צריחה חחחחחחחחחחחחחחחח
מ מורה לערבית 34 New member 17/5/05 #20 טוב חברים בואו נתעסק בדברים החשובים גיפים ושאר שטויות אינם לעניין בפורום זה. אנא התרכזו בחשוב ולא בטפל. תודה.
טוב חברים בואו נתעסק בדברים החשובים גיפים ושאר שטויות אינם לעניין בפורום זה. אנא התרכזו בחשוב ולא בטפל. תודה.
A amakudari New member 17/5/05 #106 אם כבר דברים חשובים שמתם לב שפיצוצים ממש שתי טיפות שייקה לוי מתקופת "שלאגר" להלן ד"ר חפציבה. אחת אחת שתייייייים גם המהלך כצפרדע ברבות הימים לרקוד הוא יודע.
אם כבר דברים חשובים שמתם לב שפיצוצים ממש שתי טיפות שייקה לוי מתקופת "שלאגר" להלן ד"ר חפציבה. אחת אחת שתייייייים גם המהלך כצפרדע ברבות הימים לרקוד הוא יודע.
A asparagos New member 17/5/05 #22 לבעלי הזיכרון הקצת פחות קצר... חידת היום - למי יש ג'יפ אך מפחד/ת מאופנוע שעבר קרוב?
P princessarit New member 17/5/05 #33 ../images/Emo45.gifעל זה דיברתי פעם. על חוסר כבוד. גם לנשים הם מתייחסים מגעיל. אתה צריך לראות איזה מסרים אני מקבלת !
../images/Emo45.gifעל זה דיברתי פעם. על חוסר כבוד. גם לנשים הם מתייחסים מגעיל. אתה צריך לראות איזה מסרים אני מקבלת !
B black enigma New member 17/5/05 #37 אספרגוס גם האופנוען "המשוגע" סיכן א אותה ... לא חשוב שהיא בטח אפילו לא ראתה אותו במראה או שמעה אותו באותו רגע שכיוונה תחנה ברדיו ...
אספרגוס גם האופנוען "המשוגע" סיכן א אותה ... לא חשוב שהיא בטח אפילו לא ראתה אותו במראה או שמעה אותו באותו רגע שכיוונה תחנה ברדיו ...
W woodstokeR New member 17/5/05 #30 היה לי GS.כמה שנים.. כנראה זה בגלל המשקל שלך חבר.. באמת..אני לא צוחק.. המשקל מעמיס על המנוע..על הסחיבה..והאופנוע מתאמץ יותר.. וצורך יותר דלק!. אז... או שהוא יאכל יותר..או שאתה תאכל פחות רוני! הכל בחברות!
היה לי GS.כמה שנים.. כנראה זה בגלל המשקל שלך חבר.. באמת..אני לא צוחק.. המשקל מעמיס על המנוע..על הסחיבה..והאופנוע מתאמץ יותר.. וצורך יותר דלק!. אז... או שהוא יאכל יותר..או שאתה תאכל פחות רוני! הכל בחברות!