שירשור

mm130

New member
לא ממש...../images/Emo18.gif

המילה ציניות פירושה "חוסר בושה, יחס של זלזול בכל המקובל".

WDF??? ../images/Emo103.gif

מה את מנסה להגיד??? שרונצ'וק אשמה בכל זה??? אם כבר אני התחלתי עם כל העניין של לפטר את רועי! ורוני לקחה את האחריות לפרסם את זה בשביל לשלוח לרועי מסר עם התגובות!!!!! אאאאאללללללקקקק אליאור לא חכם!!!!!! הוא פאקינג אינשטיין הישראלי! ועם משפטים כמו "בעיות!? חרבון קוביות" "תעשה על עצמך חושבים קצת ותבין שאתה לא חכם!" שמה עליך את אותו הזין בפעם השניה

mm130

New member
לא הייתי מגדיר אף אחד פה ../images/Emo18.gif

כ"איינשטיין הישראלי". לפי הדיון הזה, מקסימום לימור לבנת.

../images/Emo46.gif המממ..

ראשית כל, אני חייבת לציין שכאן, אני תומכת באופן מלא באליאור. אם היה לי כוח וזמן בשביל להתווכח איתך, היית מקבלת כאן מגילות ללא סוף. אולי פשוט תרגיעי את עצמך? מה דעתך?
כן, אליאור צודק, יש לך עברית ממש תקינה וגבוהה.. ".. רוצים לפטר את רועי מהפורומ.." רוצים לפטר?! ילדה, כדאי שתציצי במילון ותחפשי את המשמעות של המילה "פיטורים", לא יזיק לך.
ו.. אני, לפני שאת בכלל פותחת ת'פה הגדול שלך ויוצאת להנה על רועי בשיא הצביעות [גאד, לא חשבתי שאת מוכשרת כל כך!!
], כדאי שתסתכלי סביבך. אני מעולם לא אמרתי שאני רוצה לפטר את רועי. אני הסכמתי עם הרעיון של אולגה שהיה לשקם את הפורומ עם או בלי רועי. אף אחד לא אשם שאין לו זמן, אפילו לא הוא.. חעעע בואי תעשי לנו עוד קצת שיעור בידור. 'צה להיות שאקלית?! גאדדד.. לכי חפשי משו נחמד יותר לעשות. בלעע.
ו.. הממ.. כן, הוא יעשה עם עצמו חושבים קצת ויגיע למסקנות. משו שאת לדאבונינו הרב לא יודעת לעשות.. לחשוב. [
אמרתי לחשוב? חעע.]

mm130

New member
אויויוי...../images/Emo18.gif

שניכם יצאתם ברמה נמוכה. אתה, שכתבת לה שהיא מתלהמת- התגוננת כמו דורבן. לא חשבת ברצינות על מה שאתה כותב- התנשאת. בסופו של דבר זה פוגע גם בך: "אני יודע שכשאבא שמרביץ לך עם חגורה ואמא חוזרת שיכורה ומסוממת הבייתה- דיי קשה לך להבין שיש אנשים ברמה גבוהה במדינה הזו...אבל תתפלאי". לפי איך שאני מסתכל על זה, אתה הצבת טענה וסתרת אותה באותו משפט- החלק הראשון מתאים לילדים בני ארבע שלא רואים חדשות כל יום, החלק השני מצהיר שאתה אדם בעל רמה. בתוכן אני מסכים איתך, אבל אני פשוט לא מסוגל לעמוד באותו צד עם מישהו בעל רמת כתיבה ילדותית כזאת.

AnGeL DoLlY

New member
נכון, אבל אני לא... ../images/Emo41.gif

הסברת למה רק הוא יצא ברמה נמוכה (שלדעתי מאוד נכון), אבל לא הסברת למה אני "יצאתי ככה", אז כולי אוזן.

mm130

New member
../images/Emo18.gif

את ייצאת מנקודת הנחה שגויה שהחלפה\הוספת מנהל לפורום תפגע בעוגי היקר, והתחלת לגונן עליו בלי (סלחי לי) לדעת על מה את מדברת. נניח וצדקת. נניח ובאמת זה לא נכון להחליף מנהל. למה לכתוב בכזו תקיפות? למה לקלל? למה לרדת לרמה של פורום "מררריייצצצהההעעע הפפפצצצצאאאעעעצצצה"?! תראי, כל מה שאני אומר זה שיכלת לכתוב עם קצת פחות קללות, קצת פחות ירידות, ויכולת לקחת קצת פחות ללב. נסי לשקול את מה שאני אומר ברצינות. אני לא אומר לך לבקש סליחה, רק לעלות רמה. תראי כמה תרגישי יותר טוב עם עצמך. תראי כמה יכבדו אותך. מקווה שלא נעלבת,

רחוק מזה, ידידי ../images/Emo140.gif

מה ציפית, שאני אכריח אותך להיות בצד שלי? לא, לא היום. יש לי דברים יותר חשובים לעשות.

mm130

New member
אני לא אוהב שצועקים עליי../images/Emo18.gif

לכן חפשי תשובות במקום אחר.

AnGeL DoLlY

New member
וזה שאתה מקלל אותי... ../images/Emo41.gif

מראה לי (ולאחרים) כמה הטיפשות שלך גדולה יותר מהחוכמה (אם יש לך דבר כזה בכלל...) "אבא שלך מרביץ לך בחגורה... אמא שלך חוזרת מסוממת שיכורה..." יש לי משהו אחד להגיד לך: ת=ת=ב=ג=ר
אתה יותר מדי תינוקי להיות בפורום הזה, אז אתה בעצמך יכול לעוף מפה
אני יהיה מאושרת מזה לפחות

mm130

New member
מה אני עשיתי לך?../images/Emo18.gif

אני זה שעמדתי נגד מה ש"מטייל עם סנאים" כתב. בדקי מדי פעם את הניק בצד ההודעה.

AnGeL DoLlY

New member
ואתה... ../images/Emo41.gif

תבדוק לפעמים, רק לפעמים, למי אני מגיבה... טוב? כי ההודעה הזאת לא הייתה מיועדת לך!!!

תחפשי ת'חברים שלך...../images/Emo103.gif

אופס שכחתי...אין לך חברים...!!! וזה שאת חושבת שאם עוגיפלצת כותב פה פעם פעמיים בחודש זה אומר שהוא משקיע...את טועה! זה לא משנה מי הקים את הפורום... כי אם לא היה קם פורום "אחרי הצלצול" היה קם פורום אחר....באותו הנושא... ומידלע שלי...את הגעת לכאן לפני חודש וחצי!!!! אני וסנאי כאן מימי תרום הצלצול.... מאולגה השרוטה ששמה עליך זין.

AnGeL DoLlY

New member
"מידלע שלי"... ../images/Emo41.gif

אני
פה
מלפני חודש וחצי
חחחחחח
חמוד שלי- אני פה לפני שכולכם הייתם כאן
לך בבקשה הרבה דפים אחורה בארכיון של הפורום- ותראה בבקשה באיזה תאריכים כתבתי בפורום
נו לך תראה ואז נראה מי פה הוותיק ומי "הצטרף לפני חודש וחצי"... ולך חפש אתה ת'חברים שלך- כי לי יש המון- לידיעתך.

אם את עד כדי כך ותיקה,

איך זה שעוד לא קלטת שזו שהגבת אליה- היא בת? איך זה שעוד לא למדת איך משרשרים נכון? גם אם את הכי ותיקה כאן- אין זה שם בידייך את הזכות להתנשא מעל חברי הפורום. הפז"מ שלך אולי הכי גבוה כאן, אבל הרמה האינטלקטואלית היא בין הנמוכות שיצא לי להכיר.

חחחח......./images/Emo103.gif

אני ממש לא זוכרת שהייתי בפורום "אחרי הצלצול" כי באמת לא היית... ודרך אגב...אני בת! וזה מראה עד כמה את לא קוראת הודעת ולא מגיבה שאני בת!!!

למעלה