שירשור שיעמום

D amaged R oses

New member
../images/Emo31.gif מה אנחנו בגן ילדים../images/Emo6.gif

והתגובה שלך באמת הייתה לא במקום. [אבל זה בינך לבין guid]

Guid

New member
אני לא נפגע. D:

פשוט לא ציפיתי לזה... /tapuzforum/images/emo6.gif

Thewhiteshadow

New member
Look at my nick/tapuzforum/images/emo6.gif

Im the gangsta next door im dope holla at yo boy peace/tapuzforum/images/emo67.gif/tapuzforum/images/emo152.gif/tapuzforum/images/emo6.gif

P o o f i

New member
גם אני ראיתי את זה בתור בדיחה. O_ם

אני לא חושבת שצריך לקחת כל דבר ללב.

D amaged R oses

New member
אמ..

שהייתי בת 5 בערך כנראה החלטתי כבר על עתידי המזהיר, להיות ספרית.. לקחתי מספריים וגזרתי את השיער בצורה כלכך מכוערת, שאמא לקחה אותי לספר הוא לא ידע מה לעשות איתי. במשך שנה+ היה לי שיער מכוער של בן
ודווקא מהתקופה הזאת יש המון תמונות

Guid

New member
/tapuzforum/images/emo6.gif/tapuzforum/images/emo6.gif/tapuzforum/images/emo6.gif/tapuzforum/images/emo6.gif

וואי, אתם נורא הזויים! /tapuzforum/images/emo6.gif אני לא זוכר שעשיתי שטויות מתוך שיעמום. אם הייתי משועמם- המחשב תמיד היה שם בשבילי. XD

deisy

New member
סיו, אני חייבת אחת של אחיך המקסים...../images/Emo3.gif

זוכרת שהוא עשה חור בקיר עם עפרון כדי לראות אותך בחדר שלך?
(היה להם קיר משותף....)

Hasselblad

New member
רק שהוא יותר הקיע ממך

הוא היה בן אולי שש ואני בערך בסביבות גיל שלוש. לכל אחד היה חדר משלו והיה בינינו קיר משותף, אח שלי היה כל כך סקרן לדעת מה אני עושה בחדר שלי (מי ישמע ילדה בת שלוש) אז הוא התחיל לחפור חור בקיר בעזרת עט כתיבה רגיל, הקטע הוא שהוא היה כחם מספיק לחפור מתחת לתמונה שאף אחד לא יראה. הוא כמעט הצליח ואז החור התגלה. יש לי עוד המון על אח שלי... אבל לאט לאט
אני מחכה שאנשים יתעוררו קצת

deisy

New member
../images/Emo6.gifה-ג-ה-ה....../images/Emo6.gif

את החכם קלטתי, אבל באמת תהיתי למה התכוונת ב"הקיע" lol

icy woman

New member
הגעתי, אבל זה לא לילדים קטנים...

אז אחד מהפרועים שלי מתקופת הצבא. פעם החלטתי להכין לחבר שלי כיף-קפה בלי שהוא ידע (כיף=סלנג -חשיש)עשיתי בבית קפה שחור, הוספתי קצת כיף ופתאום אבא שלי בא ואמר שהקפה נראה טוב, ולקח את הקפה עוד לפני שבספקתי לאמר משהו.... כשהוא לגם קצת, הוא שאל אותי מה הטעם השונה? אז אמרתי לו בנון שלנטיות שזה הל. חודשים אחרי זה, אבא שלי לא הפסיק לנדנד לי שאכין לו שוב קפה כזה טעים..

icy woman

New member
ועוד אחת קטנה

כשאח של סיוון היה קטן= בן 3-4, אמא שלי סרגה לו סוודר וכולם אמרו לו כמה הוא חתיך. אני אמרתי לו שכשיגדל הוא י_ _ן את כל הבחורות בעיר. אחרי כחודש אחותי הקטנה (לא גלית, זו שלא בפורום) לקחה אותו להצגת ילדים ופגשה שם דודות שלנו שאמרו לו כמה שהוא חתיך ואז הילד צעק בקול: "אני א_ _ן את כל הבחורות בעיר"...

למעלה