חח חמודיזההה
ג גילי LOVE אדם New member 27/9/06 #39 שמחה בשבילך מאמי../images/Emo20.gif וועדד שאת מספפרת..ספרי לי כבר באי סי קיו אווהבת אותך!!
ס ספירוש7 New member 27/9/06 #42 ../images/Emo41.gifוואיי.. איזה כיפ לךך!! כל הניסים והנפלאות קוראים לךך.. אופפ.. למה לי לא?!
מ מריה סנדלר New member 27/9/06 #76 חח גם לי לא.. גם לי לא קורה כלום ואני כבר מחכה לאיזשהו רגע שאני ידבר עם אחד מהם או שאני יפגוש אותם או משוווו! אבל בינתיים כלום לא קרה! מריה סנדלר
חח גם לי לא.. גם לי לא קורה כלום ואני כבר מחכה לאיזשהו רגע שאני ידבר עם אחד מהם או שאני יפגוש אותם או משוווו! אבל בינתיים כלום לא קרה! מריה סנדלר
ט טוששש New member 27/9/06 #64 ../images/Emo221.gif וואווו דילב השקעת... חחחחחחח אבל ממש אהבתי בואי נגיד שעכשיו החדר שלך יותר יפה
T TUTZ היחידה New member 26/9/06 #4 יאאא ביחושיתת איזה יפפפה../images/Emo210.gif =] איזהה חדר מהמממממםם :] אוהבת אותךך
ש שרינוששש New member 26/9/06 #6 ../images/Emo132.gifאייזה יאאאאאפה כמו שלי רק על הדלת שלי יש תמונות של נינה יודה רן ואושרי [[ רן דנקר ואושרי כהן חחח ]]
../images/Emo132.gifאייזה יאאאאאפה כמו שלי רק על הדלת שלי יש תמונות של נינה יודה רן ואושרי [[ רן דנקר ואושרי כהן חחח ]]