מ מטייל עם פינגוויינים New member 17/2/05 #44 עדיף../images/Emo177.gifשיבוא שוב לירושלים../images/Emo54.gif כמה שיותר ארבה- ייצא ארבה מתוק בטעם בננה-גואיבה למשך כל חודשי האביב והקיץ. אלי, אחי, אני אותך מאד מאד!!
עדיף../images/Emo177.gifשיבוא שוב לירושלים../images/Emo54.gif כמה שיותר ארבה- ייצא ארבה מתוק בטעם בננה-גואיבה למשך כל חודשי האביב והקיץ. אלי, אחי, אני אותך מאד מאד!!
O Oferyko New member 18/2/05 #158 יש שם רק את ה500 מ"ב איפה אני יכול להשיג עוד מיפלסים? אולי יש להם אתר משלהם? אני לא מצאתי
ת תוכון1 New member 17/2/05 #36 בישראל-די. זה משהו ממש חם, לדעתי זה בסביבות 43-45 מ"צ על הקרקע. אולי פחות. בכל מקרה, זה לא נפוץ במיוחד.
בישראל-די. זה משהו ממש חם, לדעתי זה בסביבות 43-45 מ"צ על הקרקע. אולי פחות. בכל מקרה, זה לא נפוץ במיוחד.
B barnea1 New member 18/2/05 #160 טמפ3' מעל האפס ב-500 מ"ב היא מאוד מאוד נדירה. במצב הזה הטמפ' בקרקע תגיע ליותר מ-50 מ"צ. תאמין לי אתה לא רוצה את זה
טמפ3' מעל האפס ב-500 מ"ב היא מאוד מאוד נדירה. במצב הזה הטמפ' בקרקע תגיע ליותר מ-50 מ"צ. תאמין לי אתה לא רוצה את זה
ת תוכון1 New member 17/2/05 #29 זה כבר לפחות שנה ככה אצלו באתר הערתי לו על זה פעם ובועז לא שינה את זה. חבל, היו שיאים מעניינים יותר בתקופה של לפני 1977.
זה כבר לפחות שנה ככה אצלו באתר הערתי לו על זה פעם ובועז לא שינה את זה. חבל, היו שיאים מעניינים יותר בתקופה של לפני 1977.
נ נעם ל New member 17/2/05 #30 ../images/Emo13.gifנכון! בדיוק פתחתי בתופקרטאן בארכיון מפות ורציתי לראות דברים מעניינים אבל לא היה לי כח לעבור על כל המפות באקראיות אז הלכתי לאתר של בועז.אבל יש באתר של בועז גם כמה דברים ממש מעניינים!!!!מי שיש לו שיאים שלפני 1977(כגון התאריך של השלג ב1950) שיביא לי בקשה!!!!!
../images/Emo13.gifנכון! בדיוק פתחתי בתופקרטאן בארכיון מפות ורציתי לראות דברים מעניינים אבל לא היה לי כח לעבור על כל המפות באקראיות אז הלכתי לאתר של בועז.אבל יש באתר של בועז גם כמה דברים ממש מעניינים!!!!מי שיש לו שיאים שלפני 1977(כגון התאריך של השלג ב1950) שיביא לי בקשה!!!!!
א אברי 1980 New member 17/2/05 #24 החורף הקדוש והמקודש עוד לפנינו בעזרתו יתברך עוד ירד הרבה גשם, גדול יום הגשמים כיום שנבראו בו שמים וארץ ממש.
החורף הקדוש והמקודש עוד לפנינו בעזרתו יתברך עוד ירד הרבה גשם, גדול יום הגשמים כיום שנבראו בו שמים וארץ ממש.
B barnea1 New member 17/2/05 #16 שכבר תגיע מערכת חורפית והטרולים סוף סוף יעזבו כבר!! אוף איזו מתקפה יש בימים אלה..