שלום אני חדשה

מורדת14

New member
../images/Emo26.gifכנס../images/Emo36.gif

1. אם מנהל הפורום יחסום אותי, זה רק יוכיח את מה שאמרתי- הוא מבריח אנשים ולא אני. 2. אם אני מוציאה את החשק, הפיתרון היחיד זה שאל תיכנס.. מה אתה רוצה ממני
אין לי בעייה אתך, וגם אין לי משו מיוחד אליך לא ממש מזיז לי. 3. טיפשה
אם זה כל כך מעניין אותך אני בבצפר הכי טוב בירושלים והשני הכי טוב בארץ. נרשמתי בחנוכה התקבלתי בחופש הגדול (לפני שנתיים זה היה). מעצבנת אולי אני כן.. את זה אי אפשר להכחיש
חחחח 4. תראה, זה שאני לא כותבת כמו רוב הפרופסורים בפורום, ואם אתה רוצה שככה סליחה, כך אני סליחה אנוכי חחח אכתוב, אז תמשיך לחלום. צורת הכתיבה שלי בכלל לא מראה.. סליחה מעידה על רמת החוכמה סליחה.. המשכל שלי... 5. למה? הסדרה נועדה ל: אנשים חכמים, לא מעצבנים ופרופסורים בלבד

מורדת14

New member
../images/Emo26.gifושכחתי את 6:../images/Emo36.gif

6. אה כן, ואני מדגישה כי לדעתי זה יפה יותר

mor kutcher

New member
באמת תרגיעו....

הילדה המסכנה רק רצתה קצת יחס ותשומת לב- כל אחד שבא לפורום חדש רוצה שיקבלו אותו יפה וזה כל מה שהיא חיפשה!!! למה מכל דבר הורום הזה נהיה ריב?!?!?!

Better Man

New member
-------

2. כן, הודעות אוף טופיק ,ו "מה המצב" ו "קלסו חתיך" ושאר ירוקות , לא עושות חשק להכנס לכאן, הודעות כאלה את כותבת כל הזמן (ורק כאלה). 3. כל הכבוד לך שאת בבצפר הכי טוב בירושלים, אבל בתי ספר וציונים הם ממש לא מדד לקבוע חוכמה. 4 .אף אחד לא כותב כאן כמו פרופסור וזה ממש לא קשור לצורת הכתיבה, אלא לתוכן ההודעה. 5. לא 6. די צחקתי בקשר לכתב המודגש , אבל זה די מפריע בעיניים.

מורדת14

New member
../images/Emo26.gifטוב זהו זה כנס../images/Emo70.gif../images/Emo36.gif

2. יואווווווווו איזה שקרן עלוב אתה יואו
אני לא פתחתי שום הודעה על אשטון
מור פתחה לא אני
מה אתה בא ומאשים אותי
אני רק השתתפתי בתגובות.. 3.תסמוך עלי, בדקו לי מבחן אייקיו לפני שהתקבלתי... פחחח איזה שטויות אתה כותב.. 4. that's cool... what ever.. 5. לא מה
6. תתמודד...

taltal girl

New member
\= ../images/Emo25.gif

מה אכפת לך שהיא מדגישה את מה שהיא אומרת?! אם באמת מפריע לך לקרוא את ההודעות שלה, אל תקרא אותן. זו רק בעיה שלך. ואל תשפוט אנשים לפני שאתה מכיר אותם לעומק. זה באמת לא עוזר לאף אחד.

mor kutcher

New member
אשכרה....מה זאת השטות הזאת של...

ההדגשה?!?!?! בא לה להדגיש אז מה????איזה שטויות!!! ובאמת כל אחד מעביר ביקורת פה על אנשים בלי שהוא יודע בכלל מי הם!!! תזכרו שזה רק פורום ואנחנו לא מכירים אחד את השני כ"כ טוב אז לא צריך לשפוט אחד את השני!!!!!!

תגובה ../images/Emo46.gif

סליחה שאני מתערבת בכל הנושא אבל לא יכולתי לפספס את השטות הנוראה שהייתה כתובה פה... מי אתה שתחליט מי יצפה בסדרה ואיך חברי הפורום הזה יכתבו את ההודעה שלהם (מודגש/לא מודגש)... מי מת ומינה אותך לאלוהים? איך שאנשים מתבטאים לא אומר שום דבר על יכולת החשיבה שלהם ואני מכירה את יכולת החשיבה של יעל (חכמה!!!)... למנהל: היא לה בכתה כמו ילדה קטנה היא העירה על משהו והיא יכולה להעיר כי כל עוד מדברים על דמוקרטיה לכל אחד יש זכות להיתבטא איך שבא לו...

Kryptonite

New member
אזהו, שלא.../images/Emo168.gif

לכל אחד מותר לבטא את הדיעה שלו, אבל בדרכים המותרות והמקובלות. כמו שציינתי. וכן, לפי דעתי האישית, לבוא ולצעוק על כולם ש"לא אמרתם לי ברוכה הבאה!" זו התבכיינות. מצטער. היא הייתה פשוט יכולה להתחיל להגיב להודעות, לדבר עם אנשים, במקום סתם לרצות צומי.

מורדת14

New member
../images/Emo26.gifמה אתה מעוות../images/Emo35.gif../images/Emo36.gif

הנה ציטוט למה שהיא אמרה: כל כך קשה לרשום ברוכה הבאה מורחורחה ו 07:49 | 14/06 לילדה חדשה שנכנסה לפורום? מה עובר לכם במוח? ואני לא מתכוונת למור קוצ'ר ולמורדת14 ותחשוב צחי, זה קצת מעליב שאתה בא לפורום חדש ואפחד לא רושם לך ברוך הבא. טוב נו מה, היא לא ידעה שהפורום כזה יבש..

Kryptonite

New member
אני לא יודע,../images/Emo168.gif

"מה עבר לכם במוח?" נישמע לי די מעליב, ו"כל כך קשה" די מתבכיין. והפורום ממש לא יבש, מצטער לאכזב אותך ואם את מרגישה ככה...

מורדת14

New member
../images/Emo26.gifחחחחחח../images/Emo36.gif

באמת התייחסת לזה
מה עבר לכם במוח
זה המשפט הכי ידוע של מורו'ש שלי.... חחחחחחחח לא חשבתי שתתייחס לזה ברצינות.... וכנס לפורום המורדים או חברים ותראה שהפורום הזה מאוווווד יבש

Kryptonite

New member
פורום המורדים?../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo168.gif

בדיחה טובה. פורום המורדים זה הפורום שאני הכי רוצה שהפורום הזה לא יהיה, הוא מפוצץ בהודעות של "אפשר תמונה של פלילפהייה הקוסון?!?!?!?" או "תורידו לי את הקטובט!" או כל מיני הודעות אחרות מטומטמות, שלא נדבר על הסידרה. חברים זה באמת פורום נהדר, לסידרה גם נהדרת, רק חבל שרוב הפורום זה 1. שרשור מפגש. 2. שרשור "חזרתי!" 3. שרשור "אני חדש!" 4. שרשור על הסרט ברוס הגדול מכולם והשאר זה שרשורים שקשורים לחברים, אבל כנראה הפורום לא בתקופה טובה שלו (למרות שיש שם אנשים נהדרים ונושא טוב לפורום) פורומים טובים הם: 1. באפי קוטלת הערפדים - קודם כל, הסידרה
רק מי שרואה את הסידרה ומבין אותה הוא פשוט בן אדם מדהים. האנשים שם הם חברה טובים, שומרים על הכללים, מצחיקים, ואני שמח שיש לנו חברים בפורום שהם גם שם. 2. הארי פוטר הספר - אחלה חברה, אחלה נושא, אחלה כללים, אחלה שרשורים, פורום ממש ממש מדהים. האנשים שם מגובשים ומתוקים אחד אחד, והוא גם אחד הפורומים הראשונים שהיו בתפוז (מפלני שלוש שנים ויותר, והוא עדיין אחד הפעילים!) אני יכול להביא עוד המון פורום (רק בישראל, מכושפות [למרות שלפעמים יש שם יותר מידי ריבים]) אבל זה יכול לקחת עמה הודעות טובות. וחוצמזה, אומרים להיכנס, ולא כנס. והפורום הזה תלוי בכם, כמו שאני אומר בפעם האלף, אני בהחלט לא רוצה שהוא יהיה כמו פורום המורדים, אבל אני אשמח לאיזה אחד כמו "חברים" או "באפי" או "ה"פ דה בוק"...

מורדת14

New member
../images/Emo26.gifסלח לי מר עיוותים קטן../images/Emo36.gif

כולה אמרתי שפורום המורדים פעיל. לא אמרתי שהוא נפלא ובלה בלה. תאמין לי, שיש יותר חסרונות בו מיתרונות. אז תתחיל להרגיע עם הניסיונות שלך להצחיק או לא 'דעת מה אוקיי
זה שאתה מנהל הפורום לא נותן לך זכות לרדת על פורומים אחרים, כי אולי אתה חושב שאנשים סוגדים לכל מילה שלך כי אתה המנהל, אבל לצערי, או יותר נכון לצערך, זה לא נכון, ובשבילי אתה חבר רגיל בפורום, רק שתדע, שבמהלך השתתפותי בפורום, אני לא הולכת לסגוד לך ולהתחנף אליך...

Kryptonite

New member
אוקיי,../images/Emo168.gif

פה את יורדת כבר לרמה שלא האמנתי שילדה בת 14 יכולה לרדת אליה. מצטער, אני לא הולך להגיב לזה, כי זה פשוט... ממש ממש נמוך, לא ידעתי, נו טוב עזבי.

מורדת14

New member
../images/Emo26.gifחחחחחחחחחחח../images/Emo36.gif

האמת שאני בת 13.8 חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אתה קורע... מנסה להתנשאות...
זה בסדר, אני לא צריכה את התגובות שלך... כמו שאומרים "כשאין לך משו חכם להגיד... אל תגיד כלום" זה מאוד מאוד נוגע אליך...

Kryptonite

New member
אם הפתגם שלך נכון,../images/Emo168.gif

לא היית צריכה להגיב את ההודעה הזו. ואת פשוט... דיי, את כל כך ילדתותית, וחוצמזה, בכלל אסור לך לראות המורדים
עכשיו אני מבין שהסידרה הזו באמת משפיעה על ילדים לרעה. אה, כן, השרשור הזה יימחק בעוד חצי שעה בדיוק. ותאמיני לי, אני עושה לך טובה.

Charmed Gal

New member
צחי...../images/Emo13.gif../images/Emo56.gif../images/Emo185.gif

ברגעים כמו אלה, אני מודה לאלהים שאני לא מנהל פורום.
ובקשר לויכוחים שלכם פה... פ'חח הרמה. צחי העיר לה, אני חושב שבנימוס, זה התפקיד שלו כמנהל הפורום וזה מה שמבדיל אותו מחבר פורום רגיל(שהוא לא), כך שההיא שאמרה שהוא סתם חבר פורום רגיל, טעתה. וצחי, פורום מכושפות שולת! גם אם יש לנו קצת יותר מידי ריבים...
אגב, אני מתחיל לראות שנות ה-70 קבוע.
תוכנית יפה ומצחיקה, דמויות שולתות ושיר פתיחה שולת!

Kryptonite

New member
יש יש יש יש יש יש...../images/Emo168.gif

גם אתה פה גל! ^_^ האם הפורום יהפך למקום מפגשם של צופי המורדים, באפי ומכושפות?
נחמט...! ואתה בהחלט צודק לגבי כל מה שרשמת על הסידרה, היא שולתת לאללה (אני מקווה [בשבילך
] שראית גם את שתי העונות הראשונות, כי הן היו ממש טובות...!

למעלה