בשבילי לגמרי לא!
N NarihS New member 31/5/04 #45 הא שיט.. חח אז אני לא יכולה להחטיף לה אגרוף חחח.. למה בכלל אמרת לה את זה?
V vashla New member 31/5/04 #47 חחחח, לא אמרתי לה היא בדיוק באה שכתבתי תהודעה... שני! תכניסי את השירשור הזה לטאגליינס!
B BShenB New member 31/5/04 #46 ../images/Emo23.gifחחח איזה חמודות אתם ../images/Emo25.gif ורז גם אתה.... ואני לא מתלהבת לשים תמונה שלי אבל אם אתם שמתם אז גם אני אשים יצאתי קצת מוזרה אבל... תסתדרו...חח
../images/Emo23.gifחחח איזה חמודות אתם ../images/Emo25.gif ורז גם אתה.... ואני לא מתלהבת לשים תמונה שלי אבל אם אתם שמתם אז גם אני אשים יצאתי קצת מוזרה אבל... תסתדרו...חח
B backstreet girl New member 31/5/04 #48 שירן,רז,אתי ושנהב איזה חמודים אתם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! לי אין תמונות שלי במחשב ובזמן האחרון אני גם ככה לא מצליחה לשים תמונות בפורום....
שירן,רז,אתי ושנהב איזה חמודים אתם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! לי אין תמונות שלי במחשב ובזמן האחרון אני גם ככה לא מצליחה לשים תמונות בפורום....
B BShenB New member 3/6/04 #78 כפרה עלייך אולגה שלי יפתי../images/Emo99.gif ועל כולם איזה יפים אתםםםםםםםםםםםםםםםםםםם
H hadasrulez New member 31/5/04 #52 מממ... אוקי הנה אני... יש לי נטייה לצאת מרושעת בתמונות... חחחח אני אחפש תמונה יותר גדולה פשוט ניסיתי לצלם את כל הגוף ולא הלך...
מממ... אוקי הנה אני... יש לי נטייה לצאת מרושעת בתמונות... חחחח אני אחפש תמונה יותר גדולה פשוט ניסיתי לצלם את כל הגוף ולא הלך...