שלוםםםםם

../images/Emo31.gif זה לא בגלל זה ממש לא מצחיק

כי חבר שלי שעובד איתי במשמרת לילה נסע על האופנוע גם כן במשך יום שלם וגם הוא אמר שהדלק נגמר ממש מהר ואתם צריכים לראות אותו חחחחחחחחחחחחחח אני בגודל של הרגל שלי מה זה קטן כמעט לא רואים אותו. הוא כמו תיק מיכל על האופנוע שלי חחחחחחחחחח. רוני

offנוען

New member
ה-GS שלי

אוכל מיכל ל-230 ק"מ (ואז נכבה באמצע כביש החוף.....) לא כולל את הרזרבי תעשה את החישוב של המיכל 14 ליטר (לא כולל הרזרבי) נותן יחס של 16.5 ק"מ לליטר לא הבדל כזה משמעותי ממה שציינת וכנראה שסוגיית ה-
צריכה להגיע לקיצוץ קל..
הכל ברוח טובה כמובן.

../images/Emo45.gif עדיין זה הבדל !

קפצתי היום למוסך ברמת השרון והבחור הדי לא נחמד שם אמר לי שיכול להיות שזה מהרדיזות. אתה יודע מה זה ? למה אוה התכוון ?!? אמרו לי שזה טבעת שיושבת על הפילטר אוויר, אבל הפילטר שלי חדש ! זה לא יכול להיות ! ולגבי הקיצוץ הקל - אמא שלי גם אמרה לי את זה וכנראה שאני באמת אקצץ (לא מספיק שקיצצו לי כבר שהייתי קטן? חחחחחחחחחחחחחחחחחח)

../images/Emo67.gif אתה היית קטן פעם ?!?

לא נראה לי.תראה איזה בהמה אתה. האופנוע שלך נראה כמו תלת אופן שאתה יושב עליו.יש לך מזל שאתה דומה לשייקה מהגשש לפחות זה !

offנוען

New member
חחחח קרעת אותי ../images/Emo67.gif

ולשאלתך... לא מכיר אבל שוב מדובר על הדל של שני ק"מ לליטר וזה לא נראה לי הבדל רציני השאלה איזה שנה האופנוע ואיזה יד (אולי התעללו בו בעבר) האופנוע שלי מודל 98 עם זה נותן לך אינדקציה.

yidan

New member
יווו באמא שלכם

שמישהו יחסום כבר תפקצה הזאת לא מפסיקה להציף יורדת על אנשים כותבת שתויות לא קשורות ללא כל ידע מצידה קצת מציק הייתי אומר

moko21

New member
GS מושקע! ../images/Emo13.gif ../images/Emo45.gif (ושוקע) ../images/Emo67.gif

בחברווווווווווווות!

די די די, אני רוצה תשובה רצינית!

למה צריכים לריב פה כולם? אני רוצה מאוד לפתור את הבעיה שלי עם הGS, אז בבבקקקקקששששהההה שמישהו יעזור לי עם הצריכה ולא צריחה
תודה!

cbx750R

New member
אני חושב שבלאקאניגמה יכול לעזור לך

הוא מהענף ולכן מכיר את הסיפור עם הגיאסים הכי טוב, אל תשכח שזה אופנוע מאוד נפוץ ולכן הבעיות שלו ידועות. אז קצת סבלנות ובמהרה תקבל תשובה רצינית נכונה ואמיתית.

black enigma

New member
רוצה תשובה רצינית? שאל שאלה רצינית

שלום קוראים לי רוני יש לי GS500 שצריכת הדלק שלו עומדת על ### בהתאם לרכיבות $$$ ומשם להמשיך אי אפשר לנחש נתונים . או לתת לך מידע על סמך מחסור בנתונים ... כתבת צורך הרבה אולי הוא אוכל 1ל 20 ואתה חושב שזה הרבה? בהאתם לרכיבה מסוימת ? תסביר את עצמך .

חוששתני שאתה שוגה במקצת

הבחור כתב שישנה צריכת דלק של אחד ליטר לארבע עשר קילומטר. בבקשה נסה לעזור לו מנקודה זו.

אוכל 14 ל אחד בנסיעה עירונית בקיץ

סוףסוף מישהו רציני שמתייחס לשאלתי...... כשאני יוצא מחוץ לעיר (גר בהוד השרון) אז הוא עושה 16 17 בטיולים זה בסדר?

black enigma

New member
קצת גבוהה ... אבל תלוי איך

בטיולים .... 1/17 ברכיבה יחסית מאומצת (בין עירונית ) היא הגיונית . אם הרכיבה ממש עדינה בשיוט טיול רגוע ... העברת הילוכים רגועה רכיבה על עד 120 +- הצריכה בהאתם לאופנוע שכמה שנים על הכביש תהיה סביב ה 20+ ק"מ . אני באופן אישי אומנם עם ER אבל ברכיבות של סביב ה 150 קבוע צורך לי סביב ה 1/ 17 18 אבל העברות הילוכים לא רגועות במיוחד. יותר משיכות וכדומה .

כאילו שאת מבינה משהו

תפסיקי לשחק לנו פה אהה?!? מג'עג'עת אותנו כאילו שעשו אותנו אתמול, יאללה.. באת הנה בשביל לחפש איזה מספר? לכי את הבלניגמא שלך. מחלקת כתרים חופשי חופשי - תמצאו לכם איזה חדר במלון וזהו.

black enigma

New member
את פשוט ילדה קטנה וממורמרת הא?

עד כמה שאני מעריך את שרית , אין לי תוכניות לקחת אותה לאיזה בית מלון .

למעלה