"שכל העולם ישמע"

חוצמזה,

יש לי טראומה מאנשים מתים. חצי מהכיתה שלי יתומים וכבר נמאס לי לרצות להיפגש עם חברה והיא לא יכולה כי היא צריכה ללכת לאזכרה >> יאבה..

../images/Emo6.gif

ב"ה ממש הצחקת אותי עכשיו שוב XD זה שאני צוחקת על דברים כאלה, זה עושה אותי לבן אדם נורא? <שאלתי ברצינות>

לא כל כך

זה הטעם של כל אחד. הבעיה היא שהרוב מוצאים את זה כחוצפה/רשע/גועל נפש וכו' וכו' אז מומלץ להעביר את זה להומור שחור

the ror

New member
ממש לא.

זה כמו שתיראי מישהו מתגלגל במדרגות...זה מסוכן והוא נפגע אבל מה לעשות שהאירוע ממש מצחיק... זה כמו שאם לי זה יקרה אני אקרע מצחוק(למרות שבטח יכאב לי)...

Eos14

New member
../images/Emo29.gif לדעתי, יש דברים שצריך להיזהר

...איתם לפני שמעלי אותים כנושא לבדיחה. אני לא אומרת שמוות זה נושא קדוש שאסור לצחוק ממנו, אלא להיפך-זה טבעי ונורמלי ובסופו של דבר זה קורה לכולם, אך עדיף להיזהר כי זה עלול לפגוע ברגשות של אחרים וכדומה.

the ror

New member
../images/Emo45.gif-מסכים לחלוטין...ולכן היה מאוד

במקום שדניאלה התנצלה(למקרה שזה כמו שאמרת עלול לפרוג ברגשות של אחרים) אבל כמו שאמרתי מה לעשות שיש סיטואציות שמצחיקות...

אם כבר אנחנו בנושא...

צריך אני חושב לפתוח חברתי חדש, הישן נעלם כנראה לעמ' השני, ואנחנו עצלנים מידי לחפש אותו שם ולהגיב.

liorhikri1991

New member
אני...

דמות אהובה:דמבלדור דמות שנואה ביותר:לוציוס מאלפוי או בלטריקס לאסטריג'

reuts88

New member
אמממ

דמות אהובה: הרמיוני כי אני מזדהה איתה כי יש לי מן החנוניות שלה וגם קצת קוליות.... דמות שנואה: מאלפוי-שונאת גזענים!!!!! ואהמ...
גם את רון קצת כי הוא לא עושה כלום בנוגע להרמיוני!!! אתה בן 16 בנאדם תלך כבר על זה!!! מה זה הפיגור של לגרום לה לקנא?!?!?!

למעלה