שישור חדש - אלוהים.

plomphy

New member
אממ..

אני אשמח לתת את הנימוקים שלי למה אין אלוהים אבל למה דווקא בפורום חלומות צלולים??

plomphy

New member
אממ..

אני אשמח לתת את הנימוקים שלי למה אין אלוהים אבל למה דווקא בפורום חלומות צלולים??

Real Dream

New member
סליחה...

חשבתי שהגעתי לפורום חלומות צלולים, אבל מסתבר שהגעתי לפורום דת כלשהו. כנאה שטעיתי, כדאי שאלך. מישהו מתנדב לשלוח לי מסר כשירשורי האלהים יעברו עמוד?

fcfighter

New member
אל תדאגי, נגמר הוויכוח

מילה שלי

LucidGuess

New member
ועוד משהו נועה

טוב מדיי פעם להוציא קצת קיטור, זה משחרר. אם היו כאן שירשורים מעניינים בקשר לחלומות צלולים אז באמת השירשור על אלוהים היה מיותר, אבל כל אחד אומר "היה לי חלום צלול אבל אין לי כוח לרשום אותו" .... אז כשכל אחד מתעצל לרשום דברים מעניינים בנושא והפורום מתייבש אז ממלאים אותו בדברים אחרים.... למרות שבעיקרון את צודקת
Lucid

MoonShield

New member
אמממ

כתבתי לך מקודם, ולא ממש התייחסת, שלחצי מה"ניסים" שרשומים בתנך יש הסבר מדעי מדויק שאומר שהם קרו בצורה מקרית לחלוטין. והבאתי לך דוגמא עם הציפורים בסיני... הוכחתי לך שה"נס" הזה הוא מקרי לחלוטין, אתה עדיין מתעקש להאמין שזה קרה "בגלל אלוהים"?

LucidGuess

New member
אתה פשוט לא מבין

עבור אנשים כמוהו כל דבר הוא נס אלוהי, אפילו פרח מלבלב או עץ בשלכת או פרפר שעף הם עבורו נס אלוהי, זו מן תפיסת עולם כזאת... Lucid

LucidGuess

New member
הסבר מדעי בקשר לשמש בגידעון דום

הסברתי "לאדוני" שמנסיון העבר ראינו כי המון פעמים אנשים נוטים לראות משהו ומפרשים דבר אחר לגמרי, לדוגמה חלק מחללית נישרף באטמוספירה ולמחרת אלפי אנשים מדווחים כי ראו עב"ם, או אנשים בכל העולם שחווים שיתוק שינה וחושבים כי איזו מכשפה מבקרת אותם בלילות או אנשים מהחלל החיצון... בכל מקרה "אדוני" לחץ עלי שוב ושוב בעניין ה"שמש בגדעון דום" וההסבר שעלה כרגע בראשי הוא שפשוט כובב שביט זוהר עבר באותו יום קרוב מאד לכדור הארץ והאיר אותו כמו השמש בשעה שהיה אמור להיות חושך, מכאן התפתח הסיפור על השמש שלא שקעה באותו היום... מה אתם אומרים?
Lucid

fcfighter

New member
פחחחח....

דבר ראשון השמש נעצרה באמצע השמיים. ובחלק מסוים של כדור הארץ היה חושך, חוץ מזה אם כוכב שביט היה עובר ליד כדור הארץ היו מתארים את התופ]עה בצורה אחרת ולא גם שהוא היה משפיע בכח הכבידה שלו על כדור הארץ ומשנה את קצב הסיבוב שלו.

LucidGuess

New member
הזילזול שלך כל כך לא במקום....

ההיסטוריה הראתה לכולנו אינספור פעמים איך שאנשים מעוותים לגמרי מקרים אמיתיים שקרו ומספרים אותם בצורה שונה ומסולפת לגמרי מכפי שהיו באמת, אז עדיין ההסבר שלי נראה מאד הגיוני ביחס לסיפור עם השמש בגדעון, המסקנות שלך לגבי כוח הכבידה וקצב הסיבוב זה ממש לא רלוואנטי כי אלו מסקנות אישיות שלך, הדבר תלוי בהמון גורמים כמו מה היה גודלו, ובאיזה מרחק עבר מכדור הארץ, אולי הוא היה מספיק קטן ומספיק רחוק כדי שלא תהיה ההשפעה שדיברת עליה, אפילו שביט קטן בגודל של מיגרש טניס יכול להראות זוהר כמו השמש אם הוא מספיק קרוב לכדור הארץ אז אל תעשה לי פחחחחחח..... כי פחחחח..... תקבל בחזרה. יכול להיות שהוא עבר כך שתחילה צד חשוך אחד של כדור הארץ ראה אותו ואחר כך הצד החשוך השני ולכן הם ראו כביכול 24 שעות מוארות, וגם אם לא, האם אתה בדקת שתעוד למקרה הנ"ל מופיע אצל עמים משני צידיו של כדור הארץ? בדקת את זה? אתה אומר שהשמש נעצרה במרכז השמיים, לי דווקא נראה שהיא שקעה ומיד "עלתה" חזרה ( = כוכב השביט ) והשאר אגדה וניפוח וסילוף האמת. וגם אם התאוריה הזאת לא נכונה אני רק מראה לך כמה בקלות אפשר למצוא הסברים הגיוניים לניסים שמתוארים בתורה שלך הקדושה. ושוב - תראה איך אתה מזלזל בהסברים דיי הגיוניים שנותנים לך כשאתה בעצם בו נראה במה אתה מאמין - באיזה אלוהים "כל יכול" שמסוגל לקרוא מחשבות של כל אדם על כדור הארץ! אלוהים שיכול לחצות אוקיאנוסים בן רגע באצבעו הקטנה! יכול ברגע או שניים ליצור ייקום שלם בעל מסה כללית עצומה שקשה אפילו לדמיין.... אלוהים בלתי נראה שנמצא בכל מקום אבל אף אחד לא רואה אותו, הוא רואה את כולם ויודע הכל וכוחו בלתי מוגבל.... שמע תאוריית אלוהים שלך שאתה מאמין בה נשמעת באמת הרבה יותר הגיונית מתאוריית כוכב השביט שהבאתי לך, זה באמת נשמע הרבה יותר הגיוני, נכון פושקוש? Lucid

fcfighter

New member
פחחח.......

אתה רשמת: "אפילו שביט קטן בגודל של מיגרש טניס יכול להראות זוהר כמו השמש אם הוא מספיק קרוב לכדור הארץ אז אל תעשה לי פחחחחחח..... כי פחחחח..... תקבל בחזרה" - קבל את הטיעונים שלי לערימה של השטויות שרשמת: (ואתה עוד חושב שזה טיעון הגיוני, חה!) כידוע אני חובב אסטרונומיה וכבר כמה שנים אני חוקר את הנושא, אני הבעלים הגאה של טלסקופ מחזיר אור 90mm של meade שנחשבת לחברה החזקה והאיכותית בתחום, אני גם מחזיק טלסקופ שובר אור. 1. לכוכב שביט יש זנב, מעין הילה כזאת שמקיפה אותו ומשתרכת מאחוריו, ככל שהשביט קרוב יותר לשמש ככה ההילה שלו גדלה, אני חושב שאם אנשים היו מבחינים בכוכב שביט הם היו מתארים משהו אם זנב... או שהם יתארו 2 שמשות (ברור שהשביט יהיה עמום מאוד) או משהו אחר, אין עדות שמרמזת ולו במקצת על כוכב שביט, וכן אני בודק עכשיו את הכתבים הסיניים. אני ישרשר לינק כשאני ימצא, אל תדאג. 2. כוכב שביט, לא משנה כמה קרוב, גדול וזוהר הוא יהיה הוא לא יוכל להאיר את כדור הארץ ובטח שלא בעוצמה של השמש, רק אם אסטרואיד ענק יחצה את האטמוספירה ויצא בחזרה החוצה בלי לגרום נזק הוא יאיר אותה אבל לכמה שניות וגם לא מי יודע מה. 3. כוכב שביט בגודל מגרש טניס, פחחח...... אני לא יודע אם קיים בכלל שביט כזה... אני חושב שהוא לא יכול להחזיק מעמד, איך שהוא יתקרב לשמש הוא לא ישרוד ויתאדה, השביטים שנחשבים קטנים מאוד, אפילו פצפונים הם בקוטר של 250 מ´ והם הצליחו לשרוד כי הם חולפים דיי רחוק מהשמש. 4. כדי לראות שביט ע"י העין הבלתי מזוינת הוא צריך להיות לפחות בקוטר של קילומטר אלא אם כן הוא קרוב מאוד מאוד מאוד אבל אז הוא יחלוף מהר מאוד ואולי גם יימשך לאטמוספירה של כדור הארץ ועדיין בחיים הוא לא יאיר את כדור הארץ במאית מהעוצמה של השמש בקיצור התאוריה שלך לא שווה כלום, כדאי לך לרדת מהקטע הזה של כוכב שביט ומהר. אין לך שום דרך לתרץ את התופעה. תנסה למכור לוקשים במקום אחר, למה להטעות אנשים?

fcfighter

New member
עוד הוכחות ל"יום החסר"

מסופר שבתק´ של קיסר הסיני יאו, שמו לב שהשמש נשארת באופק לזמן ממושך ואפילו חשבו שהיא תשרוף את הקצה של כדור הארץ. גם Ovid amuses הלטיני כתב שיום אחד "אבד" ושכדור הארץ היה בסכנה מחום עז (לטענתם.) על הכל תוכלו לקרוא כאן. הנה עוד ציטוט: It is reported that there is independent historical confirmation of a long day in the writings of other people. See Arthur Gook, Can A Young Man Trust His Bible?, (London: Pickering and Inglis Ltd.). Gook comments as follows: "There were three ancient nations in the East which kept records of their history---the Greeks, The Egyptians and the Chinese. Each of these nations has a record of an unnaturally long day. Herodotus, 480 B.C. a Greek who is called ´the father of history,´ tells us that some priests in Egypt showed him a record telling of the lengthening of a day far beyond the twenty-four hours. In the Chinese ancient writings it is plainly stated that such an occurrence took place in the reign of their Emperor Yeo, and their genealogical tables show that an Emperor of this name was reigning in China in the time of Joshua. Lord Kingsborough, who has made a special study of the aboriginal Indians in America, states that the Mexicans, who reached a high state of civilization long before America was discovered by Europeans, have a record that the sun ´stood still´ for a whole day in the year which they call ´seven rabbits.´ Now, the year ´seven rabbits´ corresponds exactly with the time that Joshua and the Israelites were conquering Palestine." ואגב, על הכתבים של הרודיטוס מסתמכים בלימודי ההיסטוריה בארץ ובעולם. אל תנסו לתרץ את הנושא עם ההיגיון שלכם, כבר הרבה מדענים ניסו לתרץ את זה ולא הצליחו, זה נחשב לתעלומה מדעית.

fcfighter

New member
בקשר ל-4

"כדי לראות שביט ע"י העין הבלתי מזוינת הוא צריך להיות לפחות בקוטר של קילומטר" - והוא גם צריך להיות קרוב מאוד לכדור הארץ.

LucidGuess

New member
קודם תתחיל לדבר כמו בן אדם.....

תגיד מה התנפחת פתאום כמו איזה דג נפוח ואתה מנסה לעשות פווווו על כולם? אם שמת לב אני מנסה לנהל איתך דיון תרבותי וענייני אבל אתה כל פעם מחדש הופך את זה להתקפות אישיות, קודם קראתי לי מפגר, אחר כך גם לאופיר קראת בשמות גנאי, ועכשיו עוד פעם התחלת עם הטון המכוער, אולי תרגע קצת למען השם? אני מבין שאתה מאד גאה בעצמך שהנה הבאת "הוכחה" לעניין השמש שנעצרה, אבל הלו קצת מישמעת עצמית? "בקיצור התאוריה שלך לא שווה כלום, כדאי לך לרדת מהקטע הזה של כוכב שביט ומהר. אין לך שום דרך לתרץ את התופעה. תנסה למכור לוקשים במקום אחר" ככה אלוהים מסכים? לכזו חוסר סובלנות עם אנשים? נו באמת... אווו...
משום מה אתה מזכיר לי חתול שתפסו אותו בפינה ללא מיפלט והוא מתחיל לחשוף שיניים ולישרוט כל מי שמתקרב אליו כדי להגן על עצמו.... בחייך קח אוויר ותרגע קצת מההתלהבות שלך.... אל תישכח שבינתיים זה אתה ולא אנחנו שמאמין בתאוריה הגאונית והמאד הגיונית על יצור על טיבעי אדיר כוחות ( נקרא לו "אלוהים" ) אשר נמצא בכל מקום בייקום ויודע הכל ומזיז גלאקסיות שלמות בהנפת אצבע קטנה, וקורא מחשבות גם.... מה אגיד ומה אומר התאוריה שאתה מאמין בה באמת נשמעת הרבה יותר הגיונית מכל ההסברים האחרים שרשמנו לך, אבל תמשיך עם הזילזול הזה..... עכשיו קצת מאוחר בשביל לשבת לקרוא ולהבין את המאמר הלא קצר שהבאת באנגלית ולכן כרגע אני לא אתייחס אליו בכלל, אלא רק אחרי שאקרא אותו בעיון ואבין על מה מדובר אם זה בסדר מבחינתך. ובאמת אני מציע שקצת תוריד מההתלהבות העצמית הזאת כי בינתיים התאוריות שאתה מאמין בהן נשמעות אמינות בערך כמו שילגייה ושיבעת הגמדים, אז קצת תירגע ואל תתנפח מדיי.... איך בדיוק אלוהים עצר את השמש? כדור אש השוקל מליארדים על מיליארדים של טונות, הוא פשוט שם יד גדולה ועצר ככה פתאום את כל המסה הזאת? האא הבנתי הוא פשוט קוסם, טוב....... Lucid

fcfighter

New member
מי התחיל??

מצטער אבל פשוט הייתי חייב
באמת אתם לא מבינים מה שאני מנסה להסביר, זאת האמת. חוץ מזה רציתי להראות לכם מה אתם עושים בהודעות שלכם, אתם משתמשים בכל מיני הערות כמו "ממש מבריק!", "אתה חסר היגיון ולא עיקבי", "ממש חכם", "תתבגר", "ילד מפגר", "ההיגיון שלך מעוות" ועוד הרבה כאלה כמעט בכל מכתב!!! הגבתי לאופיר קודם כי הוא פשוט ילד דיסלקט, אתה גם התחלת להשתמש במילים האלו לקראת הסוף, התחלת להציק לי עם הזילזול הזה שלך ולפי דעתי זה מגיע לך! אני לא מבין אתם משתמשים במילות גנאי כטכניקה לוויכוח?? אם כן אז תתביישו לכם. תבין - בחור שאני יודע בוודאות שאני יותר חכם ממנו, פשוט משום שהוא לא מבין שום רעיון שמצריך קצת מחשבה כותב לי שאני דפוק!!!

למעלה