שירשור

וזהו???../images/Emo103.gif

את לא תחליטי מי אומר את המילה האחרונה מידלעעע! ואת עוד אומרת שאנחנו מקללים אותך... אני לפחות זוכרת איך קוראים להורים שלי!

AnGeL DoLlY

New member
גם אני זוכרת "מיידלע" ../images/Emo13.gif

קוראים להם עדי ורועי- ותודה ששאלת.

אתם רואים? ../images/Emo103.gif

בשביל זה צריך מנהל חדש! או לפחות שותף! במצב כמו שאנחנו נמצאים בו המנהל צריךצ להגיע ולפתור את הבעיה... ואיפה עוגי??? לא פה! וזה אומר שאין לי שיפתור את הבעיה! ולאף אחד אחר מחברי הפורום אין אפשרות לסלק מישהו מהפורום ולעוגי יש! פעם שלישית-זין!

או קיי אביב

יש לי כמה דברים להגיד לך: א.פעם הבאה שאת מקללת את אחד\אחת החברים שלי את תמותי ואני אדאג לזה!!! ב.אף אחד לא הפסיק לאהוב את רועי....את מבינה!!!!! ג.ירדנו מהקטע שלהחליף אותו את לא צריכה אז אם את לא קלטת את זה זו בעיה שלך,ואל תשחקי את זאת שלא נעים להלהגיד שמות זה בסדר אנחנו לא נעלבים מכל דבר- כמוך!!! ואת יודעת מה? זה שאת שכחת ללכת לחפש תחברים שלך זה לא אומר שלנו אין חברים וחיים!!! תפסיקי לעשות מעצמך מישהו שכל העולם צריך להתייחס אליו כמו מי יודע מה! אה...<שכחתי מי נהיה במד"א> אבל יש לי שאלה- אפשר להדבק דרך המחשב?זה נורא מפחיד אותי לקבל מנת פיגור ממנה!!!בבקשה תגיד לי שזה לא יקרה בבקשה!!! ו...אולגה לא בן!!!!את לא יודעת להבדיל בין בן לבת? אם כבר מדברים על בן ובת חבר אני מתארת לעצמי לא היה לך ולא יהיה לך-אלא אם כן תלכי לשידוכים... ו... את פשוט ילדה שצריך לנקוט נגדה אמצעים(c אולגה) ויודעת מה? אולי כדאי שמחר לא תהרסי לאפחד את החגיגה ולא תבואי לפורום!!! ושוב בקשר לרועי... אנחנו רצינו לשלוח לו מסר פרטי אחרי היומלדתת שנתיים ולא שכל העולם יידע מזה... אבל את קצת צבועה וחשבתי שאפשר לסמוך עלייך ושלא תהרסי לרועי אבל הרסת!!! אני לא מבינה למה רועי לא מרחיק אותך מהפורום... אם החיים שלך הרוסים את לא צריכה להרוס לף אחד אחר את החיים שלו!!!! ו.... באמת עכשיו אחרי שאמרתי מה שיש לי להגיד את יכולה ללכת לבכות לאמא שלך אף אחד לא מפריע לילדה עםתת רמה לבכות-זה די צפוי!

AnGeL DoLlY

New member
אתם יודעים... ../images/Emo41.gif

אנשים מתבלבלים לפעמים
אז במקרה הזה התבלבלתי
א-פ-ש-ר ל-ח-ש-ו-ב
ואתם, כמובן, עושים מכל דבר קטן עניין... ול
הזה... אני לא כתבתי שום קללות
זה ליאור כתב את כל המשפטים המפגרים האלה והקללות... אז ב'קשה אל תעביר את זה עליי. ולCold&Death - מ-צ-ט-ע-ר-ת שחשבתי שאת בן
מצטערת טוב
את צריכה ממחטה
טוב שניה אני אלך להביא לך... דיי כבר לעשות מכל זבוב פיל
צ'יזס...

כמה שגיאות קטנות...

קוראים לה Cold as Death ולא Cold&Death. צ'יזס=ג'יזס. דבר נוסף- הבלבול שלך הוא לא מה שמזיז לנו. התוקפנות שלך, שבאה לידי ביטוי היטב בריבוי סימני הקריאה והשאלה בהודעות שלך- היא זו שמציקה. את הקללות את התחלת, ואגב, קוראים לי אליאור ולא ליאור. יום טוב.

AnGeL DoLlY

New member
סליחה ../images/Emo41.gif

התבלבלתי
ואני לא תוקפת אף אחד- אני פשוט מסבירה לכם, וזה שאני אוהבת להשתמש בסימני קריאה לא אומר כלום. ורוני- את מה שיש לי להגיד לך תשמעי ממני באייסיקיו- שקרנית עלובה.

אין לך יותר איך להגיע אלי...

מחקתי את השם שלך מרשימת אייסיקיו ואני לא קוראת את ההודעות שלך... את כל מה שיש לך להגיד לי תגידי פה ליד כולם.

AnGeL DoLlY

New member
יאאא אתם פשוט מקרה אבוד... ../images/Emo41.gif

אנשים מתבלבלים לפעמים
אז במקרה הזה התבלבלתי
א-פ-ש-ר ל-ח-ש-ו-ב
ואתם, כמובן, עושים מכל דבר קטן עניין... ול
הזה... אני לא כתבתי שום קללות
זה ליאור כתב את כל המשפטים המפגרים האלה והקללות... אז ב'קשה אל תעביר את זה עליי. ולCold&Death - מ-צ-ט-ע-ר-ת שחשבתי שאת בן
מצטערת טוב
את צריכה ממחטה
טוב שניה אני אלך להביא לך... ואני הייתי בפורום הזה הרבה אבל הרבה יותר ממך
את יודעת מה- תשאלי את רועי
כן תשאלי אותו... זו הדרך הכי טובה. דיי כבר לעשות מכל זבוב פיל
צ'יזס...

לעשות מזבוב פיל??? ../images/Emo103.gif

את זו שעושה מזבוב פיל עם ההתחנפויות שלך לעוגי! 1.זה קולד אס דאט Cold as death 2.את שוב עושה מזבוב פיל כשאת נותנת לי ממחטה.... אני הערתי לך כשקראת לי בן ולא יותר מזה... 3.את בפורום הזה לא יותר ממני...כי הניק הזה חדש... 4.אין איך לשאול אותו! אדון מנהל בצופים מבוקר עד ליל! 5.ובכלל...את יודעת עם מי את בפורום? כי אני רואה שלא! "
הזה" קוראים לו מתן. את חושבת שאני בן... מה יהיה???? 6.אליאור לא קילל...הוא דיבר בצורה קצת בוטה בגלל שהוא עצבני עליך...וזה שאת תלכי ותאשימי כל אחד בדברים שאתעושה לא יעזור לך בכלום! זין!

AnGeL DoLlY

New member
אוקיי... תקשיבי לי ../images/Emo41.gif

1. אני לא מתחנפת לעוגי- אני רק אומרת עובדות נכונות לגביו! תקראי לזה איך שאת רוצה, "מיידלע", אבל זו לא ההגדרה המתאימה להתחנפות- סורי
2. את הערת לי כשחשבתי שאת בן ולא יותר מזה?! חמודה... אני יודעת שאת סנילית אבל עד כדי כך?!?!?! במקום שאני יזכיר לך מה אמרת, תסתכלי בהודעות הקודמות שלך בבקשה... 3. מה זה קשור שהניק הזה חדש
(ועל איזה ניק את מדברת
) תסתכלי בארכיון של הפורום ותשאלי את רועי כמה זמן הייתי פה ואל תפליצי לי זמנים טוב
4. מה אני יעשה שהניק שלך יותר דומה לניק של בן
סליחה באמת
אני לא נכנסת לכרטיסים אישיים של כל אחד ובודקת אם הוא זכר או נקבה... סליחה באמת
5. ואליאור קילל וחצי
ודיי כבר להיות סנילית, דיי דיי דיי
תפסיקי כבר להעביר עליי את כל האשמה
ואני לא מאשימה אף אחד דרך אגב, ואני גם לא עושה כלום חוץ מלהגן על זכויותיו של רועי כמנהל
אז שתקי בבקשה, וקבלי זין גדול לפרצוף.

עכשיו...../images/Emo103.gif

יש לך בעיות עם הניק שלי? כמו שאת אמרת "תחרבני בקוביות"! 2.אליאור לא קילל ולא חצי! ומי קילל עכשיו תגידי לי? "קבלי זין גדול לפרצוף"? "סנילית"? "אל תפליצי לי זמנים"? ועוד דבר! עוגי לא ביקש ממך להגן על הזכויות שלו! ואם הוא רוצה להגן על אצמו שיעשה את זה לבד!

AnGeL DoLlY

New member
במה שאמרתי ../images/Emo41.gif

ב"זין גדול לפרצוף" אני רק החזרתי לך
כמו שאת כל הודעה שלך כתבת כדי לקבל צומי- הנה קיבלת
מרוצה
ו"סנילית" ו"אל תפליצי לי זמנים" זה לא קללות טיפשה שכמותך
סנילית זו פשוט עובדה, עובדה שאת נכללת בה... וסליחה שאני מגיבה לה- פשוט אי אפשר להתעלם מהטימטום הזה.

נראה מי צוחק אחרון...

ברגעים אלה מועבר כל השירשור לגורמים מעלינו ע"י חבאת פורום לשעבר...

למעלה