שיתופים על הבנים

../images/Emo90.gif../images/Emo90.gifבנותתת../images/Emo90.gif../images/Emo90.gif

חח זוכרות שפעם העליתי פה תמונות של החדש שלי|?
אז מאז כבר הוספתי מלא מלא אז הינה רציתי להראות לכם
אהה וסורי שפתחתי הודעה חדשה פשוט רציתי שכולכם תיראו...

דחווווף לכולם!!!

אדם הרגע התקשר!! הודעות וסיפורים? לאיסי שלי!!! 320161377 דילב? צדקת ממי תודה על הכל יאללה הצפות....חח לוב יו כולן!!!!

../images/Emo94.gifבננות שללי?

אתן לא קולטות מה קרה לי עכשיו!!!!! אני דיברתי לפני דקות ספורות עם ביחוש' אכן כן! דיברתי איתו איזה 20 דקות,אתן לא מאמינות איזה חמוד הואא ואיי היה שווה לדבר איתו..אבל ממש! ובנוסף לכך..הוא אמר שהוא יחזור אלליי..חעחע ואני ידבר עם נוללליי! אמאאאאאאאאאאאאאאאא..אני לא מאמינה משו בפעם הראשונה בחיימשלי שיוצא לליי! טלפון עם אביחיי..יאיאיא

../images/Emo6.gif נכון הבובע שליי ואת דיברתם

איתוו.. =] כיפלךךך =] ג-ם א-נ-י ר-ו-צ-ה! רקק לי בחיים זה לא יקרהה בחייםםםם!!!

ספירוש7

New member
../images/Emo41.gifיאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא..

וואיי.. איזה כיפ לך מאמי!! איך השגת תמספר!!!?!?!?!?!?!? ================================================================ יש לך את של אושי
חחחחחחחחחחחחחחחחחח.. באמת איך השגת?!!?

ספירוש7

New member
../images/Emo41.gifחחחחחח... אופפפ...

למה רק לי זה לא קורהה!?!?! ================================================================== חוצמי החיבוקי של אושיי

חח תודה בננות שללי אתן לא

קולטות עד כמה אני מאושרת שיצא לי משוו סופסוףףף! יוואוו ודיברתי איתו מלא.. שאלתי אותו על הקליפ תני לי סיבה..כי אני יודעת מה יהיה בו..והוא אמר וואלה יפה בול..וזה..ודיברתי איתו מזה מללאא..מלא..כמה שאלות פיי..והוא אמר לי אפילו איפה הם מתאמניםם ואני עושה לו יו? מזה אסור לך להגיד את המיקום לא? והוא עושה לי "את לא יודעת מה מחכה לך למטה"..ואמרתי לו "מה"? והוא עושה לי "מלא שומרים"..חעחע והוא אמר שמכניסים רק את רוברטו..הקיצרר חפרתיי לו במוחח ואני מאוד מקווה שהוא יחזורר אליי ושאני ידבר עם נול-נול!

ספירוש7

New member
../images/Emo41.gifחחחח... מגיע לךך!!נהנהנהנהנהנהנה

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח... סתם סתםם..

חחח

אני מאד מאד שמחה בישבילך !!! תימסרי לו גם ממני ד"ש רק אם את יכולה בבקשה
אוהבת אותך המון המון מריה סנדלר

למעלה