"שכל העולם ישמע"

"שכל העולם ישמע"

שעשועון חדש !!! מה חשבתם שאתן לאחיין שלי להשתלט על שוק השעשועונים?
בשום פנים ואופן, אז הנה אני מגיב באופן מיידי עם שעשועון משלי. טוב אולי לא בדיוק מייד, עברו כמה שעות, אבל מה אתם חושבים, שאני אחד שיושב בבית כל היום מבלי לעשות כלום חוץ מלבהות במחשב ובטלויזיה כל היום?
אז שתדעו שמי שחושב כך... צודק.
אבל בכל זאת די קשה לקום מהמיטה המחממת, והשמיכה העבה, ולשבת לכתוב שעשועון.
אבל בשבילכם אני מוכן ליסבול. ( אבל לא יותר מידי, אז שלא יעלה לכם לראש.
) הפעם זה מאד פשוט, אבל מצריך אולי קצת חשיבה. מי הדמות האהובה עליכם בהארי פוטר? ונא לנמק גם מדוע בבקשה. ומי הדמות השנואה עליכם ביותר? ונא לנמק גם מדוע בבקשה. והנא מכם תענו, בכנות ולא לבחור בתשובה מפני שהיא פופולרית כמו, לאהוב את סריוס, ולופין, רק כי זה מה שהרוב אוהב. תשתדלו שזו תהיה תשובה אמיתית וכנה באמת, כולל בשאלת השונא.

חרבביש

New member
אוקיי.

דמות אהובה: בכלל אין ויכוח. ג'יני וויזלי. היא מושלמת.!!! דמות שנואה: אוו.. זו שאלה קשה. אולי פטיגרו, אולי אמברידג'. לא, לא אמברידג'. פטיגרו. הוא כל כך מגעיל. ענבר!@!@@#!!@!@@###!!!~

CoralP

New member
אוקיי ../images/Emo8.gif../images/Emo187.gif

דמות אהובה: הארי P: הוא הגיבור ואני תמיד מזדהה ואוהבת את הגיבורים. בספר החמישי שכולם חשבו שהוא פוץ בכיין אני דווקא התחברתי אליו יותר :X דמות שנואה: אמברידג' >< קודם כל היא שונאת את הארי, ובגלל שאני אוהבת את הארי מיד שנאתי אותה >_>" גם כל מה שהיא עושה לו בספר החמישי וכל הדרכים שהבם היא מתעללת בו >< והיא כזאת אישה דוחה ורעה!!@

אני למעשה אוהב ארבע

אבל אחד קצת יותר, הארבע הם: הארי, רון, פרד וג'ורג'. האחד היותר מהאחרים זה דווקא הארי, בעייני הוא טיפה מעל כולם, למרות הבכיינות שלו, בספר החמישי. ( התכוונתי בתור יעקב אני יותר אוהב את הארי כן? פרד וויזלי תמיד אוהב את עצמו יותר,
אבל אני בתור פרד מסמפט מאד את הארי, כי הוא נתן לנו את הפוש הראשון לעסק.
)

ושונא את וולדי ואמברידג'

לפי דעתי הם צריכים להינשא.
את וולדי אני שונא, כי הוא שונא את כולם, אז גם אני שונא אותו. את אמברידג' אני שונא, כי היא פרה זקנה ורגזנית.

n u k e y

New member
../images/Emo118.gif...

דמות אהובה: סיריוס. אהבתי את הדמות שלו עוד מאז שקראתי את הספר השלישי (כיתה ד', נראה לי). למה אני אוהבת את סיריוס? מעבר לסיבות הרגילות של כל מעריצות סיריוס- הוא חתיך ומדהים ומושלם (טוב, הוא כזה
) הוא, לדעתי, אחת הדמויות הכי טובות ומעניינות שרולינג יצרה (קרב צמוד מאוד עם סנייפ). הוא דמות מעניינת, נאמנה, מצחיקה, הוא גם מאוד אנושי, והוא מוכיח את זה במעשים שלו במהלך הספרים. העובדה שהוא פזיז וקצר רוח וציני מוסיפה לו. לכן גם קל להזדהות איתו. ו.. אממ אני יכולה להמשיך לחפור על זה עוד הרבה זמן, אבל אין לי כוח ולכם בטח אין כוח לקרוא, אז נעבור לדמות השנואה. דמות שנואה: אמברידג'. כי מעבר לזה שהיא צבועה ומטומטמת היא רעה וגועלית (פאדג', למשל גם צבוע ומטומטם, אבל הוא יותר פטתי מרע). וזהו, לא מספיק?

CoralP

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo187.gif

גם אני נורא אוהבת את סיריוס ולאו דווקא בגלל העובדה שהוא יפה וכאלה, כי מהשלישי אהבתי אותו ובשלישי תיארו שהוא נראה רע וכאלה. מסכימה עם תיאור האישיות והכל ^_^

lorda

New member
ממממ

אהובה: וולדמורט. כי אני חושבת שהוא גאון. חוץ מזה... יש בו משו ממכר. ואני לפעמים מאוד מזדהה ומבינה את הדמות. סביר להניח שאם היה הספר הייתי תומכת שלו. =] שנואה: סנייפ. אהבתי אותו מאוד. אבל אני פשוט לא סובלת בוגדים. בין אם בוגדים לצד הטוב או לרע.

אמממ

יש כמה דמויות אהובות עליי: הרמיוני כי חכמה כזאת ולפעמים מזכירה לי את עצמי, ג'יני כי היא פשוט מושלמת, התאומים כי הם הורגים אותי מצחוק והארי לפעמים כי הוא הגיבור ולפעמים אני מזדהה איתו למרות הבכיינות והפוזה של הגיבור המיוסר דמות שנואה: אמבריג' כי היא פשוט בנאדם מגעיל והיא ממש מזכירה לי את המנהלת בבצפר שלי

Gummy Bears

New member
~זהירות, חפירה בדרך~

אהובות: הארי, כי הוא הכי אמיתי שם. לרוב הדמויות האחרות יש מאפיינים ברורים ומדוייקים, ולו קצת פחות. איתו אני הכי מזדהה, הוא הדמות שלדעתי הכי קרובה לאנשים אמיתיים. דמבלדור. הוא תמיד עם השקפה שונה על כל מה שקורה, הוא לדעתי הדמות הכי מיוחדת בספר. לא יודעת למה, אבל הוא מצטייר כדמות טהורה (
) כזאת, שתמיד יודעת מה לעשות, ועדיין יש לו כמה יציאות שקרעו אותי. כשהוא מת רוקנתי את כל מצברי המים שיש לי בגוף. הרמיוני. אם היא הייתה קיימת באמת, אני בטוחה שהייתי רוצה להיות חברה שלה
. פחות בקטע של הדמות עצמה, מי שלדעתי נורא תורמים לסיפור עצמו הם פרד, ג'ורג', רון, ולונה (!). דמיינו את הארי פוטר בלי הומור בכלל! שנואות: זה יותר קל
. סנייפ, סנייפ, סנייפ, סנייפ, סנייפ. תמיד שנאתי ותמיד אשנא את הפוץ פחוס האף הזה. כל הקטעים שבהם הארי אומר "סנייפ עשה ___" תמיד גרמו לי להגיד "נו! נכון! יופי! תהרגו אותו!" והרמיוני הייתה חייבת להשמיע שוב את קלישאת ה"דמבלדור בוטח". תמיד חשבתי שדמבלדור עושה טעות (למרות שהיא די שווה את זה, אחרי שהוא עושה טעויות, בד"כ יוצאים לו משפטים חכמים נורא שממש מרגשים אותי), ותמיד חיכיתי לרגע שבו יעיפו אותו מהוג. ועכשיו כשהוא הרג את דמבלדור - אין דמות שאני יכולה לשנוא יותר |כועס|.

CoralP

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo187.gif

כללללללללכךךךךךך נכוןןןןןןןןןןןןן D:

שכחתי עוד דמות אהובה מאד עלי.

אפילו יותר מהארי, וזה איש הקרמבו דמבלדור. אני חושב שבלעדיו, לא הייתי קורא יותר מספר אחד בסידרה. הוא נותן לי חשק להמשיך לקרוא, כי כמו שהארי אמר באחד הספרים: כשדמבלדור נימצא, קשה שלא להרגיש ביטחון ושלווה. ( משהו כזה ) אפילו התאומים אף פעם לא העיזו לעצבן את דמבי, אפשר לומר, שלדמבי ומקגונגל יש מעין חסינות אצל התאומים.
הם היחידים שזכו מהם לכבוד, או שפשוט הם פוחדים מהם. ( כלומר בספר, במציאות, אנחנו לא פוחדים מהאיש...הי אמא, אבל זה לא אני באמת.. אבל אמא..
)

בהתחשב בעובדה שאימי נפטרה

זה קצת מקשה על העניין. וכל והסורק שלי כרגע לא מחובר למחשב מחוסר מקום, אז אין באפשרותי כרגע להעלות תמונה ישנה שלה.

למעלה