שירשור שיעמום

deisy

New member
../images/Emo3.gifזה בגנים אצלנו מותק

סורי שעפתי אתמול... הסתבכתי קלות בסלייפי (אני חושבת שפעם אחרונה הייתי שם ברמה 23 וגם זה כי הבן שלי שם אותי שם ואמר לי :"פה מקום טוב בשבילך"
).. ואז הילדים התחילו לנדנד... והייתי חייבת לעוף מהמחשב
אני איתך - בכל מקום אחר! לסלייפי סיון אמרה שתיקח אותך
אבל היה כיף

deisy

New member
אני הייתי איתה ../images/Emo6.gif

היינו בתור להצגה, והיא החזיקה אותו על הידיים... אמרה לו "אוי כמה שאתה חתיך" הילד צועק :"אני א......ן את כל הבחורות בעיר"!!! וואוווו היא לא ידעה איפה לקבור את עצמה

icy woman

New member
נזכרתי בעוד משהו

בצעירותי, כשעוד הייתי מחוזרת (lol), בא אלי יום אחד מחזר נודניק. שלא משנה כמה הוא נודניק, צריך לארח כראוי, בנוסף, הוא היה אחד מהמנהלים הבכירים במקום העבודה שלי. הלכתי להכין לנו קפה ועל השולחן במטבח עמדה קערת פלסטיק עם חטיפי ביסקויט לכלבים, שהיה שייך לכלבת הבוקסר שהיתה לי. ופתאום הבחור, בלי לשאול לוקח ביסקוויט... ושואל אותי אם אפשר.. ואני- בחורה מנומסת, אומרת לו: "כמובן שאפשר" הבחור לא רק אכל את הביסקוויט (לכלבים), אלא גמר את כל הצלחת.... (וגם היה כנראה מרוצה שאני כזו צחקנית...אם היה יודע למה...)

yonVata

New member
Lol

זה מזכיר לי שפעם חבר שלי אכל בונזו (או דוגלי, לא זוכר) סתם כי היה לו משעמם.. עד היום הוא לא מסוגל לשלוח את הזוועה!

Hasselblad

New member
נזכרתי בעוד אחד שלי..

מי שלא יודע אני בלונדינית ורוב החיים היה לי שיער ארוך... אבל ממש ארוך... יום בהיר אחד גם בסביבות אותו הגיל של החדר נמאס לי מהשיער שלי, הלכתי לספר הסתפרתי קצר אבל ממש קצר.. וצבעתי לשחור, הצבע השחור לא ירד ורק הלך ודהה ונהפך למין חום מזעזע משהו דהוי ומוזר. ושוב מטעיות לומדים מאז אני לא עושה שטויות בשיער

deisy

New member
../images/Emo6.gif

וזה מזכיר לי שהייתי בת איזה 19, הייתי בחול... היה לי משעמם קלות .. היה לי אז שיער ארוך מאוד, החלטתי להסתפר... לא מצאתי ספר קרוב, אז הלכתי לחנות, קניתי מספריים ועשיתי לעצמי תספורת קארה... רק שהקארה יצא בצד אחד מעל האוזן... בצד שני מתחת לאוזן... ניסיתי לסדר, וכל פעם כזו רק עשיתי יותר ויותר באלגן... אויש.. אפילו לא מצאתי כובע כדי להגיע איתו עד המספרה
ועוד לקח לי איזה שעתיים של סיבובים ברחוב כדי למצוא מספרה

ToryMaster

New member
אהההההה

כשלי משעמם אני באמת הולכת וצובעת את השיער בכל מיני צבעים מופרעים.

ToryMaster

New member
בואי נראה

פעם עשיתי כתום תפוז שגרם לשיער שלי להיראות כמו קש במשך חודשים, ואז עשיתי גם שחור שחור, שחור סגול, שחור כחול, סגול חציל, חציל אדום, אדום כתום, אדום כהה, אדום בהיר, אדום פטל, חום כהה, חום שוקולד, חום ערמוני [להמשיך?].

נושיfay

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo210.gif../images/Emo187.gif אוי ואבוי..<<"

אוקיי *רקע כללי* ההורים שלי רופאים..XD *הסיפור* אני בגיל 5 ביחד עם בת דודה שלי שיחקנו ברופא וחולה, ואין לי מושג איך, אבל שיכנעתי אותה לאכול כפיות של חול [חול ממש!] בטענה שזה תרופה למחלה כלשהי..X: כשהגענו לארץ, נורא התלהבתי מזה שיש חלזונות אחרי הגשם- כי ברוסיה אין כזה דבר- אם היו- כולם היו ארטיקים..><! אז אחרי הגשם יצאתי והבאתי קופסה שלמה של חלזונות כחיות המחמד החדשות שלי. ואז אני וההורים יצאנו לטיול... וכשחזרנו לא מצאתי את החלזונות אבל מצאתי הרבההההה שבילי ריר על הקירות הסמוכים והרצפה..XD באחד הימים בגיל 4 אני והחברה הכי טובה שלי שברנו בקבוק בושם ממש יקר לתוך הכיור של אמא שלה..X: טוב, לפחות לכלים היה ריח ממש נעים במשך איזה שבוע..XD אני אחזוב על עוד אני אכתוב..P:

לבנדר א

New member
גזרתי לעצמי חלק מהגבה

זה נראה ממש מוזר ולקח לזה כמה ימים לחזור לרגיל. אפילו לא ממש שמתי לב שעשיתי את זה, סתם החזקתי מספריים ופתאום שמתי לב שאני גוזרת לעצמי את הגבה.

Hasselblad

New member
היה לי פעם גם איזה אישיו עם הגבות...

מכירים את זה שפורסים חתיכת עוגה עקום ואז צריך ליישר? אז לי היה קטע דומה עם הגבות.. בגיל העשרה לקראת סיום החטיבה התנסתי פעם ראשונה בהורדת גבות לבד (לא אצל קוסמטיקאית) אבל מה לא הצלחתי להגיע למצב שהם שוות וכל פעם יישרתי מגבה אחרת.... עד שכמעט לא נשאר כבר מה ליישר...

למעלה