שירשור שי.

SimsY

New member
אם יש לך בעייה אני מצטער

להגיד לך, באמת - את בבעיה. אני לא מציף את הפורום אני לא מציק לאנשים בתיבות האישיות שלהם אני תורם לפורום וגם תוחם את עצמי לשרשור אחד. לכל אחד זכות להתבטא - אם יש לך בעייה עם השרשור הזה - אל תכנסי אליו.

Lady Wood

New member
אור הוא הנולד לרקוד. אני מקווה. ../images/Emo9.gif

ואמ תגיד אתה מאוהב בשי או משו? חחח

SimsY

New member
לגיטמי לחלוטין

כל אחד זכאי לדיעה משלו - אני רק מציג שלי ובשביל זה יש פורום.

SimsY

New member
אני שמח שאתה חושב כמוני !

אני באמת מקווה שהוא יצליח. מי שחושב אחרת - שיהיה לו גם בכיף, לא אמרתי שום דבר אחר בנושא. ומי ש"כואב" לו בגלל שהוא רואה שאחרים משקיעים במי שהם אוהבים וזה פשוט "הורג אותם" יכול להתפוצץ מקנאה מצידי.

SimsY

New member
אין בעייה - בכיף

כמו שאמרתי לא כולם חייבים לחשוב אותו דבר - כל אחד יכול לאהוב מה שנוגע לו - לי יש דיעה מסויימת אני מאמין ששי הולך לקחת לדעתי והבהרתי את זה בשרשור הזה - אם את עדיין חושבת אחרת אין לי בעייה, חבל שאנחנו לא מסכימים בנושא אבל אי אפשר שכולם יסכימו כל הזמן על הכל.

bזוהר

New member
אני חייבת להגיב על משהו..

הבנאדם כולה רוצה להמריץ את הסיכויים שלי שי לזכות כי זה מה שהוא רוצה. וזה פשוט לא נחמד לכם שהוא עושה את זה ושהוא שם פה מלא תמונות שלו, אולי סתם בגלל הקטע של התמונות ואולי בגלל שאתם כל כך רואים רק את אור (שאין בעיה עם זה). אבל גם להגיב לו כמו שהגבתם, זה ממש לא בסדר. בעיניי, סימס Y, זה ממש יפה שאתה ככה מנסה להאיץ בסיכויים שלו (אלא אם אתה שי P: ), למרות שאני מניחה שאתה יודע שהסיכויים שלו ממש קלושים...

bזוהר

New member
אהה אהה ועוד משהו

אם אני כבר כותבת פה :) מהפרק שאלמוג ולירן עזבו התוכנית איבדה כל קסם, יופי וכריזמה. חבל.

SimsY

New member
תודה - יש כאן כמה אנשים

צרי אופקים, צרי מוחין, קנאים וילדותיים מאוד. "כואב להם, הורג אותם" שמישהו משקיע... וזה לא למתמודד שהם אוהבים. כמובן לא כולם, אבל לא מעט. יפה לראות שלא כולם כאן כאלה. וחוץ מזה לא אכפת אם הוא לא יזכה - אני אוהב אותו ללא קשר אם הוא יזכה או לא - בשבילי הוא כבר זכה, ולאיזה מקום שהוא יגיע בתחרות הרשמית זה מספיק
אני גאה בו מאוד שהוא הגיע עד לכאן. שי תמיד ישאר שי.

למעלה