חחח תודה סטושההה
ס סטפוש love דמוש New member 27/9/06 #27 סטושהההה? ../images/Emo6.gif יש לי מלא שמות אבל ככה אפעם לא קראו לי
ד דילבושloveביחוש New member 27/9/06 #30 חחחח../images/Emo6.gif נכון אני היחידה שיקרא לך ככ ה שטושה שלי ככה את גם קרואה לי באיי סי
ס סטפוש love דמוש New member 27/9/06 #38 יאיי ! ^^ כמה אהבה יש אצלי בלב כמה שאותך אני אוהב כמה את יפה כמה טובה את כמה אהבה.. תני לי לדעת לחבק אותך תני לי ואז תדעי אני שלך תני לי וכל עוד אאמין שתרצי אשמור את ליבי תגידי לי עכשיו מה דומה ומה שונה בין שני הפזמונייםםםםםם !
יאיי ! ^^ כמה אהבה יש אצלי בלב כמה שאותך אני אוהב כמה את יפה כמה טובה את כמה אהבה.. תני לי לדעת לחבק אותך תני לי ואז תדעי אני שלך תני לי וכל עוד אאמין שתרצי אשמור את ליבי תגידי לי עכשיו מה דומה ומה שונה בין שני הפזמונייםםםםםם !
M MaStuLa76 New member 27/9/06 #45 אני יודעת אני יודעת../images/Emo3.gif../images/Emo141.gif תפזמון של אשמור את ליבי שר אדם, ותפזמון של כמה אהבה שרים כולם למרות שבאשמור את ליבי שר גם אוושרי אבל לא משנה חוחו.
אני יודעת אני יודעת../images/Emo3.gif../images/Emo141.gif תפזמון של אשמור את ליבי שר אדם, ותפזמון של כמה אהבה שרים כולם למרות שבאשמור את ליבי שר גם אוושרי אבל לא משנה חוחו.
M MaStuLa76 New member 27/9/06 #48 וואט? הוא שלילללי../images/Emo46.gif../images/Emo3.gif../images/Emo141.gif אני אומרת אותו כבר איזה חצי שנה חע...
וואט? הוא שלילללי../images/Emo46.gif../images/Emo3.gif../images/Emo141.gif אני אומרת אותו כבר איזה חצי שנה חע...
T TUTZ היחידה New member 27/9/06 #49 טוב מה קרהה ??!?!../images/Emo210.gif לחץ לחץץ , חחחחחחחחחחח , קחי קחי ת'חוחו י'אחוייה ( אני עוברת לחוחחחה
טוב מה קרהה ??!?!../images/Emo210.gif לחץ לחץץ , חחחחחחחחחחח , קחי קחי ת'חוחו י'אחוייה ( אני עוברת לחוחחחה
ס ספירוש7 New member 27/9/06 #52 ../images/Emo41.gifחחחחחחחחחחחחחחח.. אופפ משעממםם ליי... .. מה נעשהה??