"שכל העולם ישמע"

skaramoosh

New member
אני אני אני אני אני אני אני אני ^^^

דמות אהובה: לונה לאבגוד
. כי היא סגידע ^^ וגם כי היא לא סתם פקאצה כמו ג'יני (כע זה בכוונה אודי, אבל ג'יני באמת פקאצה><). ואומ כי היא מיוחדת ^^ ולא סתם כמו כולם וכי היא פשוט סגידה ^^ ואני אוהבת גם את מודי, מקונגל, וולדמורט ( עה עה פרסומת סמוייה כנסו לקומונה 11239^^) ואומ לא זוכרת עוד >< דמות שנואה: הארי! הארי הארי הארי! או אני יכולה לכתוב פה מגילה שלמה של סיבות(מנומקות והגיוניות) למה אני שונאת אותו, אבל בקיצור זה שהוא כל הזמן מרחם על עצמו, והוא חושב שהוא לא אוהב את כל הפרסום שלו וזה, אבלהאמת שכן אכפת לו מזה
. הוא טיפש, והכי חשוב, זה שהוא מאמין שהוא יצליח להביס את קוסם האופל הכי גדול בתקופה, במלוא כוחותיו, סתם בגלל זה שהוא משתעמם בשיעורים ולא מנסה קצת להתכונן לזה, חוץ מלהתבכיין כמו ילדה במחזור
למה נראה לו שהלימודים בבת הספר לא יוכלו לעזור לו להתמודד מול וולדמורט? אפילו את הבסיס הוא לא יודע, כל מה שעזר לו זה המזל... אני מקווה שבספר השביעי המזל לא ישחק לו והוא ימות. יש עוד הרבה סיבות אבל תכף כל הפאנגירלז של הארי יתחילו להתקיף אותי אז כדאי שאני אפסיק >< ואני שונאת עוד הרבה דמויות
יותר מדי בשביל לכתוב פה>< טוב נו אחקמ ג'יני, כי היא פקאצה מעצבנת חסרת אופי, וגם כי היא אוהבת את הארי (לכי כבר לאודי, טיפשע שכמוך! כדי שיכיר אותך באמת ואז יפסיק לסגוד לך!) ואומ אני שונאת את פיטר פטיגרו, כי הוא כזה מגעיל ומלוכלך ומתפרס כזה, את סנייפ בגלל שיש לו שיער מגעיל, וכמו כולם את אמברידג'
ואת כל שאר הנודניקים שיש בספר ^^

למעלה