שלום אני חדשה

שלום אני חדשה../images/Emo9.gif

קוראים לי מור ואני חולה על קוקו מאחיו ועל טופר גרייס....

mor kutcher

New member
היי מור!!!../images/Emo98.gif../images/Emo175.gif

גם אני מור(שם יפה יש לך...) ואני חולה על אשטון!!! אז בגלל שאת אוהבת את טופר, ואני אוהבת את אשטון, קבלי תמונה יאפהההה של שניהם
וולקאם!!!

מורדת14

New member
|שמאל?|מור כנסי (קוצ'ר)../images/Emo36.gif

רק שתדעי לך שמור (מורחורחה) זאת מור המאמי שלי
חברה שלי יו נואו...

תמר

New member
../images/Emo6.gif

נכון ש-Thats cool ו-What ever ג'קי אמרה ללורי לפני שהם הלכו מכות כשהייד לימד את ג'קי איך להיות זן!!!

תמר

New member
|לבהיי מורדת14../images/Emo70.gif

אני גם חולה על אשטון הממי

aYaLoLy

New member
helloP../images/Emo24.gif../images/Emo151.gif../images/Emo175.gif

וולקאםםםם אני יולי בת 14 וחצי.. ואני אוהפת את כולמממממפ... אבל את אשטון קצת יותר
התמכרות נעימה

מורדת14

New member
../images/Emo26.gifהיי מאמי../images/Emo70.gif../images/Emo36.gif

סופסוף הצטרפת
אז וואלקום
חולה עליך ותהני בפורום

כל כך קשה לרשום ברוכה הבאה

לילדה חדשה שנכנסה לפורום? מה עובר לכם במוח? ואני לא מתכוונת למור קוצ'ר ולמורדת14

מורדת14

New member
../images/Emo26.gifמור מאמי../images/Emo36.gif

א. תחזירי מסר
ב. אל תפתחי הודעה על דבר כזה, פשוט לא היו אנשים בפורום לענות לך
ג. אם תפתחי ככה הודעות, אנשים מסויימים (אהמ,אהמ) יתנפלו עליך ולא יעזבו אותך.

Kryptonite

New member
כל כך קשה לקרוא את הודעת../images/Emo168.gif

המנהל לפני שאת מצטרפת לפורום? וסך הכל הצטרפת אתמול, מה הלחץ? חוצמזה בפורום הזה כל שנייה צצים חדשים, אז לפעמים שוכחים כמה. בגלל זה עכשיו את נעלבת ומתבכיינת כמו ילדה קטנה? אם זה כך, אני מצטער - אבל את צריכה להתבגר.

מורדת14

New member
../images/Emo26.gifצחי תרגיע../images/Emo36.gif

איזו ברכת וואלקום
ממש עשית לה רושם טוב על הפורום
עכשיו אל תגידו שאני מבריחה אנשים מהפורום בגלל שרשורי האשטון שלי. יופי, מנהל הפורום בכבודו ובעצמו מעיף אנשים מהפורום שלו. יכלת לרשום לה לפחות ברוך הבא, הרי היא חדשה בכל זאת, והיא לא ממש מבינה את הקטע. וחשבת אולי שלללללללאאאאאא כל אחד מסתכל בטאגליין לפני שהוא כותב הודעה

Kryptonite

New member
יעל,../images/Emo168.gif

אני לא מעיף אנשים מהפורום. אני פשוט הסברתי לה את החוקים. כשנכסנים לפורום, את יודעת שאת נכנסת למסגרת מסויימת, לא בכל הפורומים החוקים אותו הדבר. אז כן, אני כן מצפה שכל מי שנכנס, שלפחות יינסה לראות איך אנשים אחרים מתנהגים פה, איך מצפים ממך להתנהג, ואם היא רוצה להיות בטוחה, אז היא יכולה לקרוא גם את הודעת המנהל. זה לא כל כך קשה, זה לא עולה כסף וזה גם לא כואב... וחוצמזה, היא באמת הצטרפה רק אתמול, אז מה, היא ישר מצפה שיהיו אלפי הודעות? באמת... אה כן, ברוכה הבאה.

Better Man

New member
לדעתי

מנהל הפורום צריך לחסום אותך - לחיי הדמוקרטריה :) את פשוט מוציאה את החשק להכנס לכאן. את מעצבנת, טיפשה והכי גרוע, מדגישה כל הזמן את מה שאת כותבת כאילו איזה דברים חכמים כתבת. מאכזב לגלות שגם אנשים כמוך צופים בסדרה ):

Kryptonite

New member
דמוקרטיה דמוקרטיה...../images/Emo168.gif

אבל גם לדמוקרטיה יש חוקים משלה. מותר להביע את דעתך בצורה מנומסת שלא תפגע באחר.

למעלה