שירשור

rAmikube

New member
חשוב....

לא לפתוח סתם 50 אלף שירשורים (עכשיו זה בסדר) ולכתוב שם שטויות... אולי די עם זה? בכל מקרה - סופשבוע נעים לכולם

../images/Emo45.gif../images/Emo6.gif

טוף, הרמתי ידיים. אני לא אגיב יותר. ממש לא בא לי להתווכח ישר על בוקר שבת. [
]
סופשבוע מקסימ לכולמ

שום מת, ושום נעליים !!!

הפורום חי בעבר חי בהווה ויחיה בעתיד !!! יש שיר על השבט שלי (בצופים) שיש הרבה עליות ומורדות, אז ככה זה גם בפורום ... ועכשיו יש קצת ירידה - בחופש לכל אחד יש את ההמון עיסקים שלו בהמון שעות של היום ... (אני מ9 בבוקר עד 1 ככה בצופים ואז מ4 עד הלילה ....) בקרוב תגיעה הודעה על חגיגות השנתיים לפורום !

בדיוק על זה דיברתי!!! ../images/Emo103.gif

אתה לא נמצא פה בכלל!!! אתה בקושי כותב...וכשזה כבר קורה זה רק תשובות לשרשורים ולהודעות ישנות....

mm130

New member
אולי רק באופן זמני...../images/Emo18.gif

שמישהו אחר יחליף אותך...

אבל למה מחקת ת'מודעת אבל שלי?!../images/Emo7.gif

ת'יודע כמה זמן לקח לי להכין אותה?! |סופר..1..2.....| דקה וחצי קיבינימאט
אני דורש פיצוי על עוגמת הנפש והמקלדת

AnGeL DoLlY

New member
תקשיבו לי- ותקשיבו טוב../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif

שמעתי כאן שכמה ילדים רוצים להעיף את רועי מהפורום... אז יש לי משהו לומר לכם: רועי ל=א עף מפה
אתם ממש כפויי טובה אתם יודעים את זה
(אני מתכוונת רק לאלה שרצו להעיף אותו- והם יודעים טוב מאוד מי הם...) רועי הוא זה שהקים את הפורום (לא
) ובלעדיו אתם לא הייתם פה
וחוץ מזה: רועי הוא מדריך בצופים, ואתם יודעים כמה קשה זה להיות מדריך
ועוד בגדוד של צופים
אתם לא יודעים, אז עדיף שלא תציעו רעיונות מטופשים
וגם יש לו בגרויות, הוא עולה לי"א וזה לא קל בכלל להיכנס לפורום ולעדכן כל הזמן
אני במקומו בקושי הייתי נכנסת, והוא נכנס הרבה פעמים, תאמינו לי אני וותיקה הרבה יותר ממכם
מאז שהייתי: Scater Girl (אני יודעת שכותבים skater) אז ב'קשה... אתם לא יכולים להעיף אותו, ואני יודעת שרועי גם לא יוותר על הפורום כל כך מהר, אז תעשו לי טובה ורדו מהעניין
מאביב שכועסת

אוקיי, עכשיו קחי כוס מים,

תנשמי עמוק, ותרגעי. אם עדיין לא נרגעת, קחי את אותה הכוס, תמלאי אותה, ותשפכי על עצמך. אם גם זה לא עוזר, תמלאי את האמבטיה במים קרים, תוסיפי קרח ותדחפי ת'ראש עמוק פנימה עד שתתקררי קצת. נתחיל בזה שלא התכוונו להעיף את רועי, אלא לבקש ממנו לעזוב ולפנות את מקומו לאחד שיעשה את העבודה טוב יותר ממנו. וגם אם התכוונו להעיף אותו, את לא זו שתמנע את זה מאיתנו, כי אם יש כאן רוב- כל מה שאת יכולה לעשות זה לשבת בצד ולראות איך הרוב מממש את זכותו הדמוקרטית. אין כאן קשר לכפיות טובה, אז רדי מהעץ שלך ותפסיקי ללקק ולהתחנף, כי את לא עושה רושם על אף אחד. אז אוקיי, קשה לו, עמוס לו וצפוף לו. נכון? יפה, אז שיפנה את המקום לאחד שיש לו יותר זמן...את כנראה עדיין נוקטת בקו מחשבה של ילדה בת 5, שחושבת שיש כאן קבוצה של רעים שרוצה להעיף את רועי המסכן...יאללה, תפוצצי ת'בועה. אין כאן משהו אישי נגדו. אם הוא לא יכול למלא את תפקידו כמו שצריך, אם הוא לא יכול להשקיע בתחזוקת הפורום ולעדכן אותו בצורה שוטפת- הוא לא מתאים להיות מנהל, ואין קשר למה שאני או את חושבים עליו אישית. בסה"כ, כל מה שאמרת כאן, בתחפושת של ילדה הירואית שמנסה להציל את רועי מהרעים, משחק לטובתינו. הטענות שלך מוכיחות בדיוק את מה שאנחנו אומרים! יש לו בגרויות, הוא מדריך בצופים, ומכאן נובע שאין לו זמן להשקיע בפורום! אז למה אנחנו צריכים לסבול בגלל זה? שיפנה את מקומו לאלה שכן יש להם זמן וכן יכולים להשקיע! אין לו זמן? בעיה שלו, לא שלנו! הרעיונות שלנו לא מטופשים, זו את הטיפשה כאן שמנסה להגן בחירוף נפש על דברים שהיא לא מבינה בהם בגרוש! טוב, אם את כועסת זו כבר בעיה. שבועיים של אישפוז בכפייה ורגיעונים, בתוספת זריקות וסירופים יעשו ת'עבודה. עד אז את יכולה להפסיק להידחף ולריב עם כל העולם, כי את רק מפדחת את עצמך עוד יותר, ועושה מעצמך יותר מטומטמת. מקווה שהבנת ת'מסר. אם עדיין יש לך אי-אילו ספקות, את מוזמנת לקרוא את ההודעה שלי שוב, ושוב, ושוב, ושוב... מאליאור שלא שם עלייך.

AnGeL DoLlY

New member
../images/Emo46.gif

מאיפה לעזאזל אתה מפליץ ת'משפטים "החכמים" האלה שלך
ואני מאוד רגועה לידיעתך, ואני ממש לא חושבת כמו ילדה בת 5- כמו שאתה טענת, אני בסך הכל אומרת עובדות
אתם רוצים להעיף אותו, לפטר אותו, למצוא מחליף- איך שתקרא לזה זה ממש לא משנה
אקיצר- אתם רוצים שהוא לא יהיה מנהל
הוא הקים את הפורום הזה, ואם הוא ר-ו-צ-ה להמשיך להיות מנהל
אני וותיקה כאן הרבה יותר ממך, ואני יודעת איך הוא משקיע
וזו ממש לא התחנפות ילד קשה הבנה שכמוך
אני בסך הכל אומרת שזה לא הוגן שאתם ככה פתאום תבואו, שכולה הייתם חודש בפורום וכבר תעיפו אותו ממקום מנהל הפורום
אז רק שתדע לך שאתם לא הרוב שרוצים את זה, ואני מאמינה שהוא לא יוותר על הפורום כל כך מהר, ותאמין לי שהוא עושה את כל מה שהוא יכול. אז תפסיק כבר לחפש במילון משפטים כאלה "חכמים", ותיקח בעצמך כוס מים ותירגע
תרדו מהרעיונות האלה כבר אנשים
חוץ מזה- מי ינהל את הפורום אם לא הוא
אתה
פחחח
ממש... תתבגר כבר
תקלוט שלאנשים יש עוד דברים לעשות בחיים מאשר לשהות מול המחשב כל הזמן ולהיות בפורום- כמו שאתה עושה למשל
מאביב שמ3פ3פת עליך.

לחפש במילון?../images/Emo6.gif

זה מה שאת עושה כדי להצליח לפלוט משפטים חכמים?...מסתכלת במילון? ועדיין הרמה שלך נמוכה כמו ים המלח...עצוב ביותר.
תראי, לא מן הנמנע (ואת זה אין במילון. את יכולה לחפש...אני לא אשם שאני פשוט חכם
) שימונה מנהל שותף, שינהל את הפורום יחד עם רועי. קיימים פורומים בראשם עומדים שני מנהלים ואפילו שלושה. כך רועי לא יצטרך לעזוב את הניהול, ולא תחול עליו החובה לעדכן בצורה שוטפת. לא ביקשתי לנהל במקומו כמו שטענת. תודה שאת גם חושבת ומדברת במקומי. אולי את גם רוצה להתגלח ולשתות בשבילי? יחסוך לי הרבה זמן. סגנון הכתיבה המתלהם שלך מעיד על כך שאת צריכה להתבגר, ויפה שעה אחת קודם. מישהו ביקש ממנו לשבת מול המחשב כל הזמן ולהיות בפורום? שוב את מכניסה לי מילים לפה...מה יהיה איתך? כמה זמן כבר לוקח לעדכן פורום? חצי שעה? 40 דקות במקרה הגרוע... ובאמת תסלחי לי שאני יוצא בשעות שמבוגרים יוצאים בהן, ולא בשעות שבת דודה שלי בת 9 יוצאת בהם... תראי, אני יודע שהמצב שלך קשה, אבל תאמיני או לא- גם לזה יש פתרון. תתחילי בלהשיג לעצמך חברים. תמשיכי בלהשיג לעצמך חיים, תוך טיפולים אינטנסיביים בשכל הפגום שלך ובעצבים הרופפים שלך. שיוווו! רגע! אני לא מאמין! איזה מאגניבה את! כתבת 3 במקום צ'! אני לא עומד בזה! את כל כך שאקליתתתתת! או שלא.
חבל שילדה דוברת עברית כמוך חושבת שכדי לשלוט ברמה גבוהה בשפת האם שלה- יש צורך במילון. אני יודע שכשאבא שמרביץ לך עם חגורה ואמא חוזרת שיכורה ומסוממת הבייתה- דיי קשה לך להבין שיש אנשים ברמה גבוהה במדינה הזו...אבל תתפלאי. גם בגיל 30 את לא תגיעי לרמה שהגעתי אליה כשהייתי בן 15, אז רסני את המילים שלך, כי אין לך בכלל את הזכות לפתוח עליי את הפה.

AnGeL DoLlY

New member
אווווווווו... ../images/Emo41.gif

ממש העלבת אותי עכשיו אתה יודע
נפגעתי עד עמקי נשמתי
אני לא מכניסה לך שום מילים לפה
ולפני שתגיד את זה לי, תגיד את זה למישהי שמדברת במקומך וזאת רוני סדקה
היא כתבה לי ככה בדיוק: "אביב תשמעי, אנחנו רוצים לפטר את רועי מהפורום, אני, מרגו מטייל עם סנאים (ועוד מישהי ששכחתי)
ורק אחרי שעה היא אמרה לי: "שיהיה מנהל שותף את מסכימה
" אז אמרתי כן
אז תגיד את כל הבילבולי מוח האלה (שלא מראות שאתה חכם) לרוני ולא לי
הבנת
יופי קשה הבנה שכמוך... יווו... אז כתבתי מ3פ3פת במקום מצפצפת
יאאא... סוף העולם חרב עליי נכון
ה3 כל כך משנה
טוב, אז אני רוצה להיות שאקלית
בעיות
חרבן
ותעשה עם עצמך חושבים קצת, ותבין שאתה ל-א חכם
אתה פשוט מ-נ-ס-ה להיות אחד כזה...

מצטער שפגעתי ../images/Emo6.gif

קחי
ותחזרי לפורום קטנטנות ופינת אור...חחחחח
בחיי, ילדה מסכנה כמוך עוד לא יצא לי לפגוש... ולגבי רוני אני יודע, הסכמתי איתה שתפקודו של רועי בפורום לוקה בחסר, ויצא לנו לדבר קצת באיי סי קיו. לאחר מכן, כשניסינו למצוא פתרון שישאיר כמה שפחות צדדים פגועים, העלנו ביחד את הרעיון שיש מקום למנות מנהל שותף, להעלאת הרמה של הפורום. כמובן, שכדי להעלות את הרמה נצטרך, בנוסף, להעיף רפי-שכל כמוך מהפורום, אבל לזה נדאג אחר כך
ומה אגיד ומה אומר- את בהחלט בוגרת. "בעיות
חרבן קוביות"
את יודעת מתי אמרתי ת'משפט הזה בפעם האחרונה? בגן חובה... טוב נו, אני כבר לא מתפלא. מזמן הספקתי להבין שזו הרמה שלך... ועם כל הכבוד, את עדיין לא מכירה אותי, ואני לא חושב שיש לאנשים כמוך את הזכות להכיר אותי, כך ש...אל תזלזלי בשכל שלי, זה עוד יחזור אלייך כבומרנג

AnGeL DoLlY

New member
אממ תגיד לי משהו... ../images/Emo41.gif

אתה מכיר את משמעות המילה "ציניות"
אתה מכיר
לי נראה שלא... המשפט "בעיות
חרבן
" אמרתי ב-צ-י-נ-י-ו-ת
כדי שתבין לא להתערב לי בעניינים
ותראה... תראה איך אתה מקלל אותי... אתה רואה מה שאתה כותב בכלל
זה מעיד על ילד עם רמת משכל נמוכה מאוד, שזה אתה- במקרה הזה... ואותי אתה לא תעיף בחיים מהפורום הזה
שמעת
וכמו שאמרת: "עם כל הכבוד, את לא מכירה אותי ואני לא חושב שיש לך זכות לזלזל בשכל שלי". חמוד- אתה שם
למה שאתה אומר
זה מה שאתה בדיוק עושה לי
מזלזל בי ומקלל אותי
אבל אני לעומתך, לא מתייחסת ומ3פ3פת על המשפטים המפגרים האלה שלך
שיוצאים מהלקסיקון הדפוק שלך... אז דיי כבר- דיי דיי ושוב דיי
ת=ת=ב=ג=ר
(או שאתה צריך גם איות...)

ציניות? השם השני שלי ../images/Emo6.gif

אני חושב שהגיע הזמן ללמד אותך שציניות- אין פירושה ילדותיות... "בעיות? חרבן קוביות" זו לא ציניות, זוהי עשיית צחוק מכושרם המחשבתי של בני האנוש...את באמת חושבת שהיית צינית כשאמרת את זה? מקסימום טיפשה להחריד, אם תשאלי אותי... ולקסיקון "דפוק" כמו שלי את רק יכולה לחלום שאי פעם יהיה לך. בזאת סיימתי איתך את הדיון הפורה והמעשיר. חיים נעימים לך.

AnGeL DoLlY

New member
חחח היית רוצה... ../images/Emo41.gif

היית רוצה, תחלום שיהיה לי לקסיקון כמו שלך
כי לי יש לקסיקון עשיר במשפטים חכמים, ולא חכמולוגיים כמו שלך
דיי להיות יותר טיפש ממה שאתה-דיי
והמילה "ציניות" פירושה צחוק, אמרתי את המשפט הזה ב-צ-ח-ו-ק!!!!

ציניות פירושה צחוק?

יפה, יפה מאוד, שאת מרשה לעצמך להמציא פירושים חדשים... אליעזר בן-יהודה היה במקרה סבא שלך?
תראי, הויכוח הזה הוא ויכוח סרק. אני לא מתכוון להיכנס איתך לויכוחים של "אני יותר חכם", "לא נכון, אני יותר חכמה" וכו'. את האחרונה שאני צריך להוכיח לה דבר וחצי דבר על מנת המשכל שלי. והנה ההגדרה לציניות- "ראית הצד הבלתי-רציני שבתופעות שונות, יחס של זלזול במקובל, במוסר החברתי". אני לא רואה כאן את המילה הומור או צחוק. רוצה להמציא עוד כמה פירושים חדשים? כי יש לי פרוטקציות במילוני אבן-שושן...

למעלה