חחחח אמרתי לך שלסיוני אין ראיה טובה חחח חח סתם סיונוש..
M Miss Kitty New member 31/5/04 #14 טוב, טוב... שיהיה.. ארממ.. קמתי לפני כמה דקות, אז בלי תגובות קשות
B backstreet n1 New member 31/5/04 #18 אפשר להוסיף תמונה? של החתיך שלי? (ותתפלאו יש עוד כמה מושלמים חוץ מהבאקסטריט בויז..) תודה,(איזה חוצפנית אני..) אה..ושני אני מקוהה שלא תזנזרי אותה..
אפשר להוסיף תמונה? של החתיך שלי? (ותתפלאו יש עוד כמה מושלמים חוץ מהבאקסטריט בויז..) תודה,(איזה חוצפנית אני..) אה..ושני אני מקוהה שלא תזנזרי אותה..
N NarihS New member 31/5/04 #19 אחלה תמונות כולכן שמת!!! וגם אתה רז חחח איך אתן/ם יפים/ות!!! ו... טוב אני שמה תמונה שלי.. אז.. תסתירו עיניים כולם! חחח אני עדיין חושבת שהתמונה של בריטני הייתה יותר עדיפה אבל שיהיה חח
אחלה תמונות כולכן שמת!!! וגם אתה רז חחח איך אתן/ם יפים/ות!!! ו... טוב אני שמה תמונה שלי.. אז.. תסתירו עיניים כולם! חחח אני עדיין חושבת שהתמונה של בריטני הייתה יותר עדיפה אבל שיהיה חח
B backstreet n1 New member 31/5/04 #21 חחחח../images/Emo6.gif אח שירן איזה קרועה..חחח הקיצר זה קיקה מ-406 או אהרון דיאז למומחים.. ותגידו שהוא לא דומה אפילו טיפה לג'ייסי מאן סינק..
חחחח../images/Emo6.gif אח שירן איזה קרועה..חחח הקיצר זה קיקה מ-406 או אהרון דיאז למומחים.. ותגידו שהוא לא דומה אפילו טיפה לג'ייסי מאן סינק..
B backstreet n1 New member 31/5/04 #24 חחח ../images/Emo6.gif איזה קרועה שירן.. אניווי, זהו קיקה המושלם מהסידרה 406 בויוה..(אהרון דיאז ) תודו שהוא לא קצת רפילו מזכיר את ג'יי.סי מאן סינק!
חחח ../images/Emo6.gif איזה קרועה שירן.. אניווי, זהו קיקה המושלם מהסידרה 406 בויוה..(אהרון דיאז ) תודו שהוא לא קצת רפילו מזכיר את ג'יי.סי מאן סינק!
N NarihS New member 31/5/04 #29 לא ממש... חח לא יודעת איך הגעת לזה.. הוא דווקא מזכיר לי מישהו אחר אני רק לא יודעת מי..
B backstreet n1 New member 31/5/04 #31 לא יודעת בכל זאת אם את עכשיו ליד טלוויזיה אז תפתחי ערוף ויוה יש עכשיו את הסידרה הזאת אולי שמה הוא יראה לך יותר דומה לו..
לא יודעת בכל זאת אם את עכשיו ליד טלוויזיה אז תפתחי ערוף ויוה יש עכשיו את הסידרה הזאת אולי שמה הוא יראה לך יותר דומה לו..