חחחחחחחחחחח
ס סטפוש love דמוש New member 28/9/06 #112 חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
ס סטפוש love דמוש New member 28/9/06 #110 חח גם אליי' לפעמים מתקשרים עושים לי מרחבאא ואני כזה..מרחבתןן
ט טוששש New member 27/9/06 #90 ../images/Emo221.gif חחחחח שירה לא תאמיני..! סוף סוף גם לי זה קרה.............. שלחתי לך הודעה באייסי וזכיתי להודעה "שירה לא פה" תגידי לאחותך שהיא קרועה!! אני לא עונה לחברות של אחותי ואז מתעצבנים עליה... איזה חמודה אני
../images/Emo221.gif חחחחח שירה לא תאמיני..! סוף סוף גם לי זה קרה.............. שלחתי לך הודעה באייסי וזכיתי להודעה "שירה לא פה" תגידי לאחותך שהיא קרועה!! אני לא עונה לחברות של אחותי ואז מתעצבנים עליה... איזה חמודה אני
M MaStuLa76 New member 27/9/06 #95 חחחחחח כזו אחותי../images/Emo4.gif../images/Emo141.gif ניראה לי שירה זאדה הכי זכתה ל"שירה לא פה" חחחחחחח
חחחחחח כזו אחותי../images/Emo4.gif../images/Emo141.gif ניראה לי שירה זאדה הכי זכתה ל"שירה לא פה" חחחחחחח
נ נוני לאהוב אושי New member 27/9/06 #88 ../images/Emo192.gif../images/Emo124.gif../images/Emo28.gif|קכולם לצ'אט!!!
M MaStuLa76 New member 27/9/06 #96 ../images/Emo4.gifפאקצה..../images/Emo141.gif עלאק "צחוקים איתך תשארי" אני זוכרת את זה עוד מכיתה ז' הייתי אומרת את זה
../images/Emo4.gifפאקצה..../images/Emo141.gif עלאק "צחוקים איתך תשארי" אני זוכרת את זה עוד מכיתה ז' הייתי אומרת את זה
ג גילי LOVE אדם New member 27/9/06 #93 מאמממיי שלליי../images/Emo20.gif אאאחחח מגייע לךךך אמן עללי ככה עם אדדם.. אווהבת אותך הכי שבעעולם! 20 דקות?!?! ואיי כממה זמן..
מאמממיי שלליי../images/Emo20.gif אאאחחח מגייע לךךך אמן עללי ככה עם אדדם.. אווהבת אותך הכי שבעעולם! 20 דקות?!?! ואיי כממה זמן..
ד דילבושloveביחוש New member 28/9/06 #108 דיי כל הזמן אני שומעת את זה שיר משהו ממני אבל שביחוש שר אותו!!! אני מתה איזה קול מרגש יש לו פשוט לבכות אמאאאאאאא מושלם שלי אוהבת אותו כל כךךך
דיי כל הזמן אני שומעת את זה שיר משהו ממני אבל שביחוש שר אותו!!! אני מתה איזה קול מרגש יש לו פשוט לבכות אמאאאאאאא מושלם שלי אוהבת אותו כל כךךך