שכר בהתמחות

nicolosh

New member
צחקתי... ברור שכסף זה לא הכי חשוב

הדברים נאמרו בצחוק. האמת שהתקבלתי למשרד שבו השכר הינו 7,500 פלוס הטבות לא רעות וויתרתי בסוף על ההצעה למען המגזר הציבורי. אגב מעולם לא נאמר לי מפורשות מה השכר באותו משרד אלא רק שהשכר "ברף העליון של שכר המתמחים" אח"כ בררתי וגיליתי מהו השכר. האמת שהשכר בזמנו מאוד קרץ לי הרבה אנשים בינהם גם ההורים שלי יעצו לי לקבל את ההצעה. במשרד הזה העבודה לא נגמרת אבל בכל זאת הבנתי שיש משרדים רבים שגם בהם שעות העבודה לא נגמרות ובכל זאת המתמחים מרויחים פחות אז זה כן מעיד על כך שבעלי המשרד מעריכים את המתמחים שלהם. בכל מקרה הלכתי לתחום הציבורי. זה יותר מתאים לי, יותר מדבר אלי וחוץ מזה היכולת לחזור הביתה בשעות האור מבחינתי שווה יותר מכל סכום כל כסף. אגב קרובת משפחה שלי, עו"ד צעירה יחסית, מרויחה לא רע בכלל (12 נטו) במגזר הציבורי.

flutter girl

New member
היי, אין לי מושג אם כוונתך הייתה לשרשר אליי

אבל אני שרשרתי את ההודעה ל- Sugarbabe ששאלה כמה מרוויחים במגזר הציבורי (ושהמשכורת זה שיקול מבחינתה). לא אלייך.
אם כמובן השרשור לא היה מכוון אליי - תתעלמי!

nicolosh

New member
לא שרשרתי אליך

אלא לכמה אנשים שכתבו שלא שווה למכור את נשמתך לשטן למען כסף - הם צודקים

flutter girl

New member
סבבה, פשוט שרשרת אליי ואני מסכימה איתך

לחלוטין - אני העדפתי להמשיך לגור בחיפה ולעבוד במקום שלא יטחנו אותי מסביב לשעון (וכבר ביררתי ואכן לא טוחנים), כדי שאוכל להמשיך לחיות גם בתקופה הזאת. ברור לי שזה משפיע על אפשרויות תעסוקה עתידיות, אבל אני מקבלת את זה בהבנה.

uIsses

New member
ממה שמספרים אנשים בפקולטה- 11K

קצת התקשיתי להאמין כששמעתי לראשונה, אבל זה משרד נישה בתחום שצובר תאוצה, אז מי יודע...

nicolosh

New member
לפני שנתיים אמרו לי שבלוטי 7K

כשהייתי שם בסיור של קודקס לפני שנתיים שאלנו את המתמחים כמה הם מרויחים והם אמרו 7k אז קשה לי להאמין שזה קפץ ל11K

uIsses

New member
כמה חברים שלי היו שם בראיונות

וזה מה שהם אמרו לי. לא שאלתי איך הם יודעים מה השכר, אבל אני יכול לברר אם זה משנה לכותב ההודעה.

uIsses

New member
אז כנראה שאנשים אצלנו חיים בסרט ../images/Emo6.gif

השמועה הזו לבדה הספיקה כדי לשלוח סטודנטים לראיונות שם, אפילו כאלה שאין להם שמץ של עניין בקניין רוחני.

flutter girl

New member
היית צריך לציין שזאת שמועה

רצות אצלנו כל כך הרבה שמועות על התמחויות... בפועל צריך לדבר עם אנשים שנמצאים שם בפועל. 11K נשמע כמו שכר אולי לעו"ד, ואפילו לא מתחיל ממש. לא משנה ש11K ברוטו זה פחות מ-9 נטו ...

uIsses

New member
במפורש ציינתי

דיברתי עם הבחור שממנו שמעתי את זה והוא התעקש שזה המידע שהוא קיבל ממישהו אחר שמתמחה שם, אבל אני נוטה יותר לקבל את גרסתה של מחבת.

Anabol

New member
די נו.. איזה קשקוש.

זה כמו בצבא, לא אמרו לך את זה אישית נכון? שמעת מחבר. בקיצור, הנפצה.

Jazz Jackrabbit

New member
לא אמרו לי אישית,

אבל אמרו לו אישית. אז או שהוא משקר או שהם שיקרו לו. והוא לא משקר. אבל זה לא באמת חשוב.

למעלה