"שכל העולם ישמע"

המ, אולי תתפלאו לדעת ש

סוורוס סנייפ הוא הדמות האהובה עלי. אני אוהבת את הארי בכל לבי, כן, אבל לא בתור דמות. אני אוהבת את האישיות שלו. סנייפ הוא פשוט דמות מרתקת. שישה ספרים ואנחנו בקושי יודעים עליו שביב מידע הזעיר שבזעירים. הוא מסתורי ומתוסבך ופאקינג גאוני. וכמובן שאי אפשר להתעלם מאלבוס דמבלדור, שבאמת קשה לא להעריץ את הגאוניות הכל כך כובשת שבו, ואני מניחה שאין צורך לפרט. אז סנייפ ודמבלדור. שנואה? הממ. אני מניחה שפטיגרו. למרות שגם כאן אני מדברת בעיקר על האישיות, הוא פשוט כל כך נתעב ועלוב ונמצא בדרגת השפל שממנה אי אפשר לרדת יותר.

n u k e y

New member
../images/Emo118.gifמסכימה עם כל מילה שנאמרה על

סנייפ. הוא כ"כ גאוני שאי אפשר לשנוא אותו.

../images/Emo210.gifיש לך נטייה מוזרה(או בעצם לא

כל כך מוזרה)להגיד דברים שאני לגמרי מסכימה איתם!!!

ZoHaRoT

New member
אוקיי

אוהבת: לופין- כי כולם אוהבים... חח... סתם, כי הוא פשוט נחמד! טונקס- כי היא גם מגניבה וגם נחמדה ביל- כנ"ל שונאת: סנייפ- בואו נחשוב ביחד למה... קראוץ'- סתם מגעיל ואולי יש עוד אבל בינתיים זהו...

מה יא

New member
זהירות חפירה D:../images/Emo96.gif

הדמות שאני הכי אוהבת היא (הוא
) רון. הוא כזה חמוד, והוא ג'ינג'י והוא מצחיקול ^^ ועכשיו ברצינות
הוא דמות שנורא קל להזדהות איתה, כי הוא לא מושלם - חסר טאקט וקנאי ותינוקי, אבל הוא גם חבר נאמן (
) ונראה כמו אחד שכיף להיות איתו. והוא גם די חכם בניגוד למה שחושבים
חוצמזה, אני אוהבת הרבה דמויות. האמת שאני אוהבת את רוב הדמויות בספר, כל אחת בדרך שלה מוסיפה לספר: הארי: נו, זה היה צפוי. אני לא חושבת שאפשר לא לאהוב ולהזדהות עם הארי. כמה שהוא מעצבן ופסיכי לפעמים (ובחמישי בעיקר).. הספר הוא עליו, נו
הרמיוני: היא חכמה ואמיצה ותמיד יודעת לתת עצות טובות לבנים הטיפשים D: ושוב, אי אפשר לקרוא את הספר בלי לאהוב אותה. אה ובשביעי היא נורא חמודה עם רון
לונה: מצחיקה עם המוזרות שלה ורואים שהיא נשמה טהורה D: הוויזלים (לא כולל פרסי, נו. וגם את ג'יני אני לא אוהבת כ"כ): בלעדיהם הארי פוטר היה הרבה פחות מצחיק
הם פשוט משפחה כזאת נחמדה ^^ רמוס: מסכן, כל מי שהוא אהב מת
זה כזה עצוב לקרוא את השלישי ולדעת מה יקרה אחר כך. והוא עדיין כזה נחמד ותומך וחכם ^^ מקגונגל: למרות הקשיחות שלה, רואים כמה אכפת לה. ואיך שהיא נותנת לכולם בראש, זה מצחיק. אני תמיד אוהבת קטעים איתה. עכשיו השנואות. וולדמורט: צפוי וברור למה. את רוב הקטעים איתו אני שונאת, למרות שבשישי הזכרונות היו נורא מעניינים. מאלפויים: גזענים!
אמברידג': היא גזענית והיא גועלית. אבל האמת שדי שמחתי כשהיא התעללה בהארי
אני גם רציתי לתת לו כמה סטירות
פרסי: סתם פוץ מגעיל, אני לא מאמינה עליו
ויש גם את אלה שאני לא שונאת אבל גם לא אוהבת - ג'יני (כי היא קיבלה מהפך אישיות שאני שונאת בשישי) ודמבלדור (כי הוא פשוט מעצבן, אני לא יודעת להסביר למה. חלאס עם המשפטים החכמים וה"אני יודע הכל"). סתם שתדעו. *מתפללת לאל ההדגשות*

Gummy Bears

New member
../images/Emo45.gif

במיוחד מה שאמרת על רון ולופין. למרות שוולדמורט, עם כמה שהוא רשע, תורם הכי הכי הרבה לספר, אולי חוץ מהארי. הוא דמות ממש מעניינת - תודו, אחרי 6 ספרים ואנחנו יודעים עליו ממש מעט, הוא דמות שבניגוד למה שגורם לנו לאהוב את רוב הדמויות האחרות (הזדהות), אני בספק אם מישהו מזדהה איתו, אבל הוא נורא מעניין. מסתורי כזה
. הוא נאה וחתיך והכל, בוצדם ששונא בוצדמים, אחד הכי הכי שאפתן שיש ששמחה עושה אותו מכוער. בלעדיו, כמו שהארי חשב בספר החמישי אני חושבת, הארי היה סתם ילד נטול צלקת, עם שני הורים שמחים ומאושרים, עולם הקוסמים היה משהו אקזוטי וחסר בעיות ממשיות (דמיינו שאין אוכלי מוות, אין וולדמורט. מה יציק להם בחיים? אסלות פולטות?). אני שונאת את מה שוולדמורט מייצג, את הרוע שצץ בכל הקשר אליו, את הקורבנות שהוא גרר (דמבלדור, בעקיפין, וקצת מהאושר של הארי), אבל תודו שג'קר עשתה עם הדמות הזו משהו שממש קשה לעשות.

שכחתי!

לונה ופרסי גם מעצבנים! כי לונה- אלוהים איך היא חייה עם עצמה?!?!?!?! אין שכל אין דאגות; היא לקחה את המשפט הזה יותר מדי ברצינות! ופרסי!! אליל הפוציות!!!

מה יא

New member
הי, זה לא נכון../images/Emo96.gif

את יודעת, אם מישהו שונה ממך זה לא אומר שהוא טיפש! אם מישהו "מוזר", זה לא אומר שצריך לנדות אותו. היא אמיצה, חברה טובה, חכמה ונחמדה, וזה שהיא קצת מוזרה ושונה לא עושה אותה פחות כזאת (ובטח שזה לא עושה אותה טיפשה).

מה יא

New member
כן, את באמת צריכה להצטער../images/Emo3.gif../images/Emo96.gif

לא, סתם
פשוט תמיד רציתי להגיד את זה
וזה היה חצי בצחוק, זה לא שבאמת כזה אכפת לי מה תגידי על לונה
בכלמקרה, סליחה אם נעלבת ^^ חיחי איזה הודעות מפגרות. אל תתייחסי אליי כ"כ ברצינות ><

*חיוך שטני*

ב"ה שנואות אני לא יכולה לסבול את זכריה סמית'. הוא מעיק! ואני לא אוהבת את פרסי. נפוח. אהובות הרמיוני ורון בעיקר. אני פשוט אוהבת אותם!! ובעיקר את דמבי..ואני אוהבת את ג'יני.

DirtySpirit

New member
קיי

דמות אהובה: דמבלדור זה חרוש מדי, אז אולי סיריוס.[רגע, בעצם גם זה חרוש. לא נורא] דמות שנואה: אמברידג'. סתם כי היא מעצבנת.

הו, ../images/Emo12.gif

אוהב - סנייפ, כי יש בו אופי אכזרי כזה, דמות מלאה בעומק.
שונא - אמברידג', כי היא כ"כ לא מתחשבת, ואני שונא אנשים כאלה.

the ror

New member
אוקיי...

דמות אהובה-ג'יני כי היא מצחיקה וג'דעית כזו...(לא עלתה לי מילה יותר מתאימה...) דמות שנואה-פאדג' כי אני שונא טמבלים שמגיעים לתפקידים חשובים ועוד משחקים אותה חכמים(פרסי צמוד אחריו...)

../images/Emo26.gif

אוהבת:ארררגגג זה קשה;רון מצחיק ופתטי, הרמיוני מצילה את המצב תמיד, סנייפ נורא מעניין, דמבי כ"כ חכם והארי פשוט הגיבור! פרד וג'ורג' ממיסים אותי ומולי סתם פולניה, אז מה לבחור?!!?
שונאת:את סנייפ. כי הוא מסובך מדי. בלעעעע

למעלה