שלום אני חדשה

Charmed Gal

New member
לצערי לא...../images/Emo10.gif../images/Emo56.gif../images/Emo185.gif

התחלתי לראות עכשיו. ראיתי פה ושם פרקים מעונה 1 ן-2. אני פשוט לא רוצה להתמכר לעוד סדרות. הייתי רואה גם רוזוול, אבל אני לא רוצה להתמכר. אני מת על לורי, קיטי, אריק, דונה(השולת!!), פז(הקורע!!!) וקלסו גם יש לו יציאות נחמדות... אני לא אוהב את ההורים של דונה ואת אבא של אריק(רד, נכון?). ואני גם לא אוהב את הייד, הוא מציק לי. ג'קי נחמדה אבל היא מאד מציקה לפעמים.

Kryptonite

New member
טוב נו,../images/Emo168.gif

זה ערוץ 3, יהיו שידורים חוזרים
וכן, גם אני ככה עם רוזוול
לא ידעתי שיש עוד כמוני ש"מפחדים" להתמכר לסידרה, מספיק יש לי את סמולוויל מכושפות חברים באפי מש"ה (וגם לויס וקלארק, אבל אין לה עונות חדשות
)

Charmed Gal

New member
אתה לא רואה כלום../images/Emo70.gif../images/Emo56.gif../images/Emo185.gif

אתה ועוד איך יכול לראות רוזוול. אתה יודע מה אני רואה
מכושפות באפי(ועוד מעט אראה גם אנג'ל) מלאך שחור בנות גילמור סמולוויל המורדים קטנטנות(אבל רק בגלל שאני רואה מאז שזה התחיל וזה במילא כבר נגמר) חברים סליידרס ימי חיינו תשוקות(
) משחק החיים(שוש!) סברינה שנות השבעים וזה הסדרות שאני רואה ממש בזמן הזה. היה לי גם את רב"י(
), זינה ועוד סדרות... ובטח שכחתי עוד סדרות שאני רואה עכשיוץ

Kryptonite

New member
גם אני רואה משחק החיים../images/Emo168.gif

שיש לי כוח...
אבל סיפליירו לי לסוף, וזה די חרא. =/ את תשוקות ניסיתי לראות כי אמרו שהצוות של באפי רואה את זה, אבל גאד! הסידרה הזו נמרחת או מה? כל פרק, יש פלאשבק למה שקרה לפני, ואז הדמיות מספרות את זה, ואז משהו זז ואז שוב מספרים את הסיפור מההתחלה, ואז יש פלאשבק לכל מה שקרה. וזה, פשוט, לא, זז! בגעעעע!!!! סליידרס הייתי רואה, מלאך שחור. לא יודע, אין לי כוח. בנות גילמור לפעמים, שיוצא לי, סברינה גם ... וכמובן שגם את רב"י.

מורדת14

New member
../images/Emo26.gif חחחחחח די איזה יום קרוע../images/Emo70.gif

למה לא הייתי צריכה
אני ילדותית, אני יודעת את זה
וזה ממש סבבה להיות ילדותית
כולם מפנקית אותךךךךךךך וזה מזה כיף
תנסה את זה פעם
חחחח
ויואו לא ידעתי
המורדים עושים אותי ילדותית
איזה מגניב
אולי אני אתן לאימא שלי לראות איתי פעם, והיא תרשה לי לקנות את הבובה ההיא
נו זאת ששות ומשתינה

Kryptonite

New member
זה מוכיח עד כמה את בוגרת../images/Emo168.gif

ואל תגידי שזה היה בצחוק, כי זה יוכיח שאת ממש ילדה קטנה (שוב... חחח...) שלא יודעת איך לטפל בבעיות, ובמקום זה מנסה להצחיק. אז - חה חה חה חה. אני מת מצחוק. די. אני לא יכול יותר. היהיה, הוהו, ווהוהוהוה. עכשיו שסיימתי, כמו שאמרתי מקודם - השרשור יימחק, בשבילך. את לא רוצה שאנשים ייראו כמה את לא בוגרת, וילדתותית, נכון?

תראה אדוני המנהל

א."מה עובר לכם במוח"- זה משפט משלי שהמצאתי. ואתה שמדבר שאני נעלבת כמו ילדה קטנה מזה שלא התייחסו אליי, די מתנהג כמו ילד בן שנה כשאתה אומר שזה פגע בך... ב.עוד פעם התחלתם ריבים? די לריב
בתור מנהל הפורום אתה צריך להפסיק את הריבים ולא להתחיל אותם!(god)! ג.מה אתה יורד על יעלושקה? למה מי אתה????

Kryptonite

New member
בסוף../images/Emo168.gif

את צודקת.
אז נכון, לא הייתי צריך לומר שאת ילדה קטנה, אבל את רשמת משפט אחד שדי אמר את זה... ולא ידעתי על המשפט הזה שלך, מצטער. ואני אתעלם מהשורה האחרונה שלך (ג')

מורדת14

New member
../images/Emo26.gifפחחחחח../images/Emo36.gif

זה בסדר אם אתה כל כך דואג לי, אין לי בעייה שתשאיר את השרשור

יעלוש! כנסי רגע ../images/Emo36.gif

עזבי כבר לריב... זה ברור שאתם אנשים שונים מאוד... למה את לא עונה לי במסר?

מורדת14

New member
../images/Emo26.gifמור../images/Emo36.gif

אני רבה
אני רבה רק עם אנשים ששוה לריב איתם. אוקיי אבל נמאס לי מהתחרות הזאת
יאללה friends צחי

Kryptonite

New member
that's cool...../images/Emo8.gif../images/Emo168.gif

אוקיי, אחלה, בלי ריבים יותר. סדר?

BlueBeIl

New member
אם הפתגם הזה נכון,../images/Emo142.gif

היא לא הייתה צריכה להגיב בכלל, אף פעם. *מדליקה נרות במקדש שעליו מתנוססת תמונה של צחי*

למעלה