היייי מור אני נוּפר ואני בת 15 נאי מתהההה על כולם וגם על קיאנו ריבס >לא קשור...<
N NuFiFiT New member 14/6/03 #58 ../images/Emo26.gif../images/Emo151.gif../images/Emo36.gif היייי מור אני נוּפר ואני בת 15 נאי מתהההה על כולם וגם על קיאנו ריבס >לא קשור...<
../images/Emo26.gif../images/Emo151.gif../images/Emo36.gif היייי מור אני נוּפר ואני בת 15 נאי מתהההה על כולם וגם על קיאנו ריבס >לא קשור...<
P PuNk GiRl 4 EvEr New member 15/6/03 #60 ../images/Emo80.gif../images/Emo175.gifסוף טוב, הכל טוב!!!! ../images/Emo9.gif איך אני אוהבת את המשפט הזה..... טוב, אז למור, ב ר ו כ ה ה ב א ה אגב, אני איה.....
../images/Emo80.gif../images/Emo175.gifסוף טוב, הכל טוב!!!! ../images/Emo9.gif איך אני אוהבת את המשפט הזה..... טוב, אז למור, ב ר ו כ ה ה ב א ה אגב, אני איה.....
ק קישתא New member 15/6/03 #61 ברוכה הבאה../images/Emo142.gif אממ.. היי אני נגה! ברוכה הבאה אני הכי אוהבת את פז וג'קי (סורי אולי אני אשמע לכם טיפשה אבל אני לא יודעת איך קוראים להם באמת ) טוב אני מקווה שתהני.. בה ביי
ברוכה הבאה../images/Emo142.gif אממ.. היי אני נגה! ברוכה הבאה אני הכי אוהבת את פז וג'קי (סורי אולי אני אשמע לכם טיפשה אבל אני לא יודעת איך קוראים להם באמת ) טוב אני מקווה שתהני.. בה ביי