שירשות תמונות !!

sivanick

New member
אוף אני לא מצליחה לשים תמונה

שלי..אולי היא גדולה מדי לא יודעת..היא דווקא לא כ"כ גדולה..טוב ניסיתי :/

sivanick

New member
הנה אני!

חחח מצאתי תמונה אחרת! אני זאת עם השיער השחור הקצר ועם החולצה הלבנה והג'ינס חחח זה היה בפורים לכן כולם נראים מוזר! חחח לא להיבהל =)

Miss Kitty

New member
יאאאאא

איזה אנשים יפים יש בפורום הזה!

NarihS

New member
באמת! אשכרה!!!

איזה מוזר זה פתאום לראות איך כל אחת נראית אחרי כל כך הרבה זמן.. וכולכן פה מדהימות ויפות!!!!! למרות שאני עדיין בדיעה שהתמונה ששמתי של בריטני לוקחת פה את כולן! אבל אל תיעלבו חחח זה כבר ידוע שבשבילי היא האישה המושלמת חחח ואף אחת לא תעקוף אותה :)

sivanick

New member
חחח כן באמת שכולכם פה יפות ויפה

ושירני אני כן רואה טוב חחח לגבי מה שאמרת שאני לא רואה טוב אז אני כן! עובדה שאמרתי שכולם יפים וזה נכון אז סתמי! =)

NarihS

New member
חחח

אנג'לינה באמת יפה בתמונה הזאת! אף פעם לא ראיתי את זה! ממש אחלה תמונה אבל אני עדיין בדעתי שבריטני הכי יפה חח, גם בעיקר זה שאני מעדיפה בלונדיני יותר חח :) וסיוני, בסדר אני מסכימה שיש לך ראיה טוב :)

backstreet n1

New member
../images/Emo9.gifיאאא שנהב

איזה יפה!! תגידי, יש לך בת דודה או קרובה ברחובות? את ממש דומה למישי שאני מכירה!!!

sivanick

New member
אני לא התחפשתי סתם קניתי את הנוצות

האלה כי לא מצאתי תחפושת ואהבתי את כל הקטע של הלבן..זאת שלידי אותו דבר רק שהיא אהבה את הקטע של הורוד חחח וזאת עם החולצה האדומה הדביקה לבבות אדומים על המכנס שלה אם שמתם לב והיא באה עם מסכה כזאת של כלב אז זה היה אמור להיות כלב מאוהב אבל היא כל הזמן הורידה את המסכה =) ואלה שלידנו זה בן ובת ששניהם התחפשו לשרונה ודניאלה פיק חח והן זכו בתחרות תחפושות! הבת זאת שיותר נמוכה היא קורעת מצחוק בזכותה הם זכו היא חיקתה אותן ממש טוב והיה עוד מישהו שהתחפש לצביקה פיק אז הם התחברו וביחד התחפשו למשפחת פיק והם זכו..

LiOr CaRtEr

New member
אנחנו בפורים היינו בפולין../images/Emo10.gif

אז לא התחפשתי וזה החג האהוב עליי!!! אבל עשו לנו מסיבת פורים בפולין והביאו לנו מסיכות ולהקת פולקה! היה ממש משעשע=) חחחחח...

LiOr CaRtEr

New member
כן גם אני נקרעתי!!

בכל זאת, פולין=)))) שלא נעשה מה שמסורתי!?

BShenB

New member
חח תודה ../images/Emo9.gifגרמת לי להסמיק../images/Emo9.gif

ו..אממ לא אין לי קרובה ברחובות... ובאמת כולכם פה יפים ויפות מדהימים שלי חולה עליכםםםם
והכי חשוב אתם יותר יפים מבפנים ואני מתה עליכםםםם!!
ומתה לפגוש אתכם כבר!!!!

backstreet n1

New member
../images/Emo6.gif

חחח...פשוט יש אחת שתי טיפות מים לך!!!! זה משוו!!! טוף..אולי בתמונה היא דומה לך..

Y H

New member
יאאאאאא כולם

פה מזה יפים/ות!!!!!!! אבל למען האמת... אתם לא כמו שדמינתי אותכם... חשבתי שהדס היא דווקא עם שיער בהיר (לא יודעת למה תהרגו אותי) ושני... את בכלל הפתעה... על תקחו את זה לא נכון, לא חשבתי שתהיו מכוערים
פשוט הופתעתי!!! ותמונה שלי אני שמתי לפני איזה חודש ביחד עם אחיין 2 הבונבון הקטן דווקא הרבה זמן רציתי להציע שנשים תמונות אבל חשבתי שכולכן פה מכירות אחת את השניה... רז, חופשי הייתי נותנת לך 21... וליאור, מה איתך???????????

sivanick

New member
חחחח ליאור גם לנו הביאו להקת פולקה

בפולין! חחח עם הבנות האלה שהחצאיות שלהן נפוחות כאלה והן קופצות באוויר ומסתובבות ורואים להן את התחתונים חחחח זה היה כזה מצחיק! כולם עלו לבמה ורקדו איתםם חחח ראו שאנחנו ישראלים =)

hadasrulez

New member
לא להבהל..

בפורים התחפשי לפייה פאנקיסטית
יש לי תמונה -->

LiOr CaRtEr

New member
חשבתי שכולם כבר ראו את התמונה

המעפנה שלי! למרות שכבר הורדתי אותה מהכרטיס. לשים אותה?! אני צריכה למצוא אותה...

למעלה