שלוםםםםם

שלוםםםםם ../images/Emo13.gif

רציתי לדעת אם יש סיבה מיוחדת שהג'י אס שלי אוכל מלא דלק........ בעלי ג'י אסים אני רוצה תגובות רציניות בבקשה לא כמו בקומוסן.

Sany b

New member
../images/Emo163.gif../images/Emo41.gifשקר וכזב../images/Emo41.gif../images/Emo163.gif

רוני פיצוצים
רוני פיצוחים
רוני קיצוצים
רוני מועלם
רוני שרית
רוני נסיכת-האופנועים - יאללה, איזה עוד רוני אתם מכירים....

black enigma

New member
שמע הפעם תפסה טוב טוב תאספלט

אווץ' . אגב מיטל אני כמעט בטוח לפי ההודעה שכתבת פה לא מזמן שאת בדיוק מהנשים ש"לא ראו מאיפה הוא בא" ... במקרה שלא לא הרגת אותו ... אז אין לך זכות דיבור .

מאיפה אתה מכיר אותי ?

איך הגעת למסקנה הזאת? ראית אותי נוהגת פעם?? שתדע לך שלאח שלי הגדול היה פעם אופנוע כבד לאללה, יותר כבד ממה שאי פעם יהיה לך. ומאז אני מחפשת את "האיש עם הקסדה" אפילו שאני נוסעת למכולת. אז אל תזלזל סתם כאילו למה מה אתה חושב שאתה יודע.

asparagos

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

לסבתא שלי היה קורקינט ולדוד שלי אתם יודעים מה (R750)

black enigma

New member
"שתדע לך שלאח שלי הגדול

היה אופנוע כבד לאללה!!!!, יותר כבד משאי פעם יהיה לך " . בואנה את קולטת איזה משפט ילדותי וטפשי זה ? מחפשת תאיש עם הקסדה? איך לא שמת לב עד שהוא בא קרוב אלייך ו "הבהיל " אותך לפי הודעתך שאת כתבת לא מזמן ? עשי לי טובה ... בגלל נהגת כמוך עכשיו אני מושבת נהגת ש- "לא ראיתי אותו בא" אפילו שהייתי לצידה ...וזה בלי קשר לאשמה שלי בתור אופנוען ולמה יכולתי לעשות יותר למנוע פציעה אישית .

למעלה