שירשור שי.

נבחרי הילדים../images/Emo6.gif

הרשי לי לגחך... גם לדעתי מויאל טוב יותר מסקעת.. אבל זה כנראה עניין של טעם. וגם נושא לויכוח לפורום אחר...

פתאום מגרד לי.

קרציה. מכירה את ההודעות שלך בקשר לסקעת מפורומים אחרים, אפרופו שמות גנאי ועקיצות, אז אל תחנך אותי, נודניק. מספיק הצפת את הפורום עם ההודעות הבלתי פוסקות שלך בקשר לפרטוש, אז אל תספק לי חומר למחשבה בעניין מויאל וסקעת.

SimsY

New member
מי שהתחיל זאת את

עם הקללות - זאת את מי שהתקרץ ונדנד להודעות של מישהו אחר זאת את מי שהתחיל לבלבל את השכל ולהציף את הפורום בעניין סקעת מויאל זאת את אני רק הבעתי את דעתי בנושא - ככה שמי שיוצא כאן לא בוגר זאת את ועד שלא תתבגרי את יכולה מצידי לדבר אל היד כי לראש אין מה להקשיב.

זה עדיין קצת מגרד...

אולי תלך לשחק קצת בסימס או תראה את התחזית עם אורן ויגנפלד? יש גם סרט חדש עם שוורצנגר. רק לא לפתוח עוד אשכול עם עשרות תמונות של פרטוש שאף אחד לא מגיב אליהן ול*** את השכל על מויאל שלך "שניצח". רק מביעה את דעתי בעניין. ביי ביי נודניק טרדני קטן. הקדשתי לך יותר זמן ממה שמגיע ליצורון מטופש שכמוך.

EllaDaRkAnGeL

New member
לא שוללת את המקצועיות שלה ולא כלום

אני גם לא אומרת שלא מגיע לה.. הראל הייה מקצועיי ואני מתהה עלייו וחושבת שכן הגיע לו לזכות.. פה אני פשוט יותר אוהבת את איך ששי רוקד..וזהו

SimsY

New member
נו סופרמן או לא סופרמן ? :)

קשה לי להאמין שהוא רק בן 17 נראה כל כך בוגר וכל כך מוכשר וחכם - כשראיתי אותו פעם ראשונה הייתי בטוח שהוא לפחות בן 25 או משהו.

SimsY

New member
האמת גם אני ../images/Emo13.gif

אבל לצערנו הוא לא יכול - אבל כמו שאמרתי לא בגלל שהוא יכול לעוף קוראים לו סופרמן

SimsY

New member
דוווקא לא.....

כי זה היה מוכיח לכולם שגם בלי לזכות בתוכנית העתיד שלו מובטח ככוכב על. ושכל הקנאים יאכלו את הלב בתיאבון גב' בננה.

SimsY

New member
יש לך בעייה עם עם ההודעות שלי ?

את מוזמנת לא להכנס אליהם. את לא תשתיקי אותי. ואם יש כאן מישהו שהיא קרצייה זאת את אז רדי לי מהגב נודניקית.

../images/Emo6.gif מה יהיה איתכם?.....

הויכוחים שלכם די משעשעים, אני חייבת לציין. לא בוגרים במיוחד, אבל בהחלט שנונים ומשעשעים

SimsY

New member
בקשר לזה שהם לא בוגרים

תפני לג'ואן המתגעגעת - זאת היא שקבעה את הרמה. מבחינתה כנראה אי אפשר להביע דיעה מנוגדת לשלה. אם אני אומר שלדעתי מישהו יותר טוב ממישהו אחר היא חייבת להתפרץ לוויכוח בקללות ובשמות גנאי במקום להביע דיעה מגובשת ותרבותית. ובקשר לוויכוחים - כנ"ל. אני לא חושב שבכלל צריך להיות כאן ויכוח - כל אחד אוהב מישהו אחר ואין כאן שום סתירה לדעתי, אבל לאנשים שלא מוכנים לקבל את העובדה שיש דיעות שונות משלהם ומדברים בגסות ובגועליות אין ברירה אלא לריב.

למעלה