שירשור שי.

bזוהר

New member
המממ..

את מסננת בציניות כי כל מילה שאת מוציאה מהפה היא צינית, או כי אין לך מה להגיב לי? טוב בכל מקרה אם את באמת חושבת שבן אדם לא יכול לבטא את עצמו ולקדם את הסיכויים של מי שהוא אוהב לזכות, ואת פוסלת את זה, את ממש לא בסדר. אם סתם בא לך להיות תחרותית וצינית אז מי אני שימנע ממך. אה, רק הייתי חייבת לומר, .. את קוטלת סתם בלי לחשוב אפילו. "שי תמיד ישאר שי" - פתאטי? כאילו, אני לא מבינה. מפריע לך שהוא אוהד אותו בצורה כזו? ואם את במילה אחת בלי טיפת רגישות שמה עליו - 'פתאטי.', הניק שלך הוא יותר פתאטי מהמשפט הזה, קצת מתגעגעת.. :) פתאטי וקיטשי להחריד. (ואני לא בת אדם ששופטת ככה, כמו שאת עושה, זה היה רק כדי לתת לך דוגמא לחוסר הרגישות וילדותיות). לילה טוב.

צודקת../images/Emo6.gif

לגמרי צודקת. הניק נבחר אחרי פרידה כואבת והייתי באמת במצב פאתטי וקיטשי (בערך כמו סימסי ביום יום הרגיל שלו). אני אחליף בהזדמנות. לילה טוב גם לך.

סימסי, בזמן הזה אפשר כבר

לפתוח את חלק ארבע של ההוכחות! כולם מחכים לזה בכליון עיניים. ועכשיו, תן לי בהקשב שוב!

תגובה כללית על הכל...

כל הכבוד אבל ההשקעה ועל הרצון להוכיח... שי באמת רוקד יפה אבל לא לשכוח את אור :)... האמתי שהתמונות לא עזרו לי ... הייתי אומרת שתמונה עם הפרצוף שלו לא מראה את יכולת הריקוד... ותמונה שבה הוא קופץ גם לא הוכחה.. עם היית שמה וידאו וכמה שיותר הייתי יותר משתכנעת.. כי התמונות יותר מראות עד כמה שהוא יפה ועד כמה שהוא דוגמן מאשר עד כמה שהוא רוקד יפה...

SimsY

New member
אין לי בעייה עם אור

אותי הוא פחות הרשים - אבל אם בעיניך הוא מצא חן אז אני מפרגן לך. אני רציתי לעשות משהו בשביל שי, בשביל הפורום ובשביל מי שאוהב אותו אז העלתי תמונות. רציתי גם וידואים אבל לא היה לי לאן להעלות אותם - אני הקלטתי ב-DVD והגודל שלהם היה גדול אז לא כל כך ידעתי לאן לדחוף את זה. אני חושב שעדיין אפשר לראות שהוא רוקד יפה - כי יש הרבה תמונות שרואים אותו בפעולה - ואני חושב שהוא כל כך זורם וכל כך חלק עם התנועות שלו שזה מדהים. אבל שוב, אם אותך יותר הרשים אור - בכיף, לא מבין למה אנשים לא יכולים כל אחד לחלוק עם השני את מה שיש לו להביא לפורום בלי לרדת על המתמודד שהשני אוהב.

העלת את זה בשביל תגובות?

אז הנה קיבלת...:) לא באתי לרדת להעליב.. פשוט שמת תמונות אז הבאתי תגובה על זה...

SimsY

New member
אין בעייה - בכיף מפרגן

את בסדר גמור - אני בתגובה שלי התכוונתי יותר לאלה שלא גילו סבלנות ושענו בגסות. אני אשמח אם תספרי לי על האהבה שלך לאור.

אין אהבה...

פשוט הוא רוקד מדהים.. יש לו טכניקה... הוא טוב בכל הסגנונות... הוא משנה כל הזמן לבל.. ופשוט מפרגנת לו..

SimsY

New member
אוקיי בכיף שיהיה לך, תהני ../images/Emo13.gif

מקווה שלכולנו יהיה גמר מהנה ולא משנה מה התוצאה

למעלה