שלוםםםםם

amakudari

New member
גב' מועלם

השטן שלח אותך לפורום 8. לא פה המקום לטפל בחסכי תשומת הלב שלך. את אומרת שהיא באה לחפש מספר? מה את מחפשת? הגעת לפה עם קישקושים הזויים על אופנוען שהבהיל אותך,ונשארת לאכול לנו את האוזן ועוד כמו מפגרת. מיטל דו"ש (דפוקה ושטחית) מועלם, גב' ים חתיכים עם קוביות בבטן ועוד ים, שימי עלייך בגד ים כחול ולכי לים באמת...

אחי ../images/Emo13.gif

נראה לי שהכיסוי של ה ER שלך נמצא יותר על האופנוע מאשר אתה
סתם סתם חחחחחחחחחחח אני אולי יכניס אותו למוסך לטיפול שגרתי על מי אתה ממליץ ??

black enigma

New member
אם אתה מחפש טיפול הגון ומקצועי

בוא ל אחד על אחד ... רחוב שוקן 7 תל אביב . המוסך היחידי נכון להיום שאני שם מבטחי בו ... וזה אחרי כמה כוויות בעבר . קח תאופנוע לערן תן לו את כל הנתונים הוא הרבה יותר חכם ממני בקטע הטכני ... מן הסתם הוא מכונאי ואני לא . מה גם שהוא יוכל לשמוע תמנוע אם צריך איזשהו טיפול גדול יותר .

black enigma

New member
תגיע תן לערן לשמוע ולראות

הוא מבין יותר ממני ... אני בטוח שהוא יגיד לך מה צריך להעשות וגם יתן הצעת מחיר אם תרצה . מה שכן הם עובדים במחירים הוגנים וברמה גבוהה מאוד . תבוא תבדוק מקסימום אף אחד לא יחייב אותך לכלום . וחוץ מזה חברה טובים ומצחיקים ...

black enigma

New member
"כולם גנבים"?

ובבאר שבע כולם סוחרים בגנובים ? בינתיים בתל אביב יצא לי לראות מחירים הוגנים יותר ממקומות אחרים בארץ. בכל אופן אל תגיד כולם יש יוצאים מן הכלל . אגב יש מקומות בתל אביב שאתה יכול לעשות את זה גם ב עשירית מחיר אבל השאלה האם אתה היית רוצה באמת להכניס לשם את האופנוע שלך ... ואם אתה סומך עליי בקשר לתשובות שלי תסמוך עליי בקטע הזה . מקסימום אמרתי לך יאמרו לך מחיר שלא יראה לך אף אחד לא מכריח אותך אבל זה אחד המוסכים שבאמת יותר עוזר לחסוך .

black enigma

New member
מה הקשר למטאור ?

אני עובד בפרפר :) תבוא בכיף אבל אני לא שם מחר ... אני עדיין פצוע וקשה לי לזוז .

cbx750R

New member
תגיד רגע, סתם שאלה ככה

אני יודע שאתה בסדר והכל אבל אם אתה עובד בפרפר אז לדעתי אתה לא יכול להמליץ על אחד על אחד.כאילו זה לא לעניין כזה בפורום, אבל אני לא מכיר את הפורום טוב אז תגיד לי אתה כי שכתבתי בפורום בYNET אז היו הגבלות וכאלה על הדברים האלה. הבנתי שפרפר ואחד על אחד זה אותו המקום כי שהתקשרתי לשם אז באותו המספר יכלתי לדבר עם שתיהם.

black enigma

New member
בסוגיית אחד על אחד אני מבין אותך

בראייתך אבל לי אין אינטרס כלכלי שם כלשהו . הנפשות הפועולת שם הן מהטובות בתחום ומרובות ניסיון . על - אחד על אחד - המלצתי זמן רב לפני הצטרפותי לצוות פרפר . פשוט מהנסיון שלי מדובר בקבוצה איכותית של אנשים מנוסים שגם באים לקראת הרוכבים ומבינים שלא כל מי שרוכב על דו"ג הוא מליאן ... אז לא אומר לך שהם יקחו מחיר של מוסך מדרכה כי אצלהם הכל קשר למהדרין אבל כן מחיר נמוך כאשר מאחוריו עומד צוות מקצועי עם שירות טוב ואמין . . . אגב מוסך מדרכה כוונתי למוסך מדרכה ... מקום שלא משלם מס הכנסה כמו שצריך ועושה קומבינות .

princessarit

New member
../images/Emo23.gif לילה טוב לכולם! הלכתי לישון.

אגב אני בויכוח עם בלאק כי הוא חושב שEN זה לא אופנוע בשבילי. מה אתם חושבים ?

black enigma

New member
בשבילך או לא בשבילך לא היה האישו

רק העובדה שקאסטום זה לא אופנוע :) אבל לא נכנס לזה כרגע חבל להעיר תמתים :)

cbx750R

New member
../images/Emo140.gif לילה טוב

וEN זה לא אופנוע - מקסימום מחזיק לקיסמים או משהו. סתם צוחק איתך, נראה לי שדווקא יתאים לך. אם את רוצה יש לחבר שלי למכירה. אני שולח לך מסר..

למעלה