Hasselblad
New member
שירשור שיעמום
טוב... אז קצת משעמם לי והפורום קצת שקט.. אז אמרתי נעשה שירשור חדש... מה הדבר הכי מוזר/משוגע/מטורף/דבילי שעשיתם משיעמום? אז אני אתחיל: כשהייתי בת 16 בערך היה איזה יום שממש ממש שיעמם לי והחלטתי לצבוע את החדר באפור
. הלכתי לחנות טמבור קניתי צבע לבן ומדלל שחור, חזרתי הביתה ובזריזות הכנתי את החדר לצביעה. דיללתי את הצבע הלבן עם קצת שחור לצבע אפור בהיר והתחלתי לצבוע את החדר. חשוב לציין שלא היה לי כל נסיון בצביעה ומי שעוד לא יודע הגובהה שלי זה לא הצד החזק שלי (אייקון של גמד). אז התחלתי לצבוע רק עד איפה שאני מגיעה ורק אחרי שסיימתי את כל הקירות הבאתי סולם וצבעתי את החלקים העליוניים של הקירות - מה שיצר ממש הבדל בצבעים וראו פס בגובהה היד שלי לאורך כל הקירות בחדר... בנוסף ממש ממש לקראת הסוף נגמר לי הצבע היה חסר לי לריבוע של בערך 60 על 60 סנטימטר באחת הפינות בחדר.. מרוב עצבים נתתי מין כאפה לפינה הלבנה וכמובן שהיד שלי היתה מלאה בצבע מה שיצר חמסה אפורה באמצע ריבוע לבן בפינה של החדר האפור שלי. החדר נשאר ככה עד שעברנו דירה ואז צבענו שוב בלבן. מאז אני לא צובעת משיעמום יותר. יאללה עכשיו אתם! יש לי דודה אחת (רמז רמז רמז) שאחד הילדים שלה עשה דברים ממש מטורפים משעמום...והשנייה היתה פרועה מאוד כשהיא היתה צעירה.... ואני יש לי אח שהיה ממש משוגע כשהוא היה ילד... אם השירוש יתפוס אני מבטיחה לספר לכם כמה סיפורים ממש מטורפים עליו.
טוב... אז קצת משעמם לי והפורום קצת שקט.. אז אמרתי נעשה שירשור חדש... מה הדבר הכי מוזר/משוגע/מטורף/דבילי שעשיתם משיעמום? אז אני אתחיל: כשהייתי בת 16 בערך היה איזה יום שממש ממש שיעמם לי והחלטתי לצבוע את החדר באפור