שלום, אני חדשה!

loony nuni

New member
לא ידעתי../images/Emo6.gif

שהילדון גאון ניהל פה את הפורום LOL !! אני אשמח להיכנס למאג'יק בהזדמנות ולקרוא מה כתוב שם (כמו שציינתי האתר נראה נחמד). יום טוב לכולם.

הילדון

בן 26. אין לי בעיה איתך, תכתבי מה שבא לך רק חבל שאת ממהרת לבקר אנשים בקהילה ואתרים שנבנו על ידי אנשים מסויימים בקהילה אגב, גם ההתנשאות שלך לא מוסיפה משהו. אבל טוב, זו רק אני. אז אני אסתום.

loony nuni

New member
אני לא

ביקרתי אף אחד זה כל העינין!!!!! וזה שהילדון בן 26 אני יודעת , ואני מרשה לעצמי לקרוא לו ילדון כי אני בכמה שנים מבוגרת ממנו. ואם נישמעתי מתנשאת באיזושהי צורה, אני מתנצלת, לא הייתה לי כוונה להתנשא לגבי אף אחד.

ToryMaster

New member
סלחנו ../images/Emo13.gif

תמיד קורה שמתווכחים
. בתכל'ס, אנחנו רגילים לטרולים מעצבנים שעושים לנו דווקא, או לאנשים שלא מבינים מהחיים ומגדירים את בית הרוחות כאתר הכי טוב ואת כישופים כאתר עלוב. זהו, אם אפשר להמשיך את הדיון הזה בשקט, אחלה, אם לא, שקט
.

אינך מסוגלת אפילו לאיית,

וכבר את ממליצה על ספרים?! ואם בהמלצות עסקינן, יעל, אני ממליץ לך לקרוא את "עולם רדוף שדים", של קרל סאגאן. ספר מעולה!!

אינך מסוגלת אפילו לאיית,

וכבר את ממליצה על ספרים?! ואם בהמלצות עסקינן, יעל, אני ממליץ לך לקרוא את "עולם רדוף שדים", של קרל סאגאן. ספר מעולה!!

Nizzan Cohen

New member
לטעמי...

ואני כמובן, בא מכיוון נורא ספציפי... בסופו של דבר מהסביבה שלך את תלמדי הרבה יותר מבכל הספרים. אבל בסופו של דבר זה רשרוש של עצים, שיכשוך של מים ולהבות של מדורה הדברים שבאמת ילמדו אותך על כישוף. ואם את כבר בקטע אז גם - אבנים. כישוף, הוא רק שם לדבר. אבל יש כל מני דברים שאני מחשיב כחלק מהפרקטיקה שלי - ואחרים עושים אותם בלי קשר לכישוף. ביניהם דברים כמו טארוט, ריפוי באנרגיה ומדיטציה. טיולים. וגם דברים כמו לימוד ולמידה. נאום. שירה. בסופו של דבר - הרי השימוש במילה יכול להיות טעון המון אנרגיה ! וזה קורה גם לאנשים שביכלל לא בתחום. ככה שקשה לי מאוד להגיד איזה חלק מהחיים שלי אני מכניס להגדרה של "כישוף" כי כישוף הוא לאו דווקא ה"רגע" - בעניי הכישוף הוא הלמידה והעשיה היום יומיים. ובכל הנוגע לאלה - החיים בעצמם מלמדים אותך אותם. וספרים הם רק בונוס. וזה כמובן - מאוד פרשנות אישית -שלי- לדברים.

the crazy angel

New member
איזה ענק!

זה גישה כל כך מגניבה לזה! ו...כל מה שהזכרת התעסקתי בו בשלב זה או אחר! כמה חבל שמרוב מה לעשות מתה המוזה ואיתה השירה והפרוזה...חח

Nizzan Cohen

New member
טוב ... קראתי את כל הדיון...

אני אמליץ לך על המאמר "מדריך לקריאה ביקורתית של כתבים מאגיים ופגניים" של כרמית (מהאתר "כישופים" - מומלץ מאוד !!!). ועכשיו אחרי שקראת את זה - זרמי עם כל ספר שאת רק רוצה.... בהצלחה
. Blessed Be !

Bartal j

New member
באמת המאמר הזה מצויין

גם אני קראתי אותו ובכללי האתר של כרמית כישופים הוא אתר נפלא ומעולה ,לדעתי הוא מציג את המאגיה בצורה אחרת מכפי שכולם חושבים בעיקר בשל מה שחונכו עליו ומאמימנים שכל נושא הקסם מסתכם באמירת הוקוס פוקוס והפיכת כמה אנשים מסכנים לצפרדעים מזנם הפנוי תוך רכיבה שמיימית על מטאא , אהבתי מאוד את המאמר: " מכשפה -קווים לדמותה ", וגם את שאר המאמרים שלה קראתי אותם והשכלתי מהם מאודד מומלץ בחום באמת! אני הפכתי אותו לאתר בית והוא במועדפים שלי כבר וגם התאר מג'יק כפי שציינו פה הוא ממש מצויין, אם כי הוא עדיין בבנייה אבל לדעתי המאמרים פה נפלאים לכל מי שמעוניין להתחיל במאגיה א בכלל לכל מי שמתעניין וצמא לידע.. שלך:בר

ToryMaster

New member
כישופים באמת מעולה

כשקוראים שם מבינים לאט לאט כמה מה שחשבנו תמיד והכרנו וציפינו מכישוף או ממכשפה להיות שונה מהמציאות. מכשפה יכולה להיות גם מתמטיקאית מפורסמת והגיונית כזו, היא לא חייבת להיות זקנה מסתורית שהולכת עם צעיפים מוזרים.

למעלה