שירשור שי.

rachelMcfadden

New member
../images/Emo185.gifחח זאת גם הגזמה../images/Emo3.gif

זאת לא כיתה של חינוך מיוחד, זאת כיתה שבה נמצאים התלמידים עם הרמה הכי גבוהה. היא נחשבת הכיתה של החכמים, אבל אי אפשר ממש להגיד שזו כיתה של גאונים...

rachelMcfadden

New member
../images/Emo185.gifזה לא כיתת מחוננים!

זה ממש הגזמה לקרוא לזה ככה.. השכבה מחולקת לרמות- הרמה הכי גבוהה זאת הכיתה ששי לומד בה, וזה לא כיתה של מחוננים, אלא של כאלה שלומדים ברצינות. זה ממש ממש ממש לא כיתה של מחוננים.

l o v e l i n

New member
עם כל ההגזמות מסביב לשי פרטוש

הוא עדיין היחיד שמעניין בתוכנית הזאת

l o v e l i n

New member
גם לפי הפורום: שי פרטוש לוקח בגמר

מה שנחמד בבחור הזה שאפילו שהוא כזה מוכשר הוא לא שחצן זה לא שרוני B או מאיה ואור לא מוכשרים, הוא היחיד אבל היחיד לגמרי שאפשר לומר עליו שהוא "נולד לרקוד" רוני B מלמדת ריקוד, אחרת היא בהחלט היתה ראוייה לכל תואר היא מדהימה, אבל היא ממש לא הגיעה לתוכנית כרקדנית מתחילה,,,

שלומית16

New member
אוףף מה הקשר?זה לא אומר שלא

מגיע לה תפסיקו כבר לעשות את כל ההכללות האלו ככה גם היה בכוכב נולד ,בגלל זה הראל סקעת לא ניצח ובגלל זה שירי מימון לא ניצחה זה ממש חטא להיות מקצועי אצלכם!!!

אבל היא צודקת מה לעשות?../images/Emo204.gif

התוכנית היא נולד לרקוד... הרקדן הנולד.. רוני,מאיה ואור רקדנים מדהימים ואני ממש מעריצה אותם אבל הם נולדו ממזמן.. שי לא.. וגם לפי דעתי הוא צריך לקחת בגמר..

aslm0

New member
אור נולד ממזמן ?

אור רוקד רק 2 או 3 שנים שי רוקד מגיל 9 תבינו כבר FFS

SimsY

New member
אני לא מסכים

הראל סקעת לא ניצח פשוט בגלל הסיבה שהראל מויאל גדול עליו בכמה וכמה מספרים.

../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gifכן|../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

אתה גם קרציה וגם לא ממש מבין מה קורה מסביבך, מה?. בדיחה טובה. לפחות לגבי שי אפשר להגיד שזה עניין של טעם, הבדלי הרמות לא כ"כ תהומיים. ובקשר לחתימה שלך, אל תתדאג, אף אחד לא באמת מחפש אותו :)

SimsY

New member
מקודם ניסיתי לענות לך כמו בן אדם

עכשיו כשאני רואה איך את עונה בכזאת ילדותיות ורדידות אני מעדיף לא לענות לך כי את לא שווה את זה. כשתדעי איך להגיב לבן אדם בצורה נורמלית בבגרות בלי כל מיני שמות גנאי ו"חחחח" ילדותיים תודיעי לי. ונ.ב. - מעניין מי ניצח בכל ההתמודדויות בינהם עד היום.... חומר למחשבה.

EllaDaRkAnGeL

New member
בוא נחשוב ביחד..

נבחריי הילדים? סקעת נבחריי הילדים השנה: סקעת הכי הרבה הוביל במצעד בערוץ 24? סקעת השיר שלו זכה מקום ראשון במצעד פסטיגלים? סקעת

למעלה