שירשור

mm130

New member
אל תעזבי בגלל כאלה שטויות../images/Emo18.gif

את רק תוכיחי שאת ממש תינוקית

אוי-נו-באמת. ../images/Emo16.gif

נתחיל מהבהרה- אם מישהו נפגע מההודעה הבאה שישכח ממנה, כי היא לא נועדה לפגוע, בניגוד לשאר ההודעות בשרשור הזה. שמתם לב, שהדיון התחיל מאם רועי מנהל טוב או לא, ובסוף הפך לדיון על רמה של הודעות בפורום. אני עדיין לא מצאתי קשר בין הנושאים. אין סיבה שהדיון שהיה פה ישאר בפורום (לדעתי)- אלא פשוט ימחק. ובקשר לרועי- הוא מנהל טוב, אמנם יכול להיות יותר טוב, ולכן, אם הוא מרגיש שהוא עמוס מדיי הוא יוכל לפנות להנהלת תפוז לקבלת עוזר/ת. אין כל סיבה לנהל מאחורי הגב שלו דיונים להחליף אותו, הוא לא השתלט פה על שום פורום.
ניר

mm130

New member
הנקודה שלי בדיוק../images/Emo18.gif

מנהל הפורום נותן שירות לגולשים. השירות מבוקר ע"י הגולשים וע"י הנהלת הפורומים. לכן, הדיון הזה הוא לגיטימי לחלוטין, ואין כל צורך למחוק אותו. מה הקשר בין זה לבין רמת הכתיבה? מן הסתם, ויכוחים בפורומים כאלה יורדים תמיד לפסים אישיים. לסיכום,"אין כל סיבה לנהל מאחורי הגב שלו דיונים להחליף אותו", זה מסביר את כל העניין. ברגע שניהול דיון בפורום על המנהל, נחשב לדיון מאחורי גבו- יש מקום לחשיבה על החלפת מנהלים. לפחות עד שייתפנה לו זמן. GIVE ME A CALL!!!!

אני חושב שהכוונה בביטוי

"מאחורי גבו" היא מבלי ליידע אותו קודם, ולאו דווקא על גבי הפורום בזמן שהוא אינו נוכח.

אני דיברתי על שליחת המסרים.../images/Emo16.gif

אם הוא כל-כך לא טוב, אפשר להגיד לו את זה (בצורה לא פוגעת כמובן).
ניר

תראה ../images/Emo103.gif

אנחנו התכוונו לשלוח לו למסרים אח קודם היינו צריכים להתיעץ עם כמה חברי פורום לא? אז גברת אחת החליטה שהיא הולך להלשין...

היא לא גברת אחת...

היא צבועה ואחרי מה שהיא רשמה לך אני הייצתי רושמת יותר מזה

AnGeL DoLlY

New member
היי ילדה../images/Emo70.gif ../images/Emo41.gif

אני האחרונה שאת יכולה לקרוא לא צבועה
תסתכלי על עצמך קודם

אמרתי שצריך למחוק בגלל../images/Emo16.gif

הויכוח על פסים אישיים, לא בגלל הדיון על החלפת או הוספת מנהל.
ניר

../images/Emo127.gif מסכים,

בצינורות אישיים ובשיחה עם חברי פורום מסויימים, דרשתי, לפני שאני מביע דיעה, ליידע את רועי בנוגע לרעיון מינוי המנהל הנוסף. לאחר מכן נודע לי שחברת הפורום עימה התווכחתי, שכחתי את הכינוי המדוייק שלה, אבל אם תביטו במעלה השרשור תזהו אותה על פי ההודעות המתלהמות, יידעה את רועי בעצמה, וכך ניתן האות להבעת דיעה. אינני חפץ בהחלפתו של אף מנהל ואין זה מתפקידי, אך אני בהחלט חושב שיש מקום להוסיף מנהל לצידו של רועי, שידאג להתקדמותו התקינה של הפורום.

Moranus

New member
יש פה מלחמה???

וואו הפורום לא מת הוא חי יותר מתמיד מבחינת קללות העלבות.... שכל אחד יביע את הדעה שלו זה סבבה זה חופשי אבל למה לרדת על אחרים...(אני שונאת מריבות) נכון מי שוותיק יותר אין לו זכות להתנשא מעל אחרים אבל גם אין זכות לאף אחד לא מהחדשים ולא מהותיקים להחליף מנהל פורום אני חושבת שכאלה בקשות של להחליף מנהל צריך להפנות לרועי במסרים(אני חושבת שזה קצת פוגע ככה בפומבי) לפי דעתי צריך להכריז פה על הודנה(או איך שקוראים לזה) עד לאחרי חגיגות שנתיים לפורום מה דעתכם??? נ.ב. עברתי בהיסטוריה שלי ועוד חודש וקצת אני יהיה פה שנה בפורום הזה ובכלל במערכת הפורמים של תפוז (איך הזמן טס...)

אהלן נועה ....

מה נישמע ? אני ממש אשמח אם תוכלי לשרשר את הודעותיך ... סתם עוד עבודה לי, וגם החבר'ה בפורום מתעצבנים סתם ...

../images/Emo4.gif../images/Emo110.gif

אלה לא עצבים. זה פשוט מציק, שברגע שאני פתחתי הודעה חדשה בשביל 2 וחצי מילים אנשים פשוט התנפלו עלי כאילו אני מבצעת איזה חטא. ראשית כל, זה מציק. למה לפתוח חמישים הודעות? לא מספיק צומי?
אוף. טוב. שיהיה. שיהיה לכולם לבריאות. לך בעיקר, נועה.

למעלה