שירשות תמונות !!

razurgansoni

New member
שירשות תמונות !!

בא לכם לעלות תמונות שלכם לפורום?? אם יש עוד כמה אמיצים גם אני ישים תמונה שלי..

NarihS

New member
יאלה הנה שלי!!

חחח לא באמת ציפיתם שאני אשים תמונה שלי נכון?? חחחח בריטני ממש הרבה יותר עדיפה חחחח

hadasrulez

New member
אממממ.. הייתי שמה אבל

הרוב פה יודעים איך אני נראת ככה שאין טעם..

NarihS

New member
חחחחח

כי אתם תיהיו עיוורים.. ולא מהיופי המדהים שלי חח מההיפך... חחחחח

sivanick

New member
אל תתייחסו אליה....

יש לה "קצת" הערכה עצמית נמוכה!!!!!! שירן עדיף שתסתמי וזהו אם לא את יודעת מה אני אעשה לך!

NarihS

New member
חחחח ../images/Emo6.gif

חחח סיוני! עוד פעם איומים?? את זוכרת מה קרה בפעם האחרונה שאיימת עלי! חחח אני זאת שסלחתי לך בסוף! חחח ואל תתיחסו אל סיוני.. יש לה גם בעיות ראיה קצת לכן היא אומרת את זה .. חחחח סתם סיוני! אל תהרגי אותי! i am beautiful no matter what they say words cant bring me down i am beautiful in every single way yes words cant bring me down.. חח יותר טוב סיוני שלי? למרות שאני לא מאמינה בזה אבל בכל זאת.. אולי זה ימנע ממך מלהרוג אותי חח

backstreet n1

New member
יאאלה שימו תמונות אל תהיו יבשות!../images/Emo3.gif

כי חם וצריך לשתות
..חח סתם טוב אני אתחיל עם תמונה שלי אז הנה
נ.ב-לא להיבל אני מבקשת התמונה באיכות דפוקה אז..(חח אני מנסה להסביר את העובדה שאני מכוערת..
)

NarihS

New member
דרך אגב..

אתה יותר גדול לגיל שלך.. וזה לא דבר רע :) ודרך אגב, אחלה שיער! בערך כמו שאני אוהבת! כרה

razurgansoni

New member
תודה!

אומרים לי שעם היה לי שיער בלונדיני הייתי דומה לניק .. אבל אני לא חושב..

NarihS

New member
דווקא זה הזכיר לי תמונה

של ניק אבל אין לי אותה פה במחשב הזה אז אני לא יכולה להראות לך אל בהזדמנות אני אראה..

sivanick

New member
את בכלל לא מכוערת

את מאוד חמודה
אני צריכה להגיד לשירן שתשלח לי את התמונות שלי... שירן תשלחי לי את התמונות שלי חחח אני אשים יותר מאוחר לבינתיים האחרים תשימו וגם אתה רז אתה הצעת את זה אז קדימה תשים!

backstreet n1

New member
חחח תוודה

אבל נראה לי שלא הסתכלת טוב על התמונה..חח אז יאלה שימו!!!! אל תיישבו אני הייתי אמיצה ושמתי-עכשיו תורכם!

למעלה