פחחח.......
אתה רשמת: "אפילו שביט קטן בגודל של מיגרש טניס יכול להראות זוהר כמו השמש אם הוא מספיק קרוב לכדור הארץ אז אל תעשה לי פחחחחחח..... כי פחחחח..... תקבל בחזרה" - קבל את הטיעונים שלי לערימה של השטויות שרשמת: (ואתה עוד חושב שזה טיעון הגיוני, חה!) כידוע אני חובב אסטרונומיה וכבר כמה שנים אני חוקר את הנושא, אני הבעלים הגאה של טלסקופ מחזיר אור 90mm של meade שנחשבת לחברה החזקה והאיכותית בתחום, אני גם מחזיק טלסקופ שובר אור. 1. לכוכב שביט יש זנב, מעין הילה כזאת שמקיפה אותו ומשתרכת מאחוריו, ככל שהשביט קרוב יותר לשמש ככה ההילה שלו גדלה, אני חושב שאם אנשים היו מבחינים בכוכב שביט הם היו מתארים משהו אם זנב... או שהם יתארו 2 שמשות (ברור שהשביט יהיה עמום מאוד) או משהו אחר, אין עדות שמרמזת ולו במקצת על כוכב שביט, וכן אני בודק עכשיו את הכתבים הסיניים. אני ישרשר לינק כשאני ימצא, אל תדאג. 2. כוכב שביט, לא משנה כמה קרוב, גדול וזוהר הוא יהיה הוא לא יוכל להאיר את כדור הארץ ובטח שלא בעוצמה של השמש, רק אם אסטרואיד ענק יחצה את האטמוספירה ויצא בחזרה החוצה בלי לגרום נזק הוא יאיר אותה אבל לכמה שניות וגם לא מי יודע מה. 3. כוכב שביט בגודל מגרש טניס, פחחח...... אני לא יודע אם קיים בכלל שביט כזה... אני חושב שהוא לא יכול להחזיק מעמד, איך שהוא יתקרב לשמש הוא לא ישרוד ויתאדה, השביטים שנחשבים קטנים מאוד, אפילו פצפונים הם בקוטר של 250 מ´ והם הצליחו לשרוד כי הם חולפים דיי רחוק מהשמש. 4. כדי לראות שביט ע"י העין הבלתי מזוינת הוא צריך להיות לפחות בקוטר של קילומטר אלא אם כן הוא קרוב מאוד מאוד מאוד אבל אז הוא יחלוף מהר מאוד ואולי גם יימשך לאטמוספירה של כדור הארץ ועדיין בחיים הוא לא יאיר את כדור הארץ במאית מהעוצמה של השמש בקיצור התאוריה שלך לא שווה כלום, כדאי לך לרדת מהקטע הזה של כוכב שביט ומהר. אין לך שום דרך לתרץ את התופעה. תנסה למכור לוקשים במקום אחר, למה להטעות אנשים?