוש על עיוור.

ToryMaster

New member
המממ

מה בנוגע למג'יק? לאתר של כרמית? לא מספיק טובים בעינייך? יקירתי, כולנו מכירים את החבר'ה מקיטארו, לפחות קצת, וכולנו נותנים להם הרבה יותר קרדיט משנדמה לך, אבל זה אבסורד מוחלט לשלוח מישהי שלא מבינה כלום לחנות (גוף מסחרי) ולצפות לעזרה הכי יעילה. זה טריק ידוע של מוכרים, להיצמד למישהו שלא מבין מהחיים שלו, ולדחוף לו עוד ועוד באשמות שונות. זו עלולה להישמע כהאשמה מאוד חמורה נגד קיטארו, אבל חשוב לי להבהיר שזה לא ככה בכלל, ואני מעריכה אותם המון. אבל צריך להבין שבתכל'ס - הם צריכים להרוויח.

loony nuni

New member
אם היית שמה../images/Emo23.gif

היית רואה שאת שני האתרים הללו ציינתי כטובים. ואני פשוט חושבת שהיא תשיג הרבה יותר ע"י הכוונה בקיטארו מאשר ע"י גלישה באתרים שרובם יהיו לא מי יודע מה. אין לי שום בעיה שהיא תלמד דרך אתרי אינטרנט, רק ציינתי שאם שולחים אותה לנט לפחות שייצינו לה את האתרים המומלצים. בקיטארו היא יכולה למצוא את כל סיפרי קנינגהם שהם מעולים, את רימונד בוקלנד שהספר שלו על magick נחשב כחובה למתחילים....

ToryMaster

New member
באקלנד (אח הקטנוניות ../images/Emo3.gif)

וכן, נכון, אבל איך היא תדע שאלו המומלצים?

Duke Tear

New member
הבחורה לא יודעת מה היא רוצה עדיין

ואת שולחת אותה לחפש ספר של וויקוני שמדבר על האל והאלה וכו' גם זה לא בסדר במיוחד, קודם הבחורה צריכה לדעת מה היא רוצה בכלל מכל הנושא הזה.ה

ToryMaster

New member
דארלינג

אתה לא חושב שיש מקום לכבד גם את הדת של אנשים אחרים? גם במידה ואתה לא מאמין בה? במקרה הפעם אני מסכימה איתך, זה לא ספר אידיאלי למי שלא יודע מה זה וויקה אפילו, אבל זה מתחיל להעליב

Duke Tear

New member
נה, לא אמרתי משהו רע על הדת

אמרתי משהו רע על זה שבן אדם שרוצה להתעניין במאגיה הולך לקרוא ספר פרקטי של דת.

ToryMaster

New member
המממ

אני הייתי הולכת לכיוון הזה, אבל זה נור אאינדיווידואלי, הדרך בה כל אדם ניגש את זה, לא?

Duke Tear

New member
אני מתעסק במאגיה

ואני לא הולך לפי דרך הוויקה ,היא לא מדברת אלי בידיוק כמו שהיהדות לא. לא צריך להפוך כל מכשף לוויקאני.

ToryMaster

New member
נכון

אבל צריך בסופו של דבר להבין שיש גם את זה, ושבדרך כלל אנשים ילמדוויסבירו ויכווינו על פי הדרך בה הם הלכו, כנראה שבמקרה הנ"ל מדובר בדרך של הדת, או דרך שקשורה אליה בצורה כלשהי.

Duke Tear

New member
ואגב, אני בטוח שיהיהו כאן

אנשים שהיא תוכל לפנות אליהם בפרטי ויפנו אותה לאתרים ויעזרו לה בצורה פרטית דרך האינטרנט (לא בקטע של מורה ותלמיד, אלה בקטע של בן רצון לעזור) , אני אישית מוכן לעזור אם אראה בכך סיבה.

למעלה